Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Iskola 45. TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Párizsis szendvics Paprikával Teljes kiőrlésű kenyér Tejfölös karfiol leves Pulykahúsos-zöldséges bulgur Körte Kefir zsemle Só: 0,2 g Allergén: 1,12 Só: 1,8g Allergén:1,7 Só: 0,2g Allergén: 1,7,12 Kedd Tejeskávé Briós Sárgaborsó krémleves T.K. pirított kenyér kocka Füstölt sajtos-húsos rakott tészta Alma zabkeksz Só: 0,1g Allergén:1,5,12 Só: 2,1g Allergén:1,2,4,7,9 Só: 0,8g Allergén: 1,8 Szerda Málnatea kőrözött, paprika hosszúzsemlében Hagymaleves zsemlekockával Csirkehúsos zöldborsó paprikás Fetás sajtkrémes zsemle Uborkával Só: 0,2g Só: 1,9g Allergén: 1,3,7,9 Allergén: 1,7 Csütörtök Tea meggyes Zalás –sajtkrémes szendvics (teljes kiőrlésű kenyér) Burgonyás zöldbableves Borsos sertéstokány Párolt rizs céklasaláta Sajtos pogácsa Allergén: 1,7,9 Só: 0,5g Péntek Kakaós kifli Áfonyás ízzel Petrezselymes vajas galuskaleves Sólet főtt tojással Teljes kiőrlésű kenyérrel Mackósajt zöldség Allergén:1,7,12 Só: 1,5g Allergén: 1,4,7,9 Só: 0,3g Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék beleértve laktóz, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.