GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Advertisements

06M29 adatszolgáltatás elkészítés lépései
Környezetvédelmi termékdíj
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?
A környezetvédelmi termékdíj szerepe a hulladékgazdálkodásban*
Környezetvédelmi Termékdíj 2008.
A Szociális Ágazati Portál (SZÁP)
ESR 112 új alapokon Tóth Csaba ESR projektigazgató NISZ Zrt.
Mottó: „Eljön-e a világvége?!” Előadók: Bartos Gyula Borsányi-Bognár Levente.
Környezetvédelmi termékdíj tanácsadó
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
A termékdíjas szabályozás 2008-ban, 2009-ben Dr. Kiskovács Miklós közgazdász, jogász termékdíjas tanácsadó web:
ÖKO-KORD Országos Nonprofit Kft.
Tájékoztatás az EKOP-1.A.2 projektnek az OSAP összeállítására gyakorolt hatásáról Mag Kornélia OST február 24.
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Rendelés nyilvántartás
2007. március 28.Verseghy Ferenc Könyvtár1 E-polgár e-ügyei Mire jó az Ügyfélkapu?
HOGYAN FOKOZHATÓ AZ ELŐÍRÁSOK BETARTATÁSA? PUSZTA JÁNOS ALEZREDES VÁMIGAZGATÓ-HELYETTES.
Mérőkamarás légifelvételek Internetes katalógusa MH Térképészeti Hivatal HM Térképészeti KHT.
A magyar csomagolási hulladék kezelési modellje
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
DEXTER Informatikai Kft ETR Pénzügyek. DEXTER Informatikai Kft Tartalom  Alapelvek  Fogalmak  A pénzügyi folyamat  Kifizetési és befizetési.
A számviteli információs rendszer Jellemzők Modellje
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Comfort Bérelszámolási Szoftverünket
Gazdasági Informatika II. 2006/2007. tanév II. félév.
TÁMOP fenntartás és további fejlesztések tervek november 17. Szeged Németh Antal Educatio Nonprofit Kft. felsőoktatási osztályvezető.
Az erdők megelőző tűzvédelme Magyarországon (aktualitások, tervek)
Elektronikus kérvénykezelő rendszer
Fekete Balázs vezető szakértő GS1 Magyarország Kht.
Elektronikus adóbevallás
A termékdíjas szabályozás aktuális kérdései
A termékdíjtörvény végrehajtási rendelete
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Dr. Fekete István Integrált kockázatfelmérés informatikai támogatása: Szigma Integrisk Budapesti Corvinus Egyetem Balatonalmádi január
A környezetvédelmi termékdíj a gyakorlatban
A környezetvédelmi termékdíj évi változásai Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nyugat-dunántúli Regionális Adó Főigazgatósága Tájékoztatási Osztály.
A környezetvédelmi termékdíj a gyakorlatban
Adatszolgáltatás a levegőtisztaság-védelem területén
Számviteli politika és szabályzatok
Cseber Kht évi gyűjtés eredménye január.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Könyvelők Gazdasági Klubja - Konzultáció a Főnix Stúdium Könyvelők Gazdasági Klubjában november 4. Könyvelők Egymás Közt.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt Önkormányzatok tájékoztatása ÖNKORMÁNYZATI OKTATÁSOK BM információs nap
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Változások az áramforrások területén Schmidtka Gábor október 13.
Web alapú humán lekérdező rendszer
E-számlázás gyakorlata és ellenőrzése Czöndör Szabolcs Ellenőrzést Támogató Főosztály főosztályvezető.
Környezetvédelmi termékdíj Előadó: Váradi Ágnes fhdgy.
A Linux operációs rendszer A Linux felépítése. A UNIX önálló változata. Forráskódja szabadon hozzáférhető->gyors terjedés Szabad szoftver de nem nyilvános.
1 ÖKO-KORD Országos Nonprofit Kft Kós Szabina Környezetvédelmi mérnök.
Adózás rendjéről szóló törvény módosításai Feltételes adómegállapítás iránti kérelem  Csak a kérelmet benyújtó adózó vonatkozásában állapíthatja.
Nagyvállalati dokumentumkezelés 2. Fejér Gábor PYLON KFT DMS megoldás nyílt forráskódú környezetben – az XDocs rendszer.
E – Ügyintéző Bt. Küldetésünk: - Környezetvédelmi termékdíj és jövedéki szaktanácsadás, szakértés és ügyintézés.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
Termékdíj Zsófi és Chubby. Termékdíj törvény évi LVI. törvény  10/1995. (IX.28) KTM rendelet általánosságban fogalmazza meg a kötelezettségeket.
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer
Változások a termékdíjas szabályozásban
A termékdíjas szabályozás aktuális kérdései
E-ügyintézés az adózásban 2006.
Elektronikus számlázás - technológiai tapasztalatok
Az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központ
Integrált könyvtár rendszer (IKR)
VÁLTOZÁSOK A TERMÉKDÍJAS RENDSZERBEN 2012-től E+E és gumiabroncsok
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Web alapú humán lekérdező rendszer
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Előadás másolata:

GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás a termékdíjas termékekre,   elektronikus adóbevallás a vámhatóság felé,   a hasznosítást koordináló szervezetnek készítendő adatszolgáltatás,   a többutas csomagolás nyilvántartása,   megfizetett termékdíj visszaigényléséhez szükséges nyilvántartás   bevallást megelőző adathelyesség ellenőrző rendszer   hatósági ellenőrzést támogató információs modul   bevallásból visszafelé adat-történet visszakereshetősége   nagyfokú egyedi fejlesztési lehetőség, mellyel a cég működésére optimalizálható a szoftver nyilvántartása   adatkapcsolati modul (interfész) más rendszerekkel, egyedileg is fejleszthető változatban (könyvelés, kereskedelmi-számlázó rendszerek, SAP stb.)   hálózati alkalmazásban korlátlan felhasználói szám   könyvelő irodáknak külön kötelezetteket kezelő modul   folyamatos jogszabálykövetés

Főmenü Bejelentkezés felhasználói névvel és jelszóval

Munkakönyvtárak  A munkakönyvtárak teszik lehetővé azt, hogy a nyilvántartás több kötelezett adatait is képes legyen egy programon belül kezelni, pl. könyvelő irodák esetében.

Átvállalás-mentességek törzs  A program törzsadatokkal dolgozik, melyeket vagy a felhasználó visz fel, vagy adatai egy másik rendszerből érkeznek (interfész).

Cikkszám (anyag) törzs  A program saját vagy más rendszerből importált cikktörzzsel rendelkezik, melybe rögzíthetők a termékek és azok a tulajdonságok, melyek a termékdíjjal kapcsolatos nyilvántartáshoz szükségesek.

Képviselők törzs

Kötelezettek törzs

Mennyiségi egységek törzs

Vámtarifaszám törzs

Termékdíj kód törzs

KT. 4-5 számjegy törzs

Származási módok törzs

Nyilvántartás (analitikus) A szoftver alapnyilvántartása, melyet a törzsek segítségével vagy külső adatkapcsolattal (interfész) lehet feltölteni. Az adatok automatikus feldolgozás és ellenőrzés után kerülnek a szoftver jelentés moduljába, vagy közvetlenül a vámhatóság szerverére.

Adóbevallások – ABEV2006 A bevallások fejadatait (főlapok) tartalmazó lista, melyből kereséssel lehet kikérni az adott jelentést. Ez a nyilvántartás a programban van – ebből kerül át az ABEV rendszerbe. A küldés előtt tehát maga a jelentés is ellenőrizhető az alapadatokkal.

Jelentés lapok – KT08 és 09 A szoftver az összes ABEV lapot tartalmazza kitölthető formátumban. Ennek oka egyrészt az egységes nyilvántartás biztosítása, másrészt az ABEV programtól független adatküldés lehetősége, harmadrészt a visszaellenőrzés lehetősége a küldéstől az alap adatokig. Lehetőség nyílik ezáltal akár előkalkuláció készítésére is, mely biztosítja az adózás előre tervezését.