A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Minden a javunkat szolgálja…
7 nap 7 hónap 7 év.
Igaz történet karácsony előttről
Kedves kis történetek Magdika.
POLITIKA Egy napon egy fontos párt elnöke autóbalesetben meghalt. A lelke – nyilván tévedésből – felszállt a mennybe és szemben találta magát Szent Péterrel...
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
Történet a szeretetről
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
A pillangó és a virág.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
( Képváltás kattintásra )
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Készítette: Sinkovics Boglárka
Micimackó egy igaz történet
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
A szeretetről.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Drága Édesanyámnak, kit a világon
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Ady Endre Karácsony előadja Szabó Gyula.
készítette: Lévai Gabriella 11.m
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Fény az alagút végén.
Minden a javunkat szolgálja…
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
A HAJÓTÖRÖTT
Túrmezei Erzsébet verse
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A világ 7 csodája Egy vidéki iskolában a tanárnő azt a feladatot adta az osztályának, hogy írják le egy papírra: szerintük a mostani világnak mi a 7 csodája?
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
ISTEN hozott köztünk!.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A második világháború alatt egy férfi három hétig egy mentőcsónakban hánykódott, míg végre megmentették. Amikor megkérdezték, hogy tanult-e valamit ebből.
Barát Müller Péter.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Énekel: Zdenka Lorencová
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Így szólt hozzám a dédapám.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
Nem könnyű szeretni.
A történet régen esett meg
Szeretet szolgálat Joli néninél
Éva az Úrhoz.
A pillangó és a virág.
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
POLITIKA.
54.
A három fa Borodin:Polowerzer...
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Előadás másolata:

A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet. Hol volt, hol nem volt.... Régen, nagyon régen létezett egy sziget, amelyen ott lakott az Ember minden érzése. A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.

Egy napon az érzések megtudták, hogy a szigetük el fog süllyedni Egy napon az érzések megtudták, hogy a szigetük el fog süllyedni. Mindegyikük hajót készített magának, hogy a szigetet elhagyhassa. Csak a Szeretet akart kivárni a legutolsó percig. Mielőtt a sziget elsüllyedt volna, a Szeretet segítséget kért.

Neked itt már nincs hely. Egy fényűző hajón arra ment a Gazdagság. Vigyél magaddal engem is! - kérte a Szeretet. Nem tehetem. - mondta a Gazdagság. A hajómon nagyon sok arany, ezüst és drágakő van. Neked itt már nincs hely.

Egy gyönyörű hajón arra ment a Gőg. Elvinnél magaddal? – kérte őt is... Sajnos, nem! Itt minden olyan tökéletes, valamit még megrongálnál..

A szeretet megkérte a Bánatot is : Bánat! elvinnél magaddal? Ach Kedvesem!... Szívesen vinnélek, de tudod, annyira bánatos vagyok, hogy mindíg csak egyedül akarok lenni.

Az arramenő Jókedv annyira harsányan mulatott, hogy a szeretetet észre sem vette , és tovább hajózott.....

Egyszercsak hangot hall: Gyere Szeretet! Elviszlek! Amikor partot értek, annyira el volt telve hálával, hogy meg sem kérdezte a megmentője nevét. .

Mivel érezte az adósságát, megkérdezte hát a Bölcsességtől, ki is volt a megmentője? Bizony, az maga az Idő volt – mondta.

Az Idő? - csodálkozott a Szeretet. Miért segített rajtam az Idő?... Mert csak az Idő ismerte fel és tudja igazán, mennyire fontos az Embernek a Szeretet.