Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program RSZTOP Tájékoztatás Az Rsztop projekt 2018-2020 időszakára vonatkozó nyílt pályázati eljárásáról Kemecsei.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program RSZTOP Tájékoztatás Az Rsztop projekt 2018-2020 időszakára vonatkozó nyílt pályázati eljárásáról Kemecsei."— Előadás másolata:

1 Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program RSZTOP Tájékoztatás Az Rsztop projekt időszakára vonatkozó nyílt pályázati eljárásáról Kemecsei Judit és Szücs-Varsányi Nóra Hajléktalanokért Közalapítvány

2 Új, Nyílt Pályázat Tájékoztatás az RSZTOP projekt által a célcsoport részére biztosítandó kiegészítő étkeztetés szolgáltatásával kapcsolatosan, a közötti időszakra vonatkozóan

3 Új, Nyílt Pályázat Az RSZTOP program általános vállalása: 2016 és 2020 között átlagosan legalább munkanapokon, átlagosan napi 4.000, közterületen élő hajléktalan ember számára biztosít napi egyszeri étkezést.

4 Új, Nyílt Pályázat Pályázat kiírása : 2017.február 10.-tól
Honlapon elérhető a pályázati felhívás és az adatlap Pályázat beadási határideje: március 10. A pályázat a – megvalósítási időtartamra vonatkozik

5 Pályázati felhívás általános tartalma
Új, Nyílt Pályázat I. témakör Pályázati felhívás általános tartalma

6 Pályázati felhívás általános tartalma
Pályázatra vonatkozó régió Közép- Magyarország régió (KMR) Pályázat azonosítószáma: RSZTOP-kMR–……

7 Pályázati felhívás általános tartalma
Pályázhatnak – a pályázati felhívás 7. pontjában szereplő felsorolás szerinti jogállású átmeneti szállások, éjjeli menedékhelyek, nappali melegedők (Szakmai kitétel: Utcai Szolgálattal kapcsolatban álló, illetve a pályázat megvalósítása során együttműködést vállaló intézmények, akik a szakmai programjukban is meghatározzák, hogy a tervezett kapcsolattartás során milyen módon segítik elő a közterületen, vagy nem, lakás céljául szolgáló helyiségben éjszakázó hajléktalan emberek hajléktalanellátó intézményekkel szembeni ellenállását.

8 Pályázati felhívás általános tartalma
A beérkező pályázatok alapján kerülnek kiválasztásra az Együttműködő Partnerek… a szolgáltatást biztosító lehetséges helyszínek, a helyszíneken biztosítható maximális kapacitások (adagszámokat), és a közbeszerzési eljárás keretében beszerzendő élelmiszercsomagok típusa. (előre csomagolt, badellás, konzerv)

9 Pályázati felhívás általános tartalma
Szolgáltatás alapján különböző ételcsomagokra pályázhatnak az intézmények: Átmeneti szállások, éjjeli menedékhelyek: Előre csomagolt meleg, hűtött ételek vagy Badellában szállított melegítő/tálaló konyhában kiosztott ételek Nappali melegedők (UTSZ-szel kapcsolatban álló) : Konzerv egytálétel

10 Pályázati felhívás általános tartalma Ételcsomag típusok
Meleg, hűtött, előre csomagolt ételek: egytálétel kiszerelésben 20 meghatározott receptúra alapján Kenyér biztosítását kérjük a cégektől az étel jellegét tekintve Csomagolás alakja/mérete változó lehet (tárolási kapacitás kiszámításakor figyelembe vehető kockázati tényező) Csomagolás kb. 300 ml-500 ml vagy 500 gr / 800 gr közötti ételadagok tárolására alkalmas

11 Pályázati felhívás általános tartalma Ételcsomag típusok
Badellákban szállított melegítő/tálaló konyhában kiosztott ételek Egytálétel kiszerelésben 20 meghatározott receptúra alapján Kenyér biztosítását kérjük a cégektől az étel jellegét tekintve Kiszállítása több literes badellákban vagy melegen-tartó rekeszekben, tepsikben történik a nyertes cég részéről A pályázó hajléktalanellátó szervezet telephelyének igazolnia/biztosítania kell… A konyha alkalmasság igazoltan HACCP engedélyezett Az ételosztást végző munkatársak érvényes egészségügyi kiskönyvvel végzik munkájukat Az étel kiosztása a kiszállítástól számított 3 órán belül megtörténik Az étel kiosztásáig annak tárolását és melegen tartását biztosító helyiségek és eszközök meglétét

12 Pályázati felhívás általános tartalma Ételcsomag típusok
Konzerv egytálétel: Az ételfajta változó Az ételek lehetnek például babgulyás, székelykáposzta,…stb. Kenyér biztosítása még nem megoldott 400ml –es kerek konzervekről van szó

13 Pályázati felhívás általános tartalma
Pályázati felhívás mellékletei: Pályázati Adatlap (+1.sz. melléklet , +2. sz. melléklet, +3. sz. melléklet, +4. sz. melléklet) Előzetes együttműködési megállapodás

14 Pályázati Adatlap általános tartalma
Új, Nyílt Pályázat II. témakör Pályázati Adatlap általános tartalma

15 Pályázati Adatlap általános tartalma
Pályázó szervezet adatai (neve, jogállása stb….) 1.1 Program címe 1.2 Program felelős neve, elérhetősége 1.3 Szervezet képviselőjének neve, elérhetősége, stb.

16 Pályázati Adatlap általános tartalma
2. A program adatai (Megvalósítási helyszínek = Szolgáltatási telephelyek) Több megvalósítási helyszín esetén több táblázatrész szúrható be a vonatkozó (1.helyszín, 2. helyszín, 3. helyszín, stb…. címsorral jelölt) adatlaprészhez.

17 Pályázati Adatlap általános tartalma
Az Adatlap kapacitási, tárolási kereteire és előző programok bemutatására megadott táblázatainak (3-as, 4-es és 5-ös kérdéskörök esetén) felépítése Minden kérdéskörön belül három táblázat tölthető ki - ../A), ../B) és ../C) - attól függően, hogy milyen szolgáltatást nyújt a pályázó szervezet pályázaton indított telephelye. ../A) Előre csomagolt, helyben melegítendő étel esetén Éjjeli menedékhelyek, Átmeneti szállások ../B) Badellában szállított , melegítő konyhában, tálaló konyhában felszolgált, étel esetén ../C) Konzerv formájában biztosított étel esetén Nappali melegedők, akik vállalják az együttműködést a program megvalósítása során utcai szolgálatokkal.

18 Pályázati Adatlap általános tartalma
3. A program tervezett kapacitásai Ezekben a táblázatokban kerül megjelölésre, hogy nyári időszakban, illetve téli időszakban mennyi az igényelt napi ételadagszám. A táblázat soraiba külön meg kell jelölni a pályázó szolgáltatási telephelyek (itt lsd. intézmények)… Férőhely számát és Időszakos férőhely számát , ami alapján meghatározható az igényelt Nyári időszak napi ételadag száma és a Téli időszak napi ételadag száma Javasolt a téli időszak napi ételadag számításánál a lehetséges maximum igénylése

19 Pályázati Adatlap általános tartalma
4. Az intézmény a program keretében tervezett kapacitás eléréséhez rendelkezik az alábbiakkal Ezekben a táblázatokban kerül megjelölésre, hogy milyen tárolási, hűtési és melegítési kapacitással rendelkeznek a pályázó szervezet pályáztatott intézményei.

20 Pályázati Adatlap általános tartalma
4. Az intézmény a program keretében tervezett kapacitás eléréséhez rendelkezik az alábbiakkal 4/A) Előre csomagolt, helyben melegítendő étel esetén (Éjjeli menedékhelyek, Átmeneti szállások) Tárolási kapacitás: étel 2-3 napos tárolására alkalmas helyiség Hűtési kapacitás: az étel hűtésére szolgáló elektromos berendezés (hűtőszekrény) darabszáma Melegítési kapacitás: az étel melegítésére szolgáló elektromos berendezés (mikrohullámú sütő) darabszáma

21 Pályázati Adatlap általános tartalma
4. Az intézmény a program keretében tervezett kapacitás eléréséhez rendelkezik az alábbiakkal 4/A) Melegítő konyhában, tálaló konyhában felszolgált, badellában szállított étel esetén (Éjjeli menedékhelyek, Átmeneti szállások) Tárolási kapacitás: A vállalt napi badellákban vagy melegen-tartó rekeszekben érkező ételek tárolására alkalmas eszköz és azok elhelyezésére szolgáló helyiség Melegítési kapacitás: A naponta kiosztásra kerülő ételek melegen tartásához alkalmas eszközök (főzőzsámoly, melegen-tartó kocsi, melegen-tartó pult, stb.)

22 Pályázati Adatlap általános tartalma
4. Az intézmény a program keretében tervezett kapacitás eléréséhez rendelkezik az alábbiakkal 4/C) Konzerv formájában biztosított étel esetén (Nappali melegedők, akik vállalják az együttműködést a program megvalósítása során.) Tárolási kapacitás: „Írja be - 6 napos tárolásra vonatkozóan - hogy a tárolásra kiválasztott helyiségben összesen hány konzervet tud raktározni (darab/6 nap)” Készétel konzerv: 400 gr-os készétel konzerv (pl. babgulyás, székelykáposzta, stb.) Melegítési kapacitás: az étel melegítésére szolgáló elektromos berendezés (mikrohullámú sütő)

23 Pályázati Adatlap általános tartalma
5. Hasonló típusú (bármely forrásból támogatott) programok megvalósításával kapcsolatos adatok bemutatása Ezekben a táblázatokban kerül megjelölésre, hogy ban november 01. és április 30.-a között, valamint 2016-ban május 1. és október 31 között, mennyi volt a napi átlagos kiosztott ételadagszám. Csak azon intézményekre vonatkozóan kell kitölteni, melyekben a pályázó jelen pályázaton belül ételosztást tervez.

24 Pályázati Adatlap általános tartalma
6. A program részletes bemutatása Az általános célcsoporti jellemzők és a felhívás 6.-os pontjában leírtakon felül kiemelten szükséges a… Pályázó nappali melegedők esetén, annak kifejtése, hogy hogyan vonzzák be a közterületen tartósan éjszakázó ügyfeleket a program szolgáltatásaira. Továbbá területileg illetékes UTSZ-szel való együttműködés létesítésének, megtartásának leírása.

25 Pályázati Adatlap általános tartalma
7. Pályázati Adatlap mellékletei 1.sz. melléklet: A megvalósító intézmény működési engedélyéről szóló határozat egyszerű másolata (tanúsítvány nem elégséges) 2.sz. melléklet: Badellákban, ételtárolókban kiszállított étel esetén: A konyha alkalmasságát igazoló HACCP tálaló vagy melegítő konyha működését engedélyező igazoló okirat eredetivel mindenben megegyező másolati példánya 3.sz. melléklet: Nyilatkozat az együttműködési megállapodásról 4.sz. melléklet: Badellákban, ételtárolókban kiszállított étel esetén: Nyilatkozat az ételosztást végző munkatársak érvényes egészségügyi kiskönyvének meglétéről, a program kezdő időpontjától folyamatosan, annak befejezéséig

26 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program RSZTOP Tájékoztatás Az Rsztop projekt 2018-2020 időszakára vonatkozó nyílt pályázati eljárásáról Kemecsei."

Hasonló előadás


Google Hirdetések