Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élelmiszer lábnyom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élelmiszer lábnyom."— Előadás másolata:

1 Élelmiszer lábnyom

2 Mit jelent? Mekkora terület kell az élelmiszer előállításához?

3 1 szelet(!) felvágott 0,16 négyzetméter

4 1 csésze kávé vagy tea 0,23 négyzetméter

5 1 szelet kenyér 0,44 négyzetméter

6 1 Alma 0,66 négyzetméter

7 hasábburgonya 0,66

8 1 Kifli 0,76 négyzetméter

9 1 Tojás 0,82 négyzetméter

10 1 adag tészta 1.6 négyzetméter

11 1 vékony Szelet sajt 1,67 négyzetméter

12 1 pohár tej 1,84 négyzetméter

13 1 tányér főzelék 3,63 négyzetméter

14 1 darab sült hús 4,91 négyzetméter

15 Élelmiszer-kategória
1 adagra jutó ökolábnyom négyzetméter Szalámi 1 szelet 0,16 Kávé, tea 1 csésze 0,23 Kenyér 0,44 Gyümölcs, zöldség 1 darab 0,66 Köret 1 adag Péksütemény 0,76 Tojás 0,82 Tészta 1,60 Sajt 1,67 Tej 1 pohár 1,84 Főzelék 1 tányér 3,63 Hús 4,91


Letölteni ppt "Élelmiszer lábnyom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések