Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

IFKT Excel adatbázis EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 TÁRS projekt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "IFKT Excel adatbázis EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 TÁRS projekt."— Előadás másolata:

1 IFKT Excel adatbázis EFOP VEKOP TÁRS projekt

2 Excel adatbázis Adatbázis alatt a módszertani fejlesztés során előre megtervezett és előkészített Excel adatgyűjtő űrlapok segítségével feltölthető táblázatokat értünk, melyek célja, hogy az egyes felmérésekben kapott eredményeket rögzítse, összesítse, illetve a tervezés egészét tekintve egységes és/vagy egymással összevethető, összekapcsolható tervezési adatokat tároljon. Az adatbázist a fenntartók és az intézmények igényeit figyelembe véve alakítottuk ki, mely további fejlesztéssel alkalmassá tehető a hosszú távú adatgyűjtésre, adatelemzésre, tervezésre; illetve részben betöltheti a férőhely kiváltási folyamat nyomonkövetésének, monitorozásának szerepét is.

3 Excel modulok IFKT tématerület Excel modulok Adminisztratív adatok
Intézményi alapadatok A) Az intézmény lakói Lakó B) Az intézmény munkatársai HR C) Szolgáltatási környezet Környezet - település Környezet - szolgáltatás D) Szolgáltatási ingatlanok Ingatlan E) Az intézmény kommunikációja Kommunikációs vezetői kérdőív Kommunikációs munkacsoport kérdőív

4 Első lépések, általános információk
A fájlt elmenteni. Átnevezhető! Minden adatot egy fájlba kell menteni, ezért érdemes kijelölni egy-két fő adatrögzítőt. Makrók engedélyezése Ne használja más táblázatkezelő programmal! A fájl bezárásakor a változásokat menteni kell! Érdemes beállítani az automata mentést és használni a Ctrl+s billentyűkombinációt/ikont. Megnyitáskor az indítóképernyő látható – navigáció, rövid információs blokk az egyes modulokról Nem aktív, szürke cellák Rádiógomb Útmutató (megjegyzések)

5 Makrók engedélyezése

6 Mentés

7 Indítóképernyő

8 Nem aktív, szürke cellák

9 Aktívvá vált cellák

10 Útmutató

11 Rádiógomb és jelölő négyzet

12 Háttéradat-kezelő

13 Eredmények

14 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! Szabóné Ivánku Zsuzsanna tanácsadó
Sherpa Consulting e.U.


Letölteni ppt "IFKT Excel adatbázis EFOP-1.9.1-VEKOP-15-2016-00001 TÁRS projekt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések