Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Advertisements

HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
JÓ REGGELT ! .
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Jól vigyázz kicsi kéz, mit teszel…
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Számitástechnikai alapismeretek
Micimackó egy igaz történet
Karácsonyi óhaj.
közmondásokkal és szóláshasonlatokkal - megoldások -
- Szép jó reggelt, Boribon!
A Paradicsom és a Pokol.
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
A vízhordó története.
Reményik Sándor: Akarom
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Hálaadás Dsida Jenő.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
JÓ REGGELT  !!.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ezt a táncot neked ígértem,
BETLEHEM.
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
A H I T M I N D E N D E N K I É Dévényi Erika.
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldalai kongruens Fontosab dolgokat szeretnem meg tudni? Meg.
Isten hozott köztünk!.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
A vízhordó története.
JÓ REGGELT !.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Jól vigyázz kicsi kéz Gyermekének.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Feltétel nélküli szeretet
Szerkesztő: Zolidoki Te azt kérdezed, szeretlek-e téged, én azt felelem, veled maradok, mert örülök a szemedben a fénynek, mely minden sarkot puhán.
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Drága barátom: Te, aki azzal dicsekszel, hogy becsületes, őszinte és hűséges vagy, hogy reagálnál a következő helyzetben? Tedd fel a a kezed a szívedre.
Istennel beszélget egy ember
Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Az öt legveszélyesebb kérdés, amit a nő feltehet a férfinak: 1. Mire gondolsz? 2. Szeretsz? 3. Kövér vagyok? 4. Szerinted ő csinosabb nálam? 5. Mit csinálnál,
ÜGYFELEK ÉS CSOMAGOK: mindenki elégedett? A fogyasztók és a bizalom kérdése.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Feltétel nélküli szeretet
Mi a címe ennek a kurzusnak?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A vízhordó története.
Marcel Cohen fotóművész képeiből
Reményik Sándor: Akarom
Előadás másolata:

Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?

 Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort, hogy hogyan tudjak, hogyan szoktak megallapitani ketes esetekben, hogy valaki intezeti kezelesre szorul-e vagy sem.

 Nagyon egyszerü. Megtöltünk egy fürdökadat vizzel es a „jelöltek“ kapnak egy vödröt, egy bögret es egy kanalat es hozza a feladatot, hogy üritsek ki a kadat.

 «Aha, ertem » mondja a latogato. « Egy kezelesre nem szorulo termeszetesen a vödröt veszi a kezebe, hiszen az sokkal nagyobb, mint a bögre vagy a kanal. »

 « Tevedes » valaszolja a professzor. « Egy normalis ember kihuzna a dugot a kadbol. » « Milyen szobat szeretne? Tengerre nezöt vagy a parkra nezöt? « Milyen szobat szeretne? Tengerre nezöt vagy a parkra nezöt?

Tudtad a valaszt, vagy te is kersz egy szobat???