Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap 2012. június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap 2012. június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő."— Előadás másolata:

1 SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap 2012. június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle Sándor Alapkezelő által meghirdetett NTP-TDK-11-B-0014 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

2 Meddig lát el a vezető szeme? – A munkahelyi ellenőrzés eszközei „A bizalom jó, az ellenőrzés azonban még jobb” Készítette: Gila Noémi SZTE-ÁJTK-MKTB szak 2012. 06. 29.

3 TARTALOM Mit is értünk munkahelyi ellenőrzés alatt? Milyen eszközei vannak a munkahelyi ellenőrzésnek? A munkahelyi ellenőrzés jogi háttere A munkahelyi ellenőrzés néhány technológiai eszközének bemutatása Cél: hatékonyság növelés

4 A munkahelyi ellenőrzés eszközei Technológiai oldal: - Autókba szerelt GPS - Számítógép használatának ellenőrzése - Telefonbeszélgetések lehallgatása és listázása - Kamerás megfigyelés - Beléptető rendszerek Humán erőforrás oldal: - Motozás - Csomagátvizsgálás - Biztonsági őr és vagyonőr - Nyomozók felbérlése

5

6 A munkahelyi ellenőrzés néhány technológiai eszköze

7 Forrásjegyzék: http://www.hrportal.hu/ http://www.origo.hu/jog/lakossagi/20120131-uj-mt-csorbitjae-a -munkavallalok-jogait-a-munkaltato-ellenorzesi-joga.htmlhttp://www.ppos.hu/ http://www.haszon.hu//1416-kontroll-alatt-a-csapat.html http://www.hrportal.hu/ http://www.origo.hu/jog/lakossagi/20120131-uj-mt-csorbitjae-a -munkavallalok-jogait-a-munkaltato-ellenorzesi-joga.htmlhttp://www.ppos.hu/ http://www.haszon.hu//1416-kontroll-alatt-a-csapat.html KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap 2012. június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő."

Hasonló előadás


Google Hirdetések