Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005. IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

IdőpontCím 09:15-09:45Az alkalmazás-életciklus menedzselése – Áttekintés (Kőnig Tibor) 09:45-10:30Az életciklus-kezelés alapjai – Forráskód-kezelés, build,
Önkormányzati információs rendszer
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Az SAP Standard és Enterprise Support szolgáltatások ismertetése
Iroda a felhőben.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Hatékonyságnövelés Office System alapon az E.ON csoportnál
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
Magyarországi cloud computing megoldások, belépési területek a hazai kis- és közepes méretű vállalatok számára Riba István.
Tájékoztató a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központról
Áttekintés Komponensek és architektúra Monitorozási képességek Elosztott alkalmazások System Center Ecosystem.
Az SAP bevezetése a Debreceni Egyetemen
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Naprakész Microsoft technológiák banki környezetben Bessenyei László Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.
Infrastruktúra-felügyelet a privát felhőben
Kőnig Tibor főmérnök Microsoft Magyarország. Ma a vállalatok elsősorban olyan szoftvereket használnak, amelyeket maguk futtatnak ez a helyben telepített.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
Klampfer Gábor Kiemelt Szolgáltatások értékesítési Menedzser
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Üzemeltetői Konferencia 8 Miért, Mikor, Mennyit Miért van szükség támogatásra ? Mikor van szükség támogatásra ? Mennyi támogatásra van szükség ?
Az operációs rendszer.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
A CRM bevezetési projektek sajátosságai
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT biztonság menedzsment a gyakorlatban (döntéshozóknak) Kovács Balázs META Group Stratis.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia „Motorunk a minőségünk” Darabkövetés az Audi Hungaria Motor Kft-nél Tóth Gábor Audi Hungaria Motor Kft.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az ERP jövője – a jövő ERP-je Biber Attila Microsoft Magyarország Kft.
SQL Server 2005 Reporting Services Kószó Károly rendszermérnök Microsoft Magyarország.
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Internetes források alapján készítette:
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
A szolgáltatói jelleg erősítése a postai szakképzésben Rosta Péter.
Éves tervezés a magyar bankszektorban
VEZETŐI SZÁMVITEL © – A STRATÉGIAI MÓDSZEREK INTEGRÁLT MEGVALÓSÍTÁSÁRA – dr. Laáb Ágnes BME, egyetemi docens, kandidátus elé r hetőség:
NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezésre, fejlesztésre és gyártásra Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Csomagolás,
Adatszolgáltatások teljesítésének technikai változásai november december 03. Borsos – Gulyás Márta.
Hibrid felhő Privát-, publikus és hoster felhők összekapcsolása
Miért felügyeljük az ügyfélkörnyezetet? Tervezési segédlet Ügynök nélküli felügyelet A fontos ügyfelekről Riportok, trendek és amit ezekből tanulhatunk.
Informatikai döntéstámogatás az MVM-nél
Költség hatékony és rugalmas infrastruktúra ami az ismert és meglevő termékeken alapul  Heterogén környezetek támogatása  Folyamat automatizálás  Önkiszolgáló.
CommunityCloud Private Cloud Public Cloud Hybrid Clouds Megvalósítás módja Szolgáltatás modell Alapvető jellemzők Közös jellemzők Software as a Service.
Szaktanácsadás SQL Server UpgradeTeljesítményoptimalizálás Replikáció kialakítás Disaster Recovery tervezés.NET Framework alapú fejlesztések.
A MÁV-TRAKCIÓ Zrt. gazdálkodási és elszámolási rendszere
1 Bartex Parkolás-felügyeleti rendszer Automatizált parkolás menedzselés.
Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Emma telefonos ügyfélszolgálat
ProClarity 6.3 áttekintés ProClarity Professional ProClarity Analytics Server Integráció Mire használjuk a ProClarityt?Mire használjuk a ProClarityt?Demó.
Supervizor By Potter’s team SWENG 1Szarka Gábor & Tóth Gergely Béla.
Üzleti funkciók a SCOM-ban Somogyi Csaba IT üzemeltetési szakértő Microsoft Magyarország.
Fischer Péter + segítői Terméktámogatási tanácsadó
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
SLA (Service Level Aggrement) alapon történő szolgáltatás fejlesztés a Gazdasági Főigazgatóságon
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatikai biztonság alapfogalmai Kürti Tamás KÜRT Computer Rendszerház Rt.
Cél – a biztonsági szempontokat is figyelembe vevő betekintés a vállalati adatokba a szervezet összes munkatársa számára, hogy optimális döntéseket hozhassanak,
Clustered Shared Volumes Menetközbeni tároló hozzáadás / eltávolítás Karbantartás üzemmód SAN migráció clusterezett gépre, gépről Kiterjesztett támogatás.
Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Rendszeresítés, üzembehelyezás Elosztás, tárolás Leselejtezés, kivonás, megsemmisítés.
Fejlesztés gyorsítása felhő technológiákkal Microsoft Azure Pack a LogMeInnél ÁPRILIS 01, 2015.
1 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem TATA Kiválósági Központ és Informatikai.
Egységes tartalomkezelés - Adatharmonizálás ECM filozófiával -
INFORMATIKA- SZOLGÁLTATÁS és INFORMÁCIÓ- BIZTONSÁG Krauth Péter
Személyazonosság kezelés metacímtár kialakításával november 17. Hargitai Zsolt rendszermérnök Novell Magyarország
A magánbiztonsági szektor megérett a változásra, problémáink kulcsa a kezünkben van.
Szent István Egyetem Közgazdaságtudományi Jogi és Módszertani Intézet
Prof. Dr. Illés Béla* tanszékvezető egyetemi tanár
Az operációs rendszerek
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Előadás másolata:

Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005

IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós rendszermérnök Microsoft Magyarország

A felhasználóközpontú vállalat  Egyre nagyobb az igény a belső informatikai szolgáltatások iránt, egyre kisebb költség- és időráfordítással  Az IT Manager célja, hogy harmonikus kapcsolat legyen a felhasználók, a folyamatok és az információk között  A belső IT természetes ellenfele a kihelyezett szolgáltatásoknak (Outsource)  A rendszerfelügyelet és a szolgáltatás biztosításának integrációja egyre fontosabb  A felhasználók Ügyfelekké válnak – megszületik a belső “CRM”

A végfelhasználó, mint Ügyfél Nem könnyű eset  Az üzletre koncentrál, az IT csak eszköz számára  Egyértelmű szolgáltatási szint (SLA) vállalásokat vár  Igényli a rendszeres tájékoztatást  Könnyű hibajelentési eljárásokat szeretne  Szereti a proaktív támogatást

Az IT kihívásai  Kiszolgálni az Ügyfelet  Megfelelni az SLA vállalásoknak  Többet, kevesebből  Automatizáció és integrált megoldások  A Microsoft az IT kulcsfontosságú partnere lehet

Folyamatok Emberek Technológia Microsoft megoldások a teljes IT környezetben MOM 2005 Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Operations Framework Service Framework Oktatás Premier Support

Az IT környezetben felmerülő események feldolgozása a beépített tudásbázis segítségével, mielőtt azok valódi problémát okoznának Légy előrelátó! Végezz méréseket! Az IT üzemeltetés hatékonyságának növelése előre elkészített megoldássablonok segítségével – ha a gond már bekövetkezett Alapvető rendszerszolgáltatással és teljesítménnyel kapcsolatos mérések az IT üzemeltetés további tervezéséhez Reagálj hatékonyan! Microsoft Operations Manager 2005

A MOM több, mint Microsoft  Windows operációs rendszerek  Windows kiszolgálóalkalmazások  Hálózati eszközök  Hardver és háttértár  SAP  Unix, Mac, AS400, VMS…

Microsoft CRM Marketing Ügyfélszolgálat Üzleti folyamatok Számlázás Értékesítés Vevő, ügyfél

Microsoft CRM Ügyfélszolgálat A Microsoft első Service Desk megoldása  A Microsoft CRM része .NET és webalapú szolgáltatás  A beépített riportok és analízis segíti a felhasználók igényeinek kiszolgálását  Esetszám ügyfelenként, megoldási idő, …  A szerződésből még hátralévő vállalt esetek száma, …  Szerződések és SLA megállapodások kezelése  Támogatási esetek felügyelete és követése  Megosztott tudásbázis létrehozása

Közös alapokon… Microsoft Business Solutions CRM

A MOM / Microsoft CRM Connector A MOM és a Microsoft CRM legjobb kombinációja  Ingyenes kiegészítő eszköz a Microsoft-tól  Nincs további licenszköltség  MOM riasztások Microsoft CRM hibajegyekké alakítása és szinkronban tartása  Automatizálja a hibajegyek létrehozását és kezelését  Hosszútávú adattárolás és riportok  Támogatási esetek kapcsán végzett munka és eltöltött idő követése  SLA megfelelés és szerződések követése

Microsoft CRM és a MOM 2005 Alacsony befektetési költségek – magas megtérülés  Könnyen telepíthető, testreszabható, integrálható  Részletes SLA és szerződés riportok  Nem igényel komoly felhasználói oktatást  Webes ügyfélalkalmazás, Office-integráció  Beépített tudásbázis a MOM-ban  Csökkenti a konzultációs költségeket  Csökkenti a karbantartási költségeket  Csökkenti a humán erőforrások költségeit

Hogyan működik? MOM 2005 CRM Service Desk Connector Felügyelt kiszolgálók

MOM: A riasztást a HelpDesk-hez irányítjuk (kézzel vagy automatikusan)…

CRM: A riasztás megjelenik az Esetek között

CRM: Az Eset leírása a MOM-ból származik

CRM: Az Eset további MOM-ból származó paraméterei

MOM: Az Eset azonosítója és státusza látható a riasztás tulajdonságlapján

CRM: Az Esetet kiutaljuk, és Kutatás állapotba kerül

MOM: A riasztás tulajdonságlapján láthatók a CRM-ben történt változtatások

CRM: Az Esetet megoldjuk…

MOM: A riasztás automatikusan megoldásra kerül

MOM: Minden lépésről bejegyzés készül a riasztás History mezőjében

Köszönöm megtisztelő figyelmét! Elérhetőség: Fülöp Miklós Microsoft Magyarország  :  :