Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NGM GFP HÁT BESZÁMOLÓ EURÓPAI UNIÓS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOKAT ÉRINTŐ KOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGEK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NGM GFP HÁT BESZÁMOLÓ EURÓPAI UNIÓS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOKAT ÉRINTŐ KOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGEK."— Előadás másolata:

1 NGM GFP HÁT BESZÁMOLÓ EURÓPAI UNIÓS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOKAT ÉRINTŐ KOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGEK

2 Rendezvények, tájékoztatók 2015. Az NGM GFP HÁT folyamatosan kap külső előadói felkéréseket. Ez idáig 55 alkalommal érkezett hozzánk közvetlenül,- vagy delegálás útján megkeresés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázataival kapcsolatban. Előadóink célja ezen rendezvények alkalmával: proaktívan tájékoztatni az érdeklődőket az eddig elért pályázati eredményekről, bemutatni a GINOP új pályázati rendszerét és ismertetni az új, már megjelent pályázatokat, vagy tervezett felhívásokat. a helyszínen felmerül kérdések azonnali megválaszolása, ezzel is elősegítve a gyors és pontos információáramlást. A soron következő diákon kívánjuk bemutatni a 2015-ös év jelentősebb rendezvényeit.

3 Megvalósult rendezvények, tájékoztatók 2015. első félév Piac és Profit roadshow Az előadások alkalmával bemutatásra kerülnek a regionális fejlesztési és befektetési források, lehetőségek, feltételek. Részletes ismertetést kapnak a megjelentek a rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő forrásokról, pályázatokról, s emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokkal ismerkedhetnek meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatok és önkormányzatok. 2015. első félévében 7 alkalommal közel 810 fő jelenlétében „Fókuszban az új EU-pályázatok”

4 Megvalósult rendezvények, tájékoztatók 2015. első félév SUPER – Sikeres Uniós Pályázatokat Előkészítő Rendezvénysorozat A Miniszterelnökség szervezésében hét régióban került megrendezésre a rendezvénysorozat, melynek célja a pályázatokon való részvétel ösztönzése. A roadshow-n Milos Katalin, főosztályvezető asszony „2015. évi lehetőségek a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív programban” címmel tartott előadást 2015. június 16-án, Veszprémben

5 Megvalósult rendezvények, tájékoztatók 2015. első félév Békés Megyei Önkormányzat és Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara roadshowja A megyei fórumokon az NGM GFP HÁT képviseletében a „Széchenyi 2020 - Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív program bemutatása” című előadást Keller Péter, főosztályvezető-helyettes, Milos Katalin, főosztályvezető és Boór Tamás, értékelési referens tartotta. Időpontok és helyszínek: Orosháza2015. május 21. Tótkomlós 2015. május 21. Mezőkovácsháza 2015. május 22. Gyula 2015. június 04. Szarvas2015. június 04.

6 Tervezett rendezvények, tájékoztatók 2015. második felében Portfolio A 2015. év második felében a Portfolio általi konferenciákon, szakmai napokon kívánunk ugyancsak előadóként részt venni és információs pultot biztosítani. Ezen rendezvények, fórumok illetve szakmai napok újabb lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy minél szélesebb körben tudjuk a GINOP-os pályázatokat népszerűsíteni, a Széchenyi 2020-as fejlesztési időszak eredményeit ismertetni. A soron következő, „Vállalati Növekedés 2015” című konferencia hasznos ismeretekkel szolgálhat kis- és közepes, illetve nagyvállalatok felsővezetői, üzleti döntéshozói, ipari beszállítók és partnereik, külpiacra lépést tervező, vagy ott már jelen lévő vállalkozók, fejlesztéspolitikai intézményrendszer képviselői, pályázati és finanszírozási tanácsadók, banki képviselők, kutatás-fejlesztési és innovációs terület képviselői, HR szakemberek számára.

7 GOP - GINOP kiadvány 2015. Tartalom: dr. Rákossy Balázs előszava a gazdaságpolitikai célkitűzésekről, az új programozási időszakban rejlő lehetőségekről Karsai Tamás összefoglalója az újabb gazdaságfejlesztési pályázatok lehetőségeiről, rendelkezésre álló keretösszegek ismertetése Két lépcsős eredménykommunikáció ÚSZT/ GOP → Sz2020 / GINOP Klaszterprogramokban rejlő lehetőségek: múlt és jövő Gyakorlati útmutató a már meglévő és leendő kedvezményezettek számára: Támogatási szabályok változása a két ciklusban Audit tapasztalatok- ellenőrző szervek Panasz és szabálytalansági tapasztalatok Információszerzés módja a pályázat életútja során Önértékelő kérdőív Stb. 2015 novemberétől 1000-2000 példány Konferenciákon, szakmai napokon, fórumokon

8 Tervek 2016-ra A GOP → GINOP kiadvány megújítása márciustól és annak további terjesztése országszerte. GINOP keretében meghirdetett pályázatok kedvezményezettjei számára Információs napok szervezése. A rendezvénysorozat célja proaktívan tájékoztatni a leendő GINOP ügyfeleket, bemutatni a GINOP új pályázati rendszerét és az új pályázatokat, illetve felhívni az elszámolásokkal, beszámolókkal rosszul álló nyertes vállalkozások figyelmét a gyakorlati hibákra, teendőkre. fórumot teremteni a jellemző és egyedi kérdések megtárgyalására. Ügyféloktatások szervezése, melyek célja: leendő és már meglévő ügyfeleink számára kívánunk hatékony segítséget nyújtani a leggyakoribb hibáik elkerülésében. A rendezvény 2 fő részből áll. Délelőtt gyakorlati feladatok segítségével az oktatási modulok bemutatására kerül sor. Délután a jelenlévő pályázatok ügyintézőivel folytatott személyes konzultáció következik.

9 KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!


Letölteni ppt "NGM GFP HÁT BESZÁMOLÓ EURÓPAI UNIÓS GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOKAT ÉRINTŐ KOMMUNIKÁCIÓS TEVÉKENYSÉGEK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések