Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaDiána Dobosné Megváltozta több, mint 8 éve
1
Bethlen Gábor Szakképző Iskola és Kollégium Gyomaendrőd Hősök útja 40.
2
Képek iskolánkról
4
FVM fenntartású iskolák konzorcium Jánoshalma Gyomaendrőd Kétegyháza Mátrafüred Pétervására
5
A mérésben résztvevő tanulók 9.C 25 fő10 fő│ 9.D23 fő8 fő│37.5% 10.C21 fő7 fő 10.D24 fő5 fő 93 fő30 fő
6
Motiválás
8
FVM rendelet 2007.12.12. Egyes szakmacsoportok tekintetében a szakképzés megkezdéséhez szükséges elméleti és gyakorlati tudáselemek (bemeneti kompetenciák) felsorolása. Élelmiszeripari szakcsoport
9
Alapkompetenciák Megérti az olvasottakat Visszaadja az olvasottakat Szöveget leír Használja a négy számtani alapműveletet Számológépet használ Mértékegységeket átvált Az eredmény nagyságrendjét megbecsüli
10
Info-kommunikációs kompetenciák Figyelmet összpontosít Kitartóan figyel Megérti a kapott információt Kérdéseket tesz fel Válaszokat megfogalmaz Elmondja a véleményét Figyelembe veszi mások véleményét Megérti mások kommunikációját
11
Szakmai kompetenciák Egyszerű szöveges vázlatot készít Egyszerű rajzvázlatot készít Méréseket végez Felismeri a sík és térbeli alakzatokat Színeket, színárnyalatokat megkülönböztet Érzékszerveit megfelelően használja Igényli a rendet a környezetében Alapvető higiéniai szemlélettel rendelkezik Megfelelő az állóképessége Tűri a monoton tevékenységet
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.