SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Partnerl ogo Dieses Projekt wird im Rahmen des ETZ Programms zur grenzüberschreitenden Kooperation ÖSTERREICH-UNGARN durch den Europäischen Fonds.
A vállalkozó szellem érvényesülése a hazai TDM rendszerben Dr Lőrincz Katalin Dr Raffay Ágnes.
MUISZ tagok helyzete és várakozása 2011 Piackutatás eredmény Online kérdőíves felmérés és panaszkezelés egyszerűen! Üdvözli Önt a QERDES.COM!
Tapasztalatok és lehetőségek az együttműködésre, INNOINFO pályázat Jójárt Miklós Projekt menedzser MSZKIK alelnöke Szeged,
„MINDEN EGY HELYEN” Az imami csoport bemutatása A szombathelyimami által nyújtott segítség a munkába visszatérő anyukák részére.
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tevékenysége Kiss Ágnes mb. igazgatóhelyettes MNVH Hatékonyság, Innováció, Szakmaiság HISZ-ünk benne! Budapest, november.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Sarkadi Zsolt, Sz-Sz-B Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai szerepvállalás a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok munkájában.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Bács Edit osztályvezető Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály Szeged, január 19.
BCD Travel Hungary – Vista Utazási Iroda
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető szolgáltatások Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató november 15.
1 Herzlich Willkommen beim Energiezirkel der Deutsch – Ungarischen Industrie- und Handelskammer Üdvözöljük a Német-Magyar Ipari- és Kereskedelmi Kamara.
AZ ÚJRAIPAROSÍTÁST TÁMOGATÓ INTÉZMÉNYI KÖRNYEZET
Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
PALLÓ Felnőttképzési Tájékoztató Szolgálat A Debreceni Művelődési Központ új felnőttképzési szolgáltatása TÁMOP 3.2.3/09/
Népfőiskola a helyi tudás megtöbbszörözésére, a településfejlesztés eszközeként Lakitelek, március 26. Lakitelek, március 26.
A kereskedelmi és iparkamarák gazdaságszervező szerepének változása Pekó László.
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az ERP jövője – a jövő ERP-je Biber Attila Microsoft Magyarország Kft.
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából?
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
A magyar-orosz gazdasági kapcsolatok helyzete és jövője
Balogh Sándor A BKIK Maghreb Szakmai tagozat elnöke
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
Köszöntjük a Kedves Résztvevőket !. Az OTP Travel bemutatása Alapítás éve: Fiókirodák száma: 15 6 budapesti fiókiroda6 budapesti fiókiroda 9 vidéki.
Katona András Magyar Turizmus Zrt.
Cím adományozása A cím alapításának célja: Közvetetten: o Decentralzált pályázat – eszközfejlesztés o TÁMOP pályázat mesterképzés – személyi.
Kassa Kárpát-medencei gazdasági fórum Szolnok, május 16.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
Szigetszentmiklós SUSAN – Dél – Afrikai Regionális Üzleti Hálózat Fő szervező:HITA (Hungarian Investment and Trade Agency) Dr. Mészáros Kálmán
Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Amelynek célja, hogy tagjai minél többet profitáljanak az új technológiák kialakításából. Amelynek feladata, hogy erősítse.
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Introduction to the BBS | 2009 | ‹#› Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak.
Bemutatkozik a Magyar-Szlovén Tagozat: a magyar vállalkozások piaci pozíciószerzésének és befektetéseinek elősegítése Fullérné Verger Renáta Magyar-Szlovén.
FATÁJ = FAKAT, Fatudakozó, Woodinfo = ; ;
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
MegaService Europe Kft
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
Mit kell tudni Svájcról?
MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Chambre de Commerce et d’Industrie Magyar - Francia Kereskedelmi
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozat.
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Mészáros László prezentációja. Hong Kong TDC Tények Hongkongról A világ legszabadabb gazdasága (Cato Inst.) 11. a világkereskedelemi ranglistán Világelső.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES VENDÉGEINKET!. INFORMATION – NETWORK – EVENTS INFORMÁCIÓ – HÁLÓZAT – RENDEZVÉNYEK Die HSU steht seit 1992 im Dienst des.
Esettanulmány Adu Oktatási Központ VSZF konferencia MKIK Budapest Az előadás tartalma Kik vagyunk? Milyen vállalkozásunk van? Milyen felelős.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szerepe és feladatai a vállalkozások külpiacra jutásának segítésében, különös tekintettel a vegyeskamarai hálózatra.
Oldal: Győr – Moson - Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara… … a vállalkozásokért!
1 Néhány fontos jogi aspektus és tudniváló a svájci piacra lépéshez MKIK/HSU Szeminárium Georg J. Wohl Ügyvéd LL.M. Baur.
KKV-k külpiacra lépése és finanszírozási lehetőségeik *** A HITA szerepe a kereskedelemfejlesztésben Miskolc, november 13.
Az ITDH új szolgáltatásai Hagyományos elemek Kiállítások Kereskedelemfejlesztési pályázatok Üzletember találkozók itthon és külföldön Relációs.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Kassa KÜLGAZDASÁGI KONFERENCIA Miskolc, április 24.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
Kereskedelmi kapcsolat Kongó DK és Magyarország között
az önkéntes kamarai tagság
Lendva Kárpát Régió Üzleti Hálózat Lendvai Iroda
HKIK XXIX. Küldöttgyűlés Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Miskolc, október 21. dr.Szilágyiné Baán Anna titkár
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Előadás másolata:

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.

INFORMATION – NETWORK – EVENTS INFORMÁCIÓ – HÁLÓZAT – RENDEZVÉNYEK Die HSU steht seit 1992 im Dienst des Mittelstandes CH-HU und ist die führende bilaterale KMU-Wirtschaftsorganisation. HSU-kamaránk 1992 óta sikerrel szolgálja a svájci-magyar kkv-cégeket – Svájcban és Magyarországon Önért dolgozunk.

A MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA (MKIK) december 12-én Budapesten hivatalosan felvette az AKKREDITÁLT VEGYES KERESKEDELMI KAMARÁK soraiba a HANDELSKAMMER SCHWEIZ-UNGARN-t. Ez az ünnepélyes pillanat egy igen fontos és korszakalkotó esemény volt számunkra, hiszen ezzel partnerországunkban – Magyarországon – illetékes helyen elismerték a több mint 22 éves sikeres tevékenységünket – a HSU ZÜRICH SVÁJCBAN ÉS MAGYARORSZÁGON OTTHON VAN. A HSU ZÜRICH MINT HAGYOMÁNYOS BILATERÁLIS SVÁJCI KKV-SZERVEZET ÖNÖKÉRT DOLGOZIK – 23 éve.

Ettől jelentősen bővült a több mint két évtizede ápolt budapesti/magyarországi kapcsolatrendszerünk. Egy éven belül máris több sikeres magyar-svájci üzleti utat és zürichi rendezvényt bonyolítottunk le – legutóbb nov. 14.-én a zürichi HSU-BAUSEMINAR SCHWEIZ-UNGARN hívta fel a közvélemény figyelmét. Ennek elsősorban magyarországi HSU-tagjaink és - partnereink látják hatékony hasznát – svájci cégalapítások és üzleti /szakmai kapcsolatok révén.

TAGJAINK A BÜSZKESÉGÜNK ÉS MINDEN TEVÉKENYSÉGÜNK ALAPJA

A zürichi székhelyű Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara (HANDELSKAMMER SCHWEIZ-UNGARN HSU Zürich) ezért a mai napon különösen nagy örömmel üdvözli magyar barátait – bíztatunk mindenkit: LEGYEN VELÜNK SIKERES SVÁJCBAN! Kamaránk 1992 óta sikerrel szolgálja a svájci kkv- cégeket Magyarországon és a hazai kkv- vállalatokat Svájcban.

100 % svájci elnökség – 100 % magyarbarát svájci megbízhatóság

Kihelyezett budapesti irodánk 2002 óta a HSU- Partnerországban – Budapesten/Magyarországon – támogatja és kalauzolja magyar HSU-tagjainkat és partnereinket, valamint a magyarországi/svájci piac iránt érdeklődő kkv-vállalkozókat és intézményeket. Az elmúlt időben a növekvő érdeklődés kapcsán erőteljesen foglalkozunk a magyarországi kkv-szféra Svájcba irányuló igényeivel – ezt aktívan fejlesztjük, pl. szakmai napokkal Zürich-ben és jövőre már Budapesten ill. vidéken is.

 A HSU-Kamara saját SZAKEMBEREI és társult PARTNEREK útján üzleti kapcsolatokat teremt – termékek és szolgáltatások értékesítésére  Piacfelmérés  Beszállítói partnerségek kialakítása  Magyar tagok patronálása  Hazai cégek piacképes felkészítése  HSU-tagoknak információt és tanácsot szolgáltatunk gazdasági, üzleti és jogi kérdésekben  Felismerjük a korszerű feladatokat  Üzleti lehetőségeket keresünk és vizsgálunk  Üzleti partnereket adott esetben bevizsgálunk

HATÉKONYAN ÉS SIKERESEN DOLGOZUNK NEM VAGYUNK GITTEGYLET 2011 óta stratégiai partnerünk az ORSZÁGOS FÉMIPARI IPARTESTÜLET (OFI HUNGARY) – azóta közös kkv-vásárok, információs-rendezvények és svájci tanulmányi útak mind a svájci piaci lehetőségek iránti növekvő hazai érdeklődést és a sikeres helvét piackutatást szolgálják.

Mi Svájcban itthon vagyunk! Váltsa ki a HSU-tagságot – szeretettel várjuk! Legyen Svájci Kamaránk magyar HSU-tagja Olvassa honlapunkat: További információk: Kihelyezett budapesti iroda – magyarul beszélünk: Aron G. Papp, Co-Präsident HSU Tel – HSU ZÜRICH központi iroda: Telefon Kanzleistrasse 127 CH – 8004 Zürich SWITZERLAND

KÖSZÖNÖM MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET MINDENKINEK SIKERES SVÁJCI ÜZLETEKET KÍVÁNUNK!