TASKI Americo súrolókorongok Bevezetési prezentáció április 15.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gábor Dénes Főiskola Informatikai Rendszerek Intézete Informatikai Alkalmazások Tanszék Infokommunikáció Forgalmazás 1. példa A forgalmas órában egy vállalat.
Advertisements

Dr Raffay Ágnes Dr Lőrincz Katalin Hajmásy Gyöngyi
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
Nemszőtt textíliák felhasználási lehetőségei
„Programok a gyermekszegénység ellen” Biztos Kezdet konferencián,
Kötelezettségek 10. feladat kidolgozása
Jelentés a fizetési mérleg alakulásáról
ROBUR Gázbázisú abszorpciós Hőszivattyúk
… with NFC A mobil contactless (NFC) technológia lehetőségei a pénzügyi szektorban.
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
Scharffen Berger Csokoládégyár
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
Cash flow-kimutatás esettanulmány
1 PV helyzetkép Az NCsT felülvizsgálata a napelemes trendek tükrében Horváth Attila Imre helyettes államtitkár Zöldgazdaság Fejlesztéséért, Klímapolitikáért.
A FŰSZERPAPRIKA TERMÉSE ELTÉRŐ TÁPANYAG-ELLÁTOTTSÁG ESETÉN
Humánkineziológia szak
Értékesítési csatornák
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
A magyar háztartások fizetési szokásai
Költségtani gyakorló feladatok
A jövő és az energia Mi lesz velem negyven év múlva ? Mivel fogok közlekedni ? Fázni fogok otthon vagy melegem lesz ?
4. VÉGES HALMAZOK 4.1 Alaptulajdonságok
A tételek eljuttatása az iskolákba
Készítette: Bajkó Balázs Hullár Péter
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Stackelberg, Cournot, Bertrand
RFID labor az Intézetünkben
Védőgázas hegesztések
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Jelentések Munkakezdő jelentések Időközi jelentések  Támogatási szerződés által meghatározott időpontokban és/vagy mérföldkövenként  Tartalma: az adott.
MNB Növekedési Hitelprogram 2.0 Sebők Orsolya Főszerkesztő
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Sárgarépa piaca hasonlóságelemzéssel Gazdaság- és Társadalomtudományi kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök I. évfolyam Fekete AlexanderKozma Richárd.
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Szén erősítésű kerámia kompozitok és grafit nanoréteg előállítása
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
Chrappán Magdolna DE BTK Neveléstudományok Intézete.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
Energioptimering LOGSTOR előszigetelt csővezetékek alkalmazása Metsys Kft - Szorcsik Gábor TÁVHŐSZOLGÁLTATÁSI SZAKMAI NAPOK Visegrád, november.
szakmérnök hallgatók számára
Új csomagolási rendszer a magyar tejiparban
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
A diákat készítette: Matthew Will
A diákat készítette: Matthew Will
Az opciók értékelése Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew Will 21. fejezet McGraw Hill/Irwin.
Termelésmenedzsment Production Management
Messer 1 / Messer Hungarogáz Kft. Ipari gázok szerepe a modern víz-, szennyvízkezelési technológiáknál Vízkezelési alkalmazások Oxigéndúsítási eljárások.
Magyar Controlling Egyesület Szombathely, október MCE Konferencia 2008 A controlling gyakorlata CONTROLLING RENDSZER A PANNONTEJ ZRT.-NÉL.
4. Feladat (1) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
MVM Trade portfoliója 2009-ben
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
IV. Terjeszkedés 2..
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
SZIME, Siófok, Morvai Júlia – HARTMANN-RICO Hungária Kft.
Lap.hu oldalak dinamizálása Lap.hu találkozó – május 14.
A termelés költségei.
Mikroökonómia gyakorlat
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
ZERO CO2 | KÖZÖSSÉGI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
A termelés költségei.
Tojás prezentáció Kategória áttekintés…. Az elmúlt évben jelentős defláció ment végbe a kategórián, ami az év elején visszafordulni látszott,
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
Előadás másolata:

TASKI Americo súrolókorongok Bevezetési prezentáció 2014. április 15.

TARTALOM Háttér Globális helyzetkép a standard súrolókorongok területén Értékesítési adatok - 2013 Tervezett értékesítés Célpiac / célfogyasztók Értékajánlat Termékcsalád TASKI Americo amerikai minőség vs. európai minőség Termékösszehasonlítások Árazás TASKI Americo és ISS Kommunikációs anyagok Migráció Időzítés

Háttér Az ISS 2013-ban tendert írt ki standard padlótisztító korongokra. A DiverseyCare lett az ISS-nél az Americo padlótisztító korongok kiemelt szállítója. A DiverseyCare komoly küzdelmet folytat, hogy a 3M által gyártott standard padlótisztító korongok forgalmát növelje. A TASKI Americo nagy árrugalmasságot kínál, hasonló teljesítmény mellett (a 3M-hez képest) A TASKI Americo súrolókorong fenntartható, magas minőségű és hatékony Ne feledjék: Ebben a projektben csak a standard padlótisztító korongok szerepelnek. A TASKI Twister, TASKI WipeOut, TASKI Contact és Crystal Shield korongok maradnak – nem lesz változás!

A standard korongok jelenlegi globális helyzete Európa 2,6 m$ NAM 0,1 m$ Costa Rica 3M Törökor-szág 3M India 3M 0,3 m$ Ázsia 3M 0,2 m$ Korea 0,1 m$ A teljes piacméret kb. mérete 200-250 m$ Az európai piac becsült mérete 70 m$ A 3M, 50% körüli részesedésével dominálja a piacot ISS forgalmunk: 170 e$, 40%

Értékesítési adatok - 2013 A standard padlótisztító korong globális nettó forgalma 3,5 m$ volt 2013-ban (SG 51%) Becsült piaci részesedés 2% az összforgalom 78%-át (2,6 m$) Európában realizáltuk, ebből két ország (Hollandia és Svájc) adja az európai értékesítés68,2%-át

Tervezett értékesítés 2014 Migráció a 3M-ből a TASKI Americo-ba Svájc feladata lesz a 3M készletek értékesítése, a migrációt a svájci csapattal külön egyeztetjük; termékbevezetés az ISS-nek A nettó értékesítés az Americo átállás sebességének megfelelően fog nőni Az SGP azonnal nőni fog (az alacsonyabb beszerzési költségnek köszönhetően) 2015 Teljes migráció és stabil hely a disztribútoroknál és végfelhasználóknál  hatalmas növekedési cél minden ország számára   2013 2014 2015 2016 Nettó árbevétel 3.518.380$ 3.635.300$ 4.523.000$ 5.251.562$ SGP 1.794.374$ 1.949.486$ 2.516.792$ 3.253.990$

Célpiac / célfogyasztók BSC, kiskereskedelem, oktatás és kormányzati, FSR/QSR, egészségügy vagy vendéglátás üzletágakban dolgozó, gépi padlótisztító korongot használó ügyfelek. Minden olyan ügyfél, aki takarítógéppel vagy egytárcsás súrológéppel rendelkezik. A korongok többféle méretben kaphatók, a TASKI és versenytárs gépeknek megfelelően. Az ISS, aki a TASKI Americo súrolókorongjait részesíti előnyben!

Értékajánlat A TASKI Americo súrolókorongok magas minőségű standard padlótisztító- korongok teljes családját kínálja, bármilyen típusú padozat tisztítására és karbantartására alkalmas. A TASKI Americo csökkenti a takarítás összköltségét, javítja a fenntarthatóságot és kiváló teljesítményt biztosít.

Költséghatékonyság A TASKI Americo hasonló teljesítményt és élettartamot kínál, mint a 3MScotch Brite korongjai, sokkal alacsonyabb költségek mellett. Az árazást számos országgal egyeztettük. A TASKI Americo Pad-ek árát erősen versenyképes szintre helyezzük. Az árazás eredményeképpen ügyfeleink csökkenthetik a padlótisztító korongokkal kapcsolatos kiadásaikat. A felhasználás és takarítás módja nem változik. Megmaradhatnak az alapvető takarítási rutinok. Alkalmazása egyszerű - nincs szükség a takarítószemélyzet betanítására. FONTOS: Azokban az országokban, ahol a súroláshoz a 3M kék korongját használják, a TASKI Americo padlótisztító korongok közül a zöld használata ajánlott.

Fenntarthatóság Környezetbarát termék - TASKI Americo pad-ek fejlesztése a fenntarthatóságot is szem előtt tartva történt, újrahasznosított anyagok felhasználásával, a durva vegyszerek kiküszöbölése érdekében. Újrahasznosított csomagolás - A szállításhoz használt kartonok legalább 45%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Energia- és szennyvízcsökkentés - A termék gyártásához a legújabb gépeket használjuk, és több mint 30%-kal nő az energiafelhasználás hatékonysága A házon belüli vízkezelő-létesítménynek köszönhetően a kiáramló szennyvíz mennyisége 83%-kal csökkent. Clean Air engedély – az Americo-t gyártó üzem rendelkezik az EPA által jóváhagyott Clean Air (tiszta levegő) engedéllyel. 13 db (1,5 literes) PET palackból 1 doboz (5 db) 20 inches padlótisztító korong készül.

Nagy teljesítmény Bizonyítottan nagy teljesítmény Nagyon kedvező visszajelzések az ügyfelektől, értékesítés a NAM és AMAT régióban, tesztek: RD&E és Global application A teljesítmény megfelel a 3M prémium minőségű „Scotch Brite” termékekének. Teljesítménye felülmúlja a többi versenytárs korongét (kivéve 3M) Erős anyag Hosszú élettartam Egyszerű karbantartás A piacon elérhető legjobb ár/minőség arány

Termékcsalád Rendelhető méretek Mélytisztítás Súrolás TASKI Americo Dominator Pad Különösen durva mélytisztító korong A legintenzívebb mélytisztítást igénylő feladatokhoz Több réteg egyszerre történő, gyors eltávolításához Max. 350 rpm fordulatszámú gépekhez ajánlott Black Pad Nagyon durva mélytisztító korong Vizes mélytisztító berendezésekhez Intenzíven eltávolítja a koszt és a korábbi bevonatok maradványait Brown Pad Durva mélytisztító korong Nedves és száraz mélytisztításhoz Intenzíven eltávolítja a viaszt, koszt és korábbi bevonatokat Súrolás Green Pad Súrolókorong Mélytisztító nedves súroláshoz vagy enyhe mélytisztításhoz Intenzíven eltávolítja a szennyeződést és cipőnyomokat az erősen szennyezett padlóról Fényesítés, polírozás, csiszolás Red Pad Fényesítőkorong Napi tisztításhoz és szórófejes fényesítéshez Eltávolítja a kisebb cipőnyomokat és koszt, ragyogóan fényes padlót hagyva maga után Max. 800 rpm fordulatszámú gépekhez ajánlott White Pad Remover Pad Szuper fényesítőkorong Extra finomságú korong tiszta, száraz padlók fényezéséhez A frissen bevonatolt padlók „nedves hatású” megjelenése érdekében, száraz vagy vizes használatra Max. 3000 rpm fordulatszámú gépekhez ajánlott Fekete cipőnyomok eredményes eltávolítása Ideális puha és kemény padlóbevonatokhoz Fekete cipőnyomok eltávolítása és csillogó fény visszaállítása egylépésben Rendelhető méretek TASKI Americo Dominator Pad: 17“ TASKI Americo Black, Brown, Green, Red és White Pad: 10“, 11“, 12“, 13“, 14“ 15“, 16“, 17“, 18“ 19“, 20“, 21“, 24“, 27“ és S-Pad (swingo XP) TASKI Americo Remover Pad: 17“, 20“ Ne feledjék: Az Americo Blue Pad nem része a termék- családnak, és a 3M kék és zöld korongokat felváltja a TASKI Americo Green.

TASKI Americo amerikai minőség vs. európai minőség Az Americo fekete, barna és zöld korongjai kétféle minőségben készülnek Eltérő tapintásúak és hatásúak (szerkezetüktől és súrolóhatásuktól függően) Ár - az európai termékcsalád bekerülési költsége átlagosan 14%-kal magasabb TASKI Americo Black Pad Brown Pad Green Pad Ne feledjék: A vállalat úgy döntött, hogy az amerikai minőséget vezetjük be!

Amerikai és európai minőség összehasonlítása - zöld korong Az USA korong erősebb súrolóhatást fejtett ki, és jobban eltávolította az alkoholos filc nyomait, de kissé mélyebben karcolta a padlót! Következtetés: A zöld USA korong súrolókorong- ként jobb teljesítményt nyújt. Americo zöld USA: 6.25µm Americo zöld EU: 4.99µm

Amerikai és európai minőség összehasonlítása - barna korong Az USA korong erősebb súroló- hatást fejtett ki, és valamivel mélyebben karcolta a padlót, míg az EU korong kicsivel jobban eltá- Volította az alkoholos filc nyomait. Következtetés: Mindkét mélytisztító korong hasonló teljesítményt nyújt. Americo barna USA: 6,30µm Americo barna EU: 4,66µm

Amerikai és európai minőség összehasonlítása - fekete korong Az USA korong erősebb súrolóhatást fejtett ki, és mélyebben karcolta a padlót! Nem volt különbség az alkoholos filc eltávolításában. Következtetés: A két korong egyformán teljesít. Americo fekete USA: 6,24µm Americo fekete EU: 5,13µm

A termék igazolása Ügyfeleink visszajelzése Az Eulen megerősíti az ISS-től kapott visszajelzést, a teljesítmény magas színvonalú. A NAM és AMAT régió ügyfelei elégedetten használják az Americo korongokat.   A 3M márka nagy ismertséggel rendelkezik, és Európában mértékadó a standard padlótisztító korongok minősége szempontjából. Összefoglalás: A TASKI Americo korongok prémium minőséget képviselnek!

Termékösszehasonlítás TASKI Americo Fekete Pad vs. 3M Fekete Eredmények 3M Americo Vastagság előtte (mm) 24,27 20,19 Vastagság 1. (mm) 16,76 14,73 Vastagság 2. (mm) 15,35 12,73 Különbség (mm) -8,92 -7,46 Súly előtte (g) 293,5 200,9 Súly 1. (g) 257,9 182,9 Súly 2. (g) 257,4 165,9 Különbség (g) -36,1 -35,0 Tartóssági teszt 1: 10 perces használat kis sebességű egytárcsás súrológéppel, betonon. 1. teszt: 10 perc szárazon (mélytisztító oldat nélkül) 2. teszt: 10 perc nedvesen (mélytisztító oldattal) Tartóssági teszt 2: 48 órás áztatás hígítatlan mélytisztító oldatban. Mélytisztítás értékelése: A két korong egyformán teljesített. Szivacsosodás a mélytisztítás során: Az Americo jobb teljesítményt nyújtott, mint a 3M, és kevésbé szivacsosodott. Csillogás előtte 76 78 Csillogás utána 4 3

Termékösszehasonlítás (RD&E) TASKI Americo Piros Pad vs. 3M Piros Eredmények 3M Americo Vastagság előtte (mm) 22,51 22,81 Vastagság 1. (mm) 19,89 19,13 Vastagság 2. (mm) 16,48 15,45 Különbség (mm) -6,03 -7,36 Súly előtte (g) 143,2 145,0 Súly 1. (g) 142,3 145,1 Súly 2. (g) 129,3 134,7 Különbség (g) -13,9 -10,3 Tartóssági teszt: 10 perces használat kis sebességű egytárcsás súrológéppel, betonon. 1. teszt: 10 perc szárazon (mélytisztító oldat nélkül) 2. teszt: 10 perc nedvesen (mélytisztító oldattal) Tisztító hatás A két korong egyformán teljesített - nincs jelentős eltérés. Színvesztés márvány kristályosítás során: A 3M valamivel kevesebb színt vesztett, mint az Americo. (Ne feledjék: A piros korongot Európában nem használják kristályosításra.) Csillogás előtte 41 39 Csillogás utána 34 30 Különbség -7 -9

Termékösszehasonlítás Piros Pad Teszt 1: Súlyveszteség és élettartam mérése Teszt 2: Tisztító hatás tesztje Távolság: 1 méter. A korong 165 rpm-mel forgott, a korongnyomás 15 g/cm².

Termékösszehasonlítás – Piros Pad   3M Red TASKI Americo Red súly - használat előtt (g) 216,1 146,4 15.000 mozdulatot követően (g) 202,6 138,8 súlyveszteség %-ban -6,25 -5,19

Termékösszehasonlítás – Piros Pad   Americo Piros 3M Piros 5 alkalom után Zsírkrétavonalak láthatóak - nincsenek látható karcolások Zsírkrétavonalak láthatóak - kisebb karcolások láthatók 10 alkalom után 15 alkalom után A zsírkrétavonalak kb. 50%-a eltűnt - kisebb karcolások láthatók A zsírkrétavonalak kb. 50%-a eltűnt - nagyobb karcolások láthatók 20 alkalom után A zsírkrétavonalak kb. 65%-a eltűnt - kisebb karcolások láthatók A zsírkrétavonalak kb. 75%-a eltűnt - nagyobb karcolások láthatók

Termékösszehasonlítás – Red Pad Americo piros padlótisztító korong: Kevesebb karcolás látható 20 alkalmat követően. A padló nagyon fényes. 3M piros padlótisztító korong: A padlón látható karcolások. Látni lehet, hogy hol takarított a TASKI swingo 755. Eredmény: A TASKI Americo Red Pad jobban teljesített, mint a 3M Red Pad – kevesebb a karcolás és jobban megőrzi a padló csillogását.

Termékösszehasonlítás - összefoglalás Összességében elmondhatjuk, hogy a tesztek, és az egyes országok illetve az ISS visszajelzései is azt mutatják, hogy a TASKI Americo teljesítménye megegyezik a 3M prémium korongcsaládjáéval. Következmény: Az árak meghatározásánál NINCS ok árcsökkentésre a 3M-hez képesti esetleges teljesítménycsökkenés miatt. Az árkülönbség a CIU különbségéből adódik.

TASKI Americo – ISS bejelentés Összefoglalás Biztosak vagyunk benne, hogy a kétbeszállítós megoldás a megfelelő választás az ISS számára. Az ISS vállalatok választhatnak a piacon található két legjobb tisztítókorong-gyártó vállalat közül. Mindkét vállalat jelentős költségcsökkenést és a piacon elérhető legalacsonyabb árakat kínálja.   Americo Az Americo tisztítókorongok lesznek világszerte vállalatunk kiemelt tisztítókorong-beszállítói. Európában és az Egyesült Királyságban a korongok két márkanevet viselnek majd: TASKI/Americo. A Diversey adott országokban dolgozó, az ISS-szel már kapcsolatban álló csapatai biztosítják majd ezen termékek támogatását. A termékek a többi Diversey cikkelemhez hasonló disztribúciós rendszerben lesznek elérhetők. Ezen kívül: * A Diversey mostantól kizárólag Americo/TASKI korongokat szállít * A padlótisztító-korongra eső költés a Diversey-nél elköltött összegnek számít * Minden ilyen költés beleszámít a globális Diversey célkitűzésekbe * Minden tisztítókorong-költés 10%-os VRF-et tartalmaz.

ISS helyzet Az ISS 2013-ban tendert írt ki standard padlótisztító korongokra, és Americot választotta kiemelt globális beszállítónak. A DiverseyCare és az Americo megállapodott, hogy a NAM régió kivételével a DiverseyCarelesz az ISS egyetlen beszállítója. Az ISS értesítette leányvállalatait, és április 21-től megkezdi a TASKI Americo termékek beszerzését.

Kommunikációs anyagok A következő lefordítható anyagok állnak rendelkezésre: TASKI Americo Floor Pad brossúra A különböző korongora vonatkozó termékértékesítési lapok Hirdetési anyagok (fejlesztés alatt) TASKI Americo értékesítési prezentáció

Migráció Régi 3M korongok Új TASKI Americo korongok 3M Hipro Pad TASKI Americo Dominator 3M Black Pad TASKI Americo Black 3M Brown Pad STASKI Americo Brown Pad 3M Green Pad / 3M Blue Pad TASKI Americo Green 3M Red Pad TASKI Americo Red 3M White Pad TASKI Americo White 3M Eraser Pad TASKI Americo Remover A migráció 2014. május 1-től veszi kezdetét.

Időzítés Az első rendelés érkezési ideje NW10: április közepe, április vége, május közepe A mennyiség (6500 karton) 6-8 hétre lesz elegendő, ha az ISS az ígéreteknek megfelelően érkezik. A migráció a 3M-ből a TASKI Americo-ba május 1-jén kezdődik.

Köszönöm figyelmüket!