Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
1
Egészségtudatos kávéházi sütemények
Ételallergiák, új étkezési szokások Helyettesítő termékek és azok használata
2
Ételallergiák és új táplálkozási szokások
Lisztérzékenység – gluténmentes étrend Tejérzékenység – laktóz és kazein mentes étrend Diabétesz, inzulinrezisztencia – cukormentes étrend Tojás érzékenység Vegán és vegetáriánus étrend – hús és állati eredetű alapanyagok mellőzése Egészségtudatos táplálkozás – egészséges alternatívák keresése a mindennapi táplálkozásban
3
A kávézáshoz kapcsolható vonatkozások
Az általános kávéházi desszertkínálat – és a változtatás lehetőségei Tej helyettesítő készítmények és azok használata
4
Alapreceptek
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.