Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Fülemüle étterem és koktélbár
Üzleti terve A vállalkozás neve, címe: Fülemüle étterem és koktélbár 21220 Óecse, Nemes u. 69. Cégforma: KFT (korlátolt felelősségű társaság)
2
Áttekintés - Helyi és más ételkülönlegességek, normál és vegetariánus étrend -Lakodalmak -Rendezvények -Termékbemutatók -Születésnapok és más családi rendezvények A rendezvénysátrunk kibérelhető
3
Piacelemzés és SWOT analízis
Nincs más kimagasló étterem a piacon Ideális feltételek Erősségeink: -Jó minőség -Kedvező árak -Jó lokáció -Egyedi kinálat azoknak akik valamilyen ételallergia miatt nem fogyaszthatnak bármilyen élelmiszert Gyengeségeink: -Nincsennek olyan alapanyagbeszállitóink, akik garantálni tudják az állandó minőséget -Beszerzési nehézségek a speciális étrendet igénylő fogyasztók miatt Lehetőségeink -Gyenge konkurencia -Domináns hely megszerzése a piac i ágon -Kedvező banki hitelek a vállalkozás fejlesztéséhez Veszélyek: - versenytársak megjelenése - Kevés forgalom az egyre romló megélhetési lehetőségek miatt.
4
Az üzleti elképzelés Célcsoport: minden korosztály, elsősorban csoprtok vendéglátása Nagy befogadóképesség Minden féle étrend szerint étkező vendég óhajának eleget tudunk tenni Előnyös telephely: városközpont
5
Szükséges alkalmazottak és berendezések
Összesen 15 személy végzi el a teendőket A szükséges berendezések: Gáztűzhelyek, Villanytűzhelyek, Pára és szagelszívó, Mosogatógép, Szárítógép, Kávéfőző, Mosogató, Frizsider, Pénztárgép, Daráló, Mixer, Főzőeszközök, Cukrász berendezések, Fritőzök, rendezvénysátor
6
ÜZLETI CÉLOK 1. Egy éves működés eredményeként elérendő célok
minnél többen megismerjék az éttermet minnél több nagy eseményt tarsunk az étteremben. 2. Hosszú távú célok Terveink szerint 2-3 évente szeretnénk új étermeket nyitni, ezáltal egy étterem láncot hozva létre .
7
MARKETING TERV Promóciós rendezvény Éttermünket népszerüsítő TV film
Facebook oldal Óriásplakát
8
Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács
SZERVEZETI TERV Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács anyagbeszező Koktél keverő pincér Cukrászok Szakácsok pincérek
9
MŰKÖDÉSI TERV 14 vendéglátóipari munkás, 1 közgazdász
Motiválás: teljesitményarányos fizetés Külső könyvviteli és jogi szolgálat
10
KOCKÁZATELEMZÉS hasonló ügyvitellel foglakozó vállalatok esetében nem várható válaszlépés elmarad az áruszállítás, akkor a vállalkozó tudja pótolni a kiesést Áramkimaradás A dolgozók egymást helyettesíthetik
11
PÉNZÜGYI TERV NYERESÉG
12
KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ÉS JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK A FÜLEMÜLE ÉTTEREMBEN ÉS KOKTÉLBÁRBAN!
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.