Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Advertisements

Biztosítások 2013 Dr. Honyek Péter Személyi Jövedelemadó Osztály.
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
Vállalkozói jogvédelmi biztosítás.
KamatFix 2015 árfolyamvédett eszközalap. 2 Egyéni személybiztosítás fejlesztési csoport | KamatFix 2015 •Tőkevédelem •Hozamvédelem •Árfolyamvédelem.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Banyár József: Életbiztosítás 11.
HUNGÁRIA Takarék Vállalkozói Fórum.
Modellezés a számvitelben
Szemléletváltás: tőzsdei nyereségek adótervezése
Változások a Számvitelben
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
június 28. UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
12. A díjtartalék számítása
Cafeteria változások – új elemek a piacon
SIGNAL Biztosító Partnereink a szakszervezetek
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Foglalkoztatói nyugdíj
Siemens Financial Services – Kisértékű eszköz finanszírozás
CÉGES PÉNZÜGYI MEGOLDÁSOK ADÓOPTIMALIZÁLÁS CÉGES ELŐNYÖK.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
A magyar háztartások fizetési szokásai
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Kamatadó Kósa Zoltán – június évi …törvény egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról Kamatadó mértéke:20% Kamatadó köteles.
ADÓVÁLTOZÁSOK ÉLETBIZTOSÍTÁSI ADÓKEDVEZMÉNY Életbiztosítási adókedvezmény továbbra is változatlan feltételek teljesülése esetén járhat DE érvényesíteni.
Életbiztosítási Program
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Tőkefinanszírozás biztosíték nélkül Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 15.
A gondoskodás területei Mit tehet a munkáltató és mit a munkavállaló?
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
ERTRAG & SICHERHEIT – 24 éve a siker útján
K&H trambulin tapasztalatok
Mivel a bankszámla kamata általában igen alacsony, érdemes körülnézned a különböző megtakarítási/befektetési lehetőségek között. MIELŐTT VÁLASZTASZ A.
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. A személyi jövedelemadó évi változásai Lucz Zoltánné főosztályvezető Pénzügyminisztérium.
Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Lakásvásár
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Banyár József: Életbiztosítás Az életbiztosítások elvi megkonstruálása Banyár József.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Szükséges Gyakorlati Tudás:
A Tartós Befektetési Számla előnyei, működése, típusai, megnyitásának és megszűnésének módja.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
Subject, Venue, MM, DD, YY Vitál Speciális célcsoport: cégvezetők.
Sláger az adómentes cafeteria megoldások
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Kiből lehet milliomos? Körséta a befektetések világában
a rugalmas megtakarítás
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
10 M 4-8% , Ft Ft Ft 5%-os kamat , Ft , Ft , Ft 5-30% Különbség: , Ft 10 év.
TÁMOP / „Új kor új iskola ” Pénzügyi feladatok bemutatása.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Kiből lehet milliomos? Körséta a befektetések világában Széchenyi István Egyetem Szalay György szakértő április 16.
Vienna Life Biztosító eredményei
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
Származtatott termékek és reálopciók
„Ne tegyünk minden tojást egy kosárba!”
Előadás másolata:

Exkluzív számla termékbemutató az OVB részére

Exkluzív Számla Háttér A Signal Biztosító a terméket az OVB kérésének és igényeinek megfelelően alakította ki: - AZ EXKLUZÍV SZÁMLA olyan termék, mely az ügyfelek rövid és középtávú befektetéseinek kiszolgálásáról szól A termék csak az OVB és a Signal saját csatornája számára érhető el Ez a termék egyedülálló a magyar piacon 2011 április 15-től érhető el az OVB számára - 2012 május elsejétől megújul!!! 2

Pozicionálás Ha az ügyfél nem akar egy folyamatos díj terméket, akkor az EXKLUZÍV SZÁMLA a megoldás. EXKLUZÍV SZÁMLA TERMÉKHIÁNY Egyszeri Díj Folyamatos Díj 5 Y 10Y 15Y 20 Y 25Y 30 Y első években magasabb költségek fix futamidő első években magasabb költségek nincs fix futamidő alacsonyabb költségek 3

EXKLUZÍV SZÁMLA 20 000 Ft Terméktípus Unit Linked Futamidő Nincs fix futamidő Deviza Ft Díjfizetés Eseti (bármikor lehetséges) Signal Sicht Kundensicht Kifizetes Bármikor lehetséges Minimum díj 200 000 Ft/ (50 000 Ft befizetes) Min. bizt. összeg 20 000 Ft Egyéb kiegészítők Igen Befektetések Bef. jegyek (Concorde, Raiffeisen, Pioneer) 4

EXKLUZÍV SZÁMLA a megoldás: Célcsoport Amennyiben az ügyfél nem kíván rendszeres díjas életbiztosítást kötni, úgy az EXKLUZÍV SZÁMLA a megoldás: Kommentar Ügyféltípus Megtakaritás Befektetési horizont Biztosítási fedezet Pénzügyi igény megtakaríások felépítése biztonság Produkttyp Rövid és középtávú megtakaríások felépítése biztonság Rövid és középtávú megtakaírások megőrzés biztonság Rövid és középtávú 5

Eladási érvek Fő eladási érvek az eladási folyamatban: Termékinnováció rugalmasabb mint TBSZ és egyéb biztosítási termékek Alacsony költségek alkalmas rövid és középtávú befektetésekre is Biztosítási fedezet az ügyfél igényeinek megfelelően Funds Kitűnő befektetési lehetőségek Rugalmasság Nincs fix futamidő Többszöri befizetés lehetséges Taxes 4 év után alacsonyabb kamatadó 6 év után nincs adó Ha az ügyfél nem akar egy folyamatos díj terméket, akkor az EXKLUZÍV SZÁMLA a megoldás. 6

Eladási érvek – Rugalmasság Nincs fix futamidő EXKLUZÍV SZÁMLA Futamidő TBSZ Egyszeri Bankbetét Többszöri befizetés Pénzkivétel Biztosítási fedezet Switching Costs 7

Eladási érvek – Adók Kamatadó A kamatjövedelem 16%-a 4 év után 100 1 2 3 4 5 6 110 180 ÉV 150 A kamatjövedelem 8% adó (kifizetes) Adók 6 év után Nincs kamatadó (kifizetes) Példa 16% adó 8% adó Adómentes - 4 év után az ügyfél csak 8% adót fizet a jövedelem után 6 év után adómentes! 8