Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS"— Előadás másolata:

1 CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Férfivá és nővé válás

2 Higiénia Öltözködés Viselkedés
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Higiénia Öltözködés Viselkedés

3 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Higiénia

4 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában A kézmosás fontossága.

5 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában A fogak ápolása nagyon fontos.

6 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában A megfelelő tisztálkodás nagyon fontos.

7 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Testünk ápoltsága. Például: az egészséges körmök.

8 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Ápoltság, tisztaság, frissesség.

9 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Környezetünk tisztán tartása.

10 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Az ételek megtisztításának fontossága.

11 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában öltözködés

12 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Különböző korszakok, különböző ruhái. Korszakunknak megfelelő öltözék.

13 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Korunknak megfelelő öltözék.

14 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Alkalomhoz illő öltözék kiválasztásának fontossága.

15 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában A kényelem fontos szempont.

16 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Az időjárásnak megfelelő öltözék kiválasztása.

17 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában Alkatunknak megfelelő öltözék.

18 TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában viselkedés

19 megbízható udvarias pontos együttműködő tisztelettudó következetes
TÁMOP / Innovatív iskolafejlesztés a Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumában megbízható udvarias pontos együttműködő tisztelettudó következetes vidám További példák felsorolása a diákok ötletei alapján, illetve ezen példák fontosságának megbeszélése. igazmondó titoktartó tapintatos

20 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS"

Hasonló előadás


Google Hirdetések