Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Iskola 11. 1-5 TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Sonkás margarinos szendvics teljes kiőrlésű kenyér Kukoricás csirkeragu leves Rozskenyér Darásmetélt Sárgabarack öntettel Mustáros tojáskrém Félbarna kenyér Só:0,9 g Allergén:1,6,7 Só: 1,0g Allergén: 1,3,7,8,9 Só:0,6g Allergén:1,3,10 Kedd Meggy tea Sajtkrémes szendvics Zöldbableves Halpaprikás Tört burgonyával Csemege uborka Körözöttes szendvics Teljes kiőrlésű kenyér Kígyóuborka Só: 1,1g Allergén:1,7 Allergén:1,3,4,11 Só: 0,9g Szerda ÜNNEP Csütörtök Epres tea Óvári sajtos margarinos szendvics paprika Reszelt tészta leves Üstös káposzta Magvas keksz Alma Só:0,5g Só:1,2 g Allergén: 1,3,7,9 Só:0,7 g Allergén: 1 Péntek Gyümölcs tea Párizsi margarin jégcsapretek Francia hagymaleves Pirított napraforgó maggal Magyaros pulykaragu Párolt rizs Vitamin saláta Pizzás csiga Só:1,3g Só:1,2g Allergén:1,3,7,9 Só: 0,0g Allergén: 1,6 Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.