Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Milyen az idő édösapám? Készítette: Molnár Mátyás János, Szaniszló Szabolcs Felkészítő tanár: Buda Róbert Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Milyen az idő édösapám? Készítette: Molnár Mátyás János, Szaniszló Szabolcs Felkészítő tanár: Buda Róbert Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium."— Előadás másolata:

1 Milyen az idő édösapám? Készítette: Molnár Mátyás János, Szaniszló Szabolcs Felkészítő tanár: Buda Róbert Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium

2

3

4

5 2001-es árvíz története

6 2001. és 2005. évi adatok összehasonlítása

7 2001. és 2005. évi relatív páratartalom összehasonlítása

8

9 Átlaghőmérséklet

10 Átlag relatív páratartalom 2001-2009

11 Jó idő jelei: Rossz idő jelei:
A lenyugvó Nap visszanéz a felhők mögül. A füst felfelé száll. A fecskék magasan repülnek. A madarak kora hajnalban énekelnek. A pók a hálójában szaladgál, szövögeti hálóját. A tyúkok korán elülnek. A Nap felhők mögött megy le. A füst elfekszik, nem száll fel. A fecskék alacsonyan szállnak. A pók a hálója sarkában elbújik. A tyúkok sokáig kaparásznak. A hangyák az utakon nyüzsögnek. A vadgesztenye és a lóherefélék összecsukják leveleiket. Udvara van a Holdnak.

12 Jó, jó, de lehetne jobb is, édös fiam!


Letölteni ppt "Milyen az idő édösapám? Készítette: Molnár Mátyás János, Szaniszló Szabolcs Felkészítő tanár: Buda Róbert Fehérgyarmati Deák Ferenc Gimnázium."

Hasonló előadás


Google Hirdetések