MGV Zrt. – „Több mint egy bank”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs vezérigazgató-helyettes Budapest, június 15.
Advertisements

Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával
2 2 • 4,4 milliárd forint saját tőkével 2001-ben alapított befektetési társaság • célja: eredményesen működő és fejlődésre képes kis- és középvállalatok.
Az Új Széchenyi Terv Infopontok feladatai A pályázatkezelés menete – Pénzügyek.
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
K V A vállalkozásfejlesztési programjai
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Beruházások pénzügyi lehetőségei a dél-dunántúli régióban
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai
Vállalkozási ismeretek
Megfizethető források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Hitelek, akár évi 4,5 %-ért, az Új Széchenyi Hitel Program keretében
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai Pénz, de honnan? Pénzek a régióban A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája Veszprém,
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Tájékoztató jellegű információk! Fejlesztési tőkefinanszírozás kockázati tőke- finanszírozás beruházási hitel fejlesztési tőke- finanszírozás.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával Bátora László vezérigazgató-helyettes Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Eger, szeptember 17.
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
Új Magyarország Mikrohitel Program Dr
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Vállalkozási ismeretek
Veszprém április 29.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
Az NHP második szakaszának eredményei és kilátásai
2 2 4,4 milliárd forint saját tőkével 2001-ben alapított befektetési társaság célja: eredményesen működő és fejlődésre képes kis- és középvállalatok fejlesztése.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
A hitel egy olyan pénzügyi művelet, amelynek során a hitelező  lemond az azonnali kifizetéséről  közvetlenül pénzt ad az adósnak  Hitelt leggyakrabban.
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
HEVES MEGYEI VÁLLALKOZÁS- és TERÜLETFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Mikrohitel Programok Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány Vállalkozói.
Vállalkozói mikrohitelek
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
III. További finanszírozási alternatívák
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
GINOP "Segítünk Indítani!" Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Nyugat-Dunántúli régióban 1 Gerencsér Hajnalka Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.
Salgótarján, május 19.. Pályázók köre: kisvállalkozások Támogatható tevékenységek és a támogatás mértéke: -Projektötlet minősítése – max. 3 millió.
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

MGV Zrt. – „Több mint egy bank”

MGV ZRT. Az MGV Magyar Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztő Zrt. elkötelezte magát a hazai mikro-, kis- és kisvállalkozások fejlesztésének és fejlődésének támogatása mellett. Mikro-, kis- és középvállalati fejlesztési elképzeléseket támogató és finanszírozó pénzügyi vállalkozásként, olyan projektek megvalósítását segítjük, amelyek egyszerre hoznak létre verseny- és piacképes szolgáltatást, terméket, továbbá a magyar gazdaság fejlődéséhez is hozzájárulnak, azaz társadalmi hasznot eredményeznek. Az Új Széchenyi Program keretében az MV – Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.-n mint forráskezelő szervezeten keresztül nyújtunk Mikro-és Kisvállalkozások finanszírozási igényeire megoldást.

MGV ZRT. Jelenleg elérhető termékeink: Új Széchenyi Hitel Program forgóeszköz-beszerzés célra Új Széchenyi Hitel Program beruházási célra

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Olyan Forint alapú, kedvezményes kamatozású, forgóeszköz finanszírozására szolgáló hitel, amely az alkalmas Mikro-és Kisvállalkozások forgóeszköz igényeinek finanszírozására. Az Ügyfél a kölcsönt kizárólag gazdasági tevékenységéhez szükséges forgóeszközök beszerzésére fordíthatja.

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Forgóeszköznek minősül minden olyan, a gazdálkodó szervezetek vagyonmérlegének eszközoldalán nyilvántartott eszközök, amelyek egy termelési ciklus során jellemzően elhasználódnak vagy értékük teljes egészében az előállított új termék részévé válik.

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Hitel devizaneme: forint alapú Igényelhető hitelösszeg: max. 50.000.000,- forint Hitel kamata: 3,9% - 6,50% Hitel futamideje: min. 12 hónap - max. 36 hónap Hitel önereje: 10 % A projekt megvalósításának helye: Magyarország területén, közép-magyarországi régión kívüli településeken valósítható meg, akár a cég székhelyétől eltérő telephelyen.

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Olyan Forint alapú, kedvezményes kamatozású, éven túli lejáratú hitel, mely saját forrás igénybevétele mellett alkalmas Mikro-és Kisvállalkozások beruházási igényeinek finanszírozására.

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Az Ügyfél a kölcsönt kizárólag a Hitelszerződésben meghatározott beruházási célra fordíthatja. Beruházási célnak minősül a tevékenységbővítés, az immateriális javak és tárgyi eszközök vásárlása, létesítése, felújítása és/vagy korszerűsítése, továbbá az új gépek, berendezések, vásárlása, kapacitásbővítés és egyéb hasonló fejlesztések.

ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Hitel devizaneme: forint alapú Igényelhető hitelösszeg: max. 50.000.000,- forint Hitel kamata: 3,9% - 6,50% Hitel futamideje: min. 12 hónap - max. 120 hónap Hitel türelmi ideje: max. 24 hónap Hitel önereje: 10 % A projekt megvalósításának helye: Magyarország területén, közép-magyarországi régión kívüli településeken valósítható meg, akár a cég székhelyétől eltérő telephelyen.

A HITELFELVÉTEL FOLYAMATA Kapcsolat felvétel A hiteligénylés benyújtása A hiteligénylés bírálata Szerződéskötés Folyósítási feltételek teljesítése Folyósítás Felhasználási határidő

„TÖBB, MINT EGY BANK” Számos jól fejlődő mikro-, és kisvállalkozás működik, amelyek hitelképesek lennének, azonban mégsem tudnak bekerülni a banki finanszírozás körébe. Ennek fő oka, hogy a bankrendszer számára a mikro-, és kisvállalkozások kis összegű hiteligényei nehezen kezelhetők, méretgazdaságossági problémák miatt túl magasak a relatív tranzakciós költségek, illetve a vállalkozások nehezen tudják teljesíteni a bankok biztosítéki elvárásait.

„TÖBB, MINT EGY BANK” Akár kezdő vállalkozásoknak is Gyors átfutási idő Egyedi árazás minősítéstől függően Fix kamatozás Türelmi idő Alacsony költségek Ingyenes elő- és végtörlesztés Pályázathoz kapcsolódó beruházásra

KAPCSOLAT Cím: 1054 Budapest, Aulich u. 7. Telefon: +36 1 301-0777 Weblap: www.mgv.hu

Köszönöm figyelmüket!