Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése"— Előadás másolata:

1 PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése
2017. május 29. Budapest, Pro-Portorio terem

2 A küldöttgyűlés napirendje
Beszámoló a sportegyesület évben végzett tevékenységéről, a évi pénzügyi terv teljesítéséről. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület évi pénzügyi tevékenységének ellenőrzéséről. A évi pénzügyi terv megtárgyalása és elfogadása. Javaslat az egyesület Alapszabályának módosítására. Elnökségi tag választása a lemondott Szatmári Szilveszter helyett. Aktuális kérdések.

3 1. Beszámoló a sportegyesület 2016. évben végzett tevékenységéről
A Pénzügyőr Sportegyesület Küzdősport szakosztályának tagja, Habda Zsolt 2016-ban a Nyílt Kempo Világkupáról 2 arannyal tért haza. A Küzdősport szakosztály kimagasló eredményekkel büszkélkedhetett. A Kempo sikerek mellett birkózóink az NBI-es bajnokságban szerepeltek. Küzdősport szakágak: Judo, Kempo, Birkózás, Íjászat, Boksz, Krav Maga Küzdősport szakosztályának judosa, Tóth Csaba az Ifjúsági Európa Kupa 3. helyét szerezte meg.

4 Sok helyen, a csapat él! Kőér utcai birkózó terem (birkózás, ökölvívás-önvédelem, karate), Szárcsa és Tűzoltó utcai iskola, kecskeméti és tiszakécskei edzőterem (birkózás), Mező Ferenc általános iskola, Bajza utcai iskola, Tandem gimnázium és Istvánmezei úti edzőterem (judo), Kőér utcai íjászpálya, (íjászat 70 méterig) bérelt futófolyosó (télen íjászat max. 20 méteren), Kőér sporttelepi lövészpálya (légfegyveres és airsoft lövészet 10 méteren), Püspökladányi általános iskola (karate).

5 Erik (az egyik!) bajnok

6 2016. A férfi röplabdások ősszel kezdték meg kiemelkedő szereplésüket az NB I-es bajnokságban és a Magyar Kupában. Női röplabdásaink Debrecenben a Hajdú-Bihar megyei röplabdabajnokságban szerepeltek. Ősztől pedig Budapesten is létrejött beolvadással egy női csapat, akik Budapest I. osztályú Bajnokságában indultak sikerrel. Túra- és verseny szakosztályunkban Fodor Gábor Dupla Ironman Világkupán 4. helyezést ért el, Magyar Bajnokságban pedig a 2. helyet szerezte meg. Utcai futóink 2. helyezettek voltak a FUT A CÉG verseny közigazgatási kategóriájában.

7

8 2016. Női kézilabdásunk, Kobela Tamara a Junior Női Bajnokságban gólkirálynő lett 218 góllal. A felnőtt férfi kézilabdásaink az NBII-es bajnokságot a második helyen zárták, így ősztől az NB I/B-ben kezdték a szezont. A juniorok zsinórban negyedszerre szerezték meg a bajnoki címet a férfi kézilabdában. Strandkézilabdásaink is eredményekben gazdagok, hiszen csapatunk elsőként kvalifikáltatta magát a strandkézilabda országos döntőjébe és „beugróként” játszottak a Budapesten rendezett világbajnokság elő tornáján, ahol legyőzték az USA válogatottját!

9

10 2016. Vitorlás- és vízisport Szakosztály 2016-ban is szervezett belvízi vitorlás kishajó-vezető és kisgéphajó-vezető tanfolyamot, ahol a sportegyesület tagjai kedvezményesen szerezhették meg a jogosítványt. A szakosztály büszkesége ifjú műugróink eredményessége, amelyet a Magyar Műugró Szövetség is elismert. Kiemelkedő siker volt az Ifi EB Rijekában. A Természetjárók több mint 40 túrát szervezetek, köztük nem egy több naposat is.

11 Országszerte vízitúrákon ismerkedhettek meg a kicsik és nagyok a vizek élővilágával és a természettel. A nyári vízi-sport táborok mind a szülők, mind a gyerekek osztatlan elismerését hozta.

12 2016. Egyesületi tagok számára a tagkártya kedvezményes belépésre jogosított Budapesten a Gilda Max Fitness termekbe, az ország 11 uszodájába. A Szabadidősport Szakosztályunkba tartozó Bowling szakág sportolója, Morcz Viktória kijutott a Magyar Válogatott kerettagjaként a Bécsben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságra. A nyári gyerek sport táborokba több mint 400 gyerek vett részt, főleg a navos családokból. Extraligás bennmaradásért küzdött asztalitenisz csapatunk, de alulmaradt a Csákvárral szemben, így ősztől az NB I-ben játszottak.

13

14 2016. A Szabadidősport szakosztály úszói számos sikert értek el, így pl. 6 arannyal zárták a Masters Csapatok Európa bajnokságát Kecskeméten.

15 2016. Sakkozónk, Gara Anita 2016-ban ismételten, immár ötödik alkalommal lett magyar bajnok, míg ifjúsági csapatunk a budapesti sakkcsapat bajnokságon ezüstérmet szerzett. A 61. Nemzetközi Pénzügyi Tornán Egerben a magyar csapat 2. lett. Maga a rendezvény kiemelkedően sikeres volt, melynek megnyitójáról az M1 tv élő adásban számolt be. A 16. ECSA Nemzetközi Asztalitenisz Bajnokságról Lengyel-országból 3 arannyal és az összetett győzelemért járó kupával tértek haza sportolóink. Teniszezőink stabilan szerepeltek a bajnokságokban, a legmagasabb korosztályban kiemelkedő sikerrel.

16 1. beszámoló a 2016. évi pénzügyi terv teljesítéséről 1.

17 1. beszámoló a 2016. évi pénzügyi terv teljesítéséről 2.

18 2. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület 2016
2. A Felügyelő Bizottság beszámolója a sportegyesület évi pénzügyi tevékenységének ellenőrzéséről

19 3. A évi pénzügyi terv Szakosztályok kiadások bevételek Asztalitenisz Kézilabda Labdarúgás Röplabda Sakk Tenisz Természetbarát Túra és verseny Vitorlás és Vizi sportok Küzdősport Szabadidősport Fitness-testépítő Szakosztályok összesen Kőér utca sportlét. Sportági általános Nemzetközi Elnöki hatáskör Központi rész összesn Mind összesen: Beruházás

20 4. Javaslat az Egyesület Alapszabályának módosítására.

21 5. Elnökségi tag választása
A Jelölő bizottság javaslata

22 6. Aktuális kérdések.

23 PSE 2017. évi küldöttgyűlés zárása
Köszönjük a részvételt !


Letölteni ppt "PÉNZÜGYŐR S.E. éves küldöttgyűlése"

Hasonló előadás


Google Hirdetések