Erasmus+ (2014/15). Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Projekt általános bemutatása
Advertisements

Rendszertervezés CAD.
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
GPS Nap - CHS Hungary Kft Június 16.. A Mio Spirit sorozat.
Fischer Norbert. Szoftverfejlesztés jelenlegi problémái  Folyamatosan rövidülő határidők  Projekt indulásakor nem teljesen tiszta a funkcionalitás,
Adatbázis kezelés Adatbázis tervezés.
Menyhért Ákos Nagy Richárd
Alkalmazott robottechnológia a Magyar Honvédségben
Az igazolás Igazolás (verification) Igazolás (verification) Próbapad (vizsgálati összeállítás) Próbapad (vizsgálati összeállítás) Órajel előállítás Órajel.
A sztratoszférikus ózon mérése
Az EU-pályázati rendszer gyakorlata Magyarországon
Google earth és a térinformatika kapcsolata
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Aero Hotel, Jakabszállás1 Részvétel a WMU Marine Incident and Accident Investigator tanfolyamán.
VITORLÁZÓREPÜLÉS KBSZ SZAKMAI NAPOK - REPÜLÉS
IKTA FORUM Budapest november 28. Fehér Éva Projektvezető I. rész 1 IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése.
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
| | Tananyagfejlesztések fejlesztői szemmel Wagner Balázs MTA SZTAKI.
VIKKK III.2. projekt: Technológia fejlesztés és optimális üzemeltetés Varga Tamás Pannon Egyetem, Folyamatmérnöki Intézeti Tanszék Veszprém, 2007.június.
Antonov 225 Szovjet gép....robusztus külsejű, de megbízható.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Önálló labor bemutató 8. szemeszter 5. oktatási hét Sümeghy Tamás Pál GFHSRE március 13.
Felsőoktatási portálok lehetőségei a hatékony tudásépítésben
A REPÜLÉSI ZAJPANASZOK HÁTTERE Hajdú Sándor tagozatvezető helyettes tudományos főmunkatárs március 12. Járműtechnikai, Környezetvédelmi és Energetikai.
Csuklós szorítóegység tervezése
The Budapest New Technology Meetup Virtuális repülés - de csak komolyan Csernák Gergely.
E.G.O By Koltai G. Soma Projekt. Egy V.T.O.L. modell.
Átlátható projektek az abas-ban. Projekt fogalma Project => előrevetítés Cél elérése érdekében végzett tevékenységsorozat.
Matematika II. 1. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2010/2011. tanév Kataszteri ágazat tavaszi félév.
A Nógrád TISZK nyomonkövetési és pályakövetési rendszer modelljének, ezen belül a partneri igény és elégedettség mérési rendszerének kidolgozása. Salgótarján.
Gede M. – Glóbuszok publikálása az interneten – MFTTT, – 1/14 Glóbuszok publikálása az Interneten MFTTT Budapest, május 20. Gede Mátyás.
Felkészítés Október 15 – 31.. Foglalkoz á sok CsapatépítésCsapatépítés InformatikaInformatika Kulturális, angol nyelviKulturális, angol nyelvi SzakmaiSzakmai.
Two countries, one goal, joint success!
Mátrai Balázs vidékfejlesztési szakértő Magyarországi LEADER Központ
HEFOP/2004/1.3.1 A HEFOP – „Második Esély” – Roma nők munkaerő-piaci (re)integrációjának elősegítése – projekt bemutatásán keresztül a roma nők esélyegyenlőségének.
Európai vállalkozók, Európai vállalkozások Dr. Szente Kálmán.
A döntés, a döntés folyamata
Rally az égben Olyan a rallyrepülés mint a tájfutás, túracipők helyett szárnyakkal, sportszelet helyett repülőbenzinnel, bírák helyett műholdas nyomkövetéssel.
TÁVMUNKAHÁZ Versenyképesség és vidéki foglalkoztatás.
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
ESÉLYTEREMTŐ OKTATÁSI MODELL A TÁRSADALMI MEGBECSÜLÉSÉRT HEFOP P /2.0.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
SZMM Rákospalotai Javítóintézet és Speciális Gyermekotthon és az SZMM Intézményeinek Oktatási Munkaközösségének közös pályázata Együtt tanulás – közös.
A közlekedés fogalma és rendszere
A gazdaság szerepvállalása a képzési és beiskolázási szerkezet alakításában Budapest április 29. Dr. Szilágyi János.
Távérzékelési technológiák alkalmazása a vízgazdálkodásban
Résztvevők Erasmus+ mobilitás 2014 Anglia 2. csoport november 16. – november 28.
Résztvevők ERASMUS+ MOBILITÁS 2014 ANGLIA 1. CSOPORT NOVEMBER
Magánadományozás, a függetlenség kulcsa Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány Jacsó Annamária, programvezető november 28.
Manhertz Gábor; Raj Levente Tanársegéd; Tanszéki mérnök Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék.
Telekocsi szolgáltatás kialakítása “Ruby on Rails” és lokalizációs megoldások felhasználásával Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai.
Légügyi Hivatal Pilóta nélküli repülőgépek (UAV-k) üzemeltetésének meteorológiai támogatása. Dr. Wantuch Ferenc Nemzeti Közlekedési Hatóság, Légügyi Hivatal.
Számítógépes szimuláció Első előadás Gräff József.
Dudás Dávid Pataki Tamás Erasmus Anglia 1. csoport.
Mitől innovatív egy vállalkozás? Nyert a pályázatom! Hogyan tovább? Segítünk a megoldásban!
SZERVEZET Szervezeti okok è A felhasználók és az informatikai részleg közötti gyenge kommunikáció è A felhasználók és az informatikai részleg céljai ütköznek.
Specializáció választás
Specializáció választás
Rally az égben Olyan a rallyrepülés mint a tájfutás, túracipők helyett szárnyakkal, sportszelet helyett repülőbenzinnel, bírák helyett műholdas nyomkövetéssel.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TERVEI 2008
EVA 1 – 5. kurzus Kanyó Kristóf.
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
Számítógépes szimuláció
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Felszíni vízminőséggel és a hidromorfológiai állapotjavítással kapcsolatos intézkedések tervezése a VGT-ben VÍZMINŐSÉGI MODELL ALKALMAZÁSA PONTSZERŰ.
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Strategic Partnership for VET ERASMUS
Disszemináció matematika tanároknak
IRÁNYÍTÁS/ ELLENŐRZÉS
Előadás másolata:

Erasmus+ (2014/15)

Projekt feladat A munkaadónk projektfeladatként egy utasszállító repülőgép tervezését találta ki jómagamnak, és Schröffel Annamáriának. Meghagyta, hogy második hét végére egy Solid Edge-es 3D modellt és egy szimulációt akar látni az elvégzett munkáról, és a repülőgép képes legyen repülni google earth-ben.

Követelmények Utasszállító repülő A lehető legrészletesebb modell elkészítése 4 nap alatt 3D modell beimportálás google earth repülő szimulátorba Szimulátorban való fel és leszállás A repülőgép a London – Budapest repülési útvonalat beprogramozni

Nehézségek Modell határidő 4 nap Szimuláció határidő 5 nap Solid Edge tervezéshez, és összeszereléshez gyenge notebook-ot kaptunk Gyakori programfagyás, és bezárás. Solid Edge 3D modellt google earth-ben használt fájlformátummá(.kml ;.kmz) konvertálni. Útvonaltervezés megvalósítása, és a fel és leszállás