1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Zrufkó Viktória Turizmus- vendéglátás, Levelező tagozat
Advertisements

Híres épületek a Reformkorban
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Felelősségteljes idegenforgalmi fejlődés Bükön
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Tervezési gyakorlatok.
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Velencei Termálhotel és Spa. Magyarország Termálvizei:  Az ország területének 80%-a alatt termálvíz készlet van.  Hazánkban van az ötödik legnagyobb.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Hegyes paprika Piaci árviszonyainak vizsgálata Készítette:
Idegenforgalmi statisztika
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
Felszíni víz monitoring
A talaj összes nitrogén tartalmának meghatározása
Visual Basic for Application (VBA)
Dijkstra algoritmus Irányított gráfban.
Sok szeretettel….
Szállodagazdálkodás és vezetés I (2007 ősz)
Szeretnélek meghívni Téged egy kis grillpartira. Utasítások a következ ő oldalakon…
CHILLON VIZIVÁR SVÁJC Készítette: Dr Bajzák Tamásné automata.
INNOCSEKK 156/2006 Hasonlóságelemzés-alapú vizsgálat a COCO módszer használatával Készítette: Péter Gábor
A GYÓGYTURIZMUS HELYZETE MAGYARORSZÁGON, FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEI (THE POSITION OF MEDICAL TOURISM IN HUNGARY AND ITS DEVELOPMENT OPPORTUNITIES) Készítette:
Túl magas-e Magyarországon a halálozások száma?
Túl alacsony-e Magyarországon a nők fizetése? Készítette: Sárai Edina.
A GYÓGYTURIZMUS HELYZETE MAGYARORSZÁGON, FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEI (THE POSITION OF MEDICAL TOURISM IN HUNGARY AND ITS DEVELOPMENT OPPORTUNITIES) Készítette:
Készítette :Görög Georgina SZIE-GTK-GVAM 1.évfolyam
Készítette: Dömötör Ádám. Az elemzés célja A kiválasztott nyolc internetszolgáltató internetes csomagjainak összehasonlítása Az összehasonlítással segíteni.
Nagytestű kutyák optimális fejlődéséhez szükséges száraztápok összehasonlítása.
Trofimov Grigorij. - Faanyag beszállítók ár-érték összehasonlítása -Célcsoport: azon vállalkozások, ame- lyek import fenyő fűrészáruval foglalkoz- nak,
Olaszliszka/rasszizmus/ciganybunozes.hu Az internet manipulatív hatásának jelentőségéről XXX. Jubileumi OTDK Konferencia Szeder Dóra Valéria III. Évfolyam.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Görögország vonzerői Andalits Alexandra.
Veresegyház Veresegyház fő fejlesztési irányai és céljai meghatározására, alapos információgyűjtést, és széleskörű tájékozódást követően került sor. Az.
Tudományos konferencia Nyíregyháza Október
Turizmus gazdaságtan 4.. Szálláshely-statisztikai megfigyelések Előny Helyettesítheti a határstatisztikai megfigyeléseket (részben) Legtöbb országban.
Turizmus gazdaságtan 3..
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Gazdasági Informatika II.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
OK! Tanársegéd Online Könyvek
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
TURIZMUS, KIÁLLÍTÁSOK Egyházi könyvtárak a 21. század elején EKE konferencia Budapest, OSZK március 25.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Bér bemutatása.
Készítette: Dóbiás Kinga
A Heves megyei Markaz bemutatása Készítette: Balog Ádám GTK-KM 1. Évfolyam 1. Félév.
Kortárs Irodalmi Verseny l. forduló
Horvátországi szállások összehasonlítása Készítette: Herczeg Boglárka.
Milyen innovatív fejlesztéseket, ötleteket ad a Nyugat-dunántúli Régió 2020-as klímacélok eléréséhez a közlekedés terén? Milyen kapcsolódó.
KAMOND.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
ANDREJ RUBLJOV
Újsolt Informatika Házdolgozat Fekvése A település Apostag és Solt között fekszik. Két csatorna – keletről a Kiskunsági öntöző-, nyugatról pedig a Fűzvölgyi.
Facilitátorok felkészítése a foglalkozás-, illetve munkakörelemzések megvalósításához Menyhért Anikó Szakképzés-kutatási és fejlesztési osztály január.
Dr. Bienerth Gusztáv prezentációja 2016.december 12.
Veresegyház.
Village.
Regionális konferencia
Beutazás hatása a buszos turizmusra, tendenciák
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…

2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják. Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják. 1.Ábra Gróf Dégenfeld Kastélyszálló Forrás:

3 Tervezett alkalmazás A Magyarországon lévő kastélyszállók közül 5 Pest-megyében található összehasonlítása áruk és szolgáltatásaik alapján, és A Magyarországon lévő kastélyszállók közül 5 Pest-megyében található összehasonlítása áruk és szolgáltatásaik alapján, és közülük a legkedvezőbbet kiválasztani a hasonlóság-elemzés segítségével. közülük a legkedvezőbbet kiválasztani a hasonlóság-elemzés segítségével.

4 Cél (ez nem a valódi cél): A kastélyszállók bemutatása mint a külföldi és belföldi turistáknak, rendezvényszervezőknek szolgáltatásaik befogadóképességük és áraik alapján, melyik kastélyszállót érdemes a látogatóknak választaniuk. A kastélyszállók bemutatása mint a külföldi és belföldi turistáknak, rendezvényszervezőknek szolgáltatásaik befogadóképességük és áraik alapján, melyik kastélyszállót érdemes a látogatóknak választaniuk.

5 Vizsgált Kastélyszállók  Fenyőharaszt Kastélyszálló  Halász Móricz Kúria  Hotel Vár Kastélyszálló  Savojai Kastélyszálló  Sz.György Kúria

6 Tulajdonságok  Szobák száma  Fitness terem  Medencék (összesen)  Budapesttől való távolság  Szállás ára: 1 éjszaka/fő (2ágyas)  Kedvezmények  Konferenciatermek  Egyéb szolgáltatások

7 Eredmény (TÉVES) Kastélyszállók szállás ára:1éjsza ka/fő(2ágy as) számított y Ítélet Hotel Vár-Kastályszálló Hotel Vár-Kastályszálló ,972drága Fenyőharaszt Kastélyszálló ,872drága Halász Móricz Kúria ,4342drága Savojai Kastélyszálló ,666olcsó Szt. György Kuria ,612kiegyenlített

8 Összegzés A számolások után a következő eredmények születtek: A számolások után a következő eredmények születtek: A Szent György Kúria lett egyedül kiegyenlített, ami azt jelenti, hogy a szobák ára a környékbeli lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz képest elfogadható. Csak egyről, a Savojai Kastélyszállóról mondható el, hogy olcsó, tehát a szálloda a szobákért többet is kérhetne. A többi szálloda „drága” kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy a nyújtott szolgáltatásokhoz képest a szobákért sokat kérnek. Fontosság szempontjából a konferencia termek száma kapta az első helyet, ezt követi a Budapesttől való távolság, fitness termek száma, medencék, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, egyéb szolgáltatások, szobák száma. Az érzékenység szempontjából szintén a konferencia termek kapták az első helyet, majd a fitness termek száma, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, Budapesttől való távolság, medencék száma, egyéb szolgáltatások, szobák száma következik. A Szent György Kúria lett egyedül kiegyenlített, ami azt jelenti, hogy a szobák ára a környékbeli lehetőségekhez és szolgáltatásokhoz képest elfogadható. Csak egyről, a Savojai Kastélyszállóról mondható el, hogy olcsó, tehát a szálloda a szobákért többet is kérhetne. A többi szálloda „drága” kategóriába sorolható, ami azt jelenti, hogy a nyújtott szolgáltatásokhoz képest a szobákért sokat kérnek. Fontosság szempontjából a konferencia termek száma kapta az első helyet, ezt követi a Budapesttől való távolság, fitness termek száma, medencék, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, egyéb szolgáltatások, szobák száma. Az érzékenység szempontjából szintén a konferencia termek kapták az első helyet, majd a fitness termek száma, kedvezmények, környékbeli lehetőségek, Budapesttől való távolság, medencék száma, egyéb szolgáltatások, szobák száma következik.

9 Felhasznált irodalmak Turizmus Bulletin V. évfolyam 1.szám. (Internet: Letöltés dátuma: ) Turizmus Bulletin V. évfolyam 1.szám. (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország. (Internet: Letöltés dátuma ) Irány Magyarország. (Internet: Letöltés dátuma ) Irány Magyarország Fenyőharaszt Kastélyszálló (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Fenyőharaszt Kastélyszálló (Internet: Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Halász Móricz Kuria-Halász Mihály Emlékszoba (Internet: halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Letöltés dátuma: ) Irány Magyarország Halász Móricz Kuria-Halász Mihály Emlékszoba (Internet: halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Letöltés dátuma: ) halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ halasz_mihaly_emlekszoba/I304307/ Irány Magyarország Hotel vár Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Irány Magyarország Hotel vár Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Savojai Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Savojai Kastélyszálló (Internet: Letöltés ideje: ) Szt.György Kúria (Internet: kuria/I310317/ Letöltés ideje: ) Szt.György Kúria (Internet: kuria/I310317/ Letöltés ideje: ) kuria/I310317/ kuria/I310317/