A projekt ütemterve 2011. november 10-től. A terv, hogy 3-4 hét alatt lebonyolítani a kerekasztal beszélgetéseket az alábbi dátumokkal: 1. kerekasztal:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Advertisements

Aktuális pályázati lehetőségek
Köszöntjük Önöket az IPA program keretében megvalósuló HUHR/1001/2.1.4./0006 DESONE projekt 2. Workshop rendezvényén március 13.
KLASZTER A FOGYATÉKOS EMBEREKÉRT Szakmai konferencia Pécs, szeptember
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Az Észak-Alföldi régió energiastratégiája
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja. „ROMÁK A MUNKAERŐPIACON” konferencia Pécs, szeptember Előadó:
Az OFA szerepe a foglalkoztatás elősegítésében
FSZK Nonprofit Kft. ügyvezető
Munkaerő-piac és a civil szervezeti háló Készítette: Lovasné Szemők Ildikó.
Közoktatási esélyegyenlőség a Dráva mentén Szentendre, május 27.
a Nyugat-dunántúli Operatív Program
Minőségi oktatás támogatása, valamint az egész életen át tartó tanulás elősegítése a kultúra eszközeivel az LHH kistérségek esélyegyenlősége érdekében.
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
EKOP Elektronikus levéltár
Gyógy-és wellness turizmus a Dél-dunántúli régióban
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
„Két keréken Szatmárban“
TÁMOP C-09/ „Kitárt karok” szeptember február 29. „Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé.
A z LHH program aktuális kérdései Kullmann Ádám, LHH Fejlesztési Programiroda Szentendre, május 27.
Projekt adatai INFOTÁRS TÁMOP /A/2./0011 Az ELTE TáTK és IK közös projektje Támogatás: Projektidőszak: –
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása-kiemelt projekt (TÁMOP 5.6.2/10-1),
Beszámoló a Dél-dunántúli Vízgyűjtő-gazdálkodási Tervezési Bizottság létrehozásáról, a VGT 2 társadalmasításáról (DDTVT, Dráva RVT) Pécs december.
NELI-projekt bemutatása
1 A Gyermekszegénység Elleni Nemzeti Programtól a Legyen jobb a gyerekeknek Nemzeti Stratégiáig MEH–MTA 2006–2007. évi kutatások beszámolója május.
1 Adatgyűjtés, felmérések, tesztrendszer Balatonföldvár, január 31. Mező Gergely projektmenedzser Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos.
A Dél-dunántúli régió helyzete, fejlesztési lehetőségei és az RFT szerepe a DDOP végrehajtásban Dr. Wekler Ferenc elnök szeptember 14.
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet A LEADER PROGRAM MINT HELYI PARTNERSÉG KÉRDÉSEI MAGYARORSZÁGON.
Dél-dunántúli Munkaügyi Központ MUNKAERŐ-KERESLETIÉS KÍNÁLATI ELŐREJELZÉSEK HEFOP 1.2. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése kutatási alkomponens.
PÁLYAVÁLASZTÁSI RENDEZVÉNYSOROZAT BARANYA MEGYEI ESEMÉNYEI
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
„Reflektív szociális képzési rendszer a 21. században” TÁMOP /2/C Vojtek Éva Képzésfejlesztési referens december 9.
Korai képességgondozás és egészségügy Programok 2011.január1-től 2011 augusztus 31-ig.
Magyar Nemzeti Élelmiszer-technológiai Platform © Campden & Chorleywood Kht 1 Az MNÉTP megalakulása óta végzett tevékenységek A stratégia kidolgozása.
A magyar gazdaság növekedésének egyes területi vonatkozásai Dr. Tétényi Tamás, VÁTI kht. Növekedés Magyarországon: Helyzetkép és kilátások Budapest, 2005.
A Nyugat-dunántúli Operatív Programok jelenlegi helyzetének bemutatása
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
PiP1 „Dunakanyar” HU-SK A Fenntartható turizmus fejlesztése az Alsó-Ipoly mentén VIZSGÁLAT Partner 1 (ERDF Partner7): RRA Samorín Partner 2 (LP): VÁTI.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
Elérhetőségek: 7621 Pécs, Mária u. 3 06/ pannontermal.hu Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete.
Kőszeg, Foglalkoztatási helyzet a Kőszegi Kirendeltség vonzáskörzetében Kőszeg,
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
A kiváltás stratégia Emberi Erőforrások Minisztériuma
HEFOP/2004/1.3.1 A HEFOP – „Második Esély” – Roma nők munkaerő-piaci (re)integrációjának elősegítése – projekt bemutatásán keresztül a roma nők esélyegyenlőségének.
KÖZÖS MÓDSZERTANI KERETEK KIALAKÍTÁSA A MAGYARORSZÁG-SZERBIA IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÉRSÉGEINEK KOMPLEX ÉS INTEGRÁLT.
A BARANYA PAKTUM MARKETINGTERVE. Környezetelemzés – Baranya megye fős lélekszáma az ország lakosságának 4%-át teszi ki Népesség fogyó tendenciája.
DDTG NKft. bemutatkozás
Köszöntjük Önöket az IPA program keretében megvalósuló HUHR/1001/2.1.4./0006 DESONE projekt 1. Workshop rendezvényén november 10.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt összefoglaló EKOP
CAMPUS HUNGARY PROJEKTADATOK TÁMOP B/1TÁMOP B/2 Forrás1, 3 Mrd Ft3, 6 Mrd Ft Felhasználási területOrszágos (KMR és konvergencia) Csak konvergencia.
A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 1.3. A nők munkaerőpiaci részvételének támogatása, a család és a munka összehangolásának segítése november.
HEFOP/ /2 Szerződéskötési alapismeretek. HEFOP/ /22 Tartalomjegyzék Szerződéskötés folyamata Támogatási szerződés.
„Civil ABC Eger térségében”
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
Regionális gazdaságtan
A kistérségi koordinátorok roma integrációs feladatai
A Kistérségi Koordinációs Hálózat szerepe a roma integráció elősegítésében Székely Andrea főosztályvezető NFÜ Központi Fejlesztési Programiroda.
ERNYŐ PROJEKT Záró 2013/ TÁMOP /
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
2/2010 sz. előterjesztés A Nemzeti Pályaorientációs Tanács és a Regionális Fejlesztési és Képzési Bizottságok kapcsolattartási folyamata Borbély-Pecze.
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Előadás másolata:

A projekt ütemterve november 10-től

A terv, hogy 3-4 hét alatt lebonyolítani a kerekasztal beszélgetéseket az alábbi dátumokkal: 1. kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: november kerekasztal: december kerekasztal: december 05.

Az alábbi helyszín lebontásokban

1. Helyszín: Lakócsa Horvát kerekasztalhoz tartozó települések: - Lakócsa - Potony - Tótújfalu - Szentborbás 2. Helyszín: Darány Kelet régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Darány - Drávagárdony - Drávatamási - Istvándi - Kastélyosdombó

3. Helyszín: Barcs Közép régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Barcs 4. Helyszín: Csokonyavisonta Észak régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Csokonyavisonta - Rinyaújlak

5. Helyszín: Homokszentgyörgy Észak-kelet régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Homokszentgyörgy - Lad - Patosfa 6. Helyszín: Szulok Közép-kelet régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Szulok - Kálmáncsa

7. Helyszín: Babócsa Közép-nyugat régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Komlósd - Péterhida - Somogyaracs - Rinyaújnép - Babócsa 8. Helyszín: Bolhó Nyugat régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Bolhó - Heresznye

9. Helyszín: Vízvár Észak-nyugat régió kerekasztalhoz tartozó települések: - Vízvár - Bélavár

Amire kíváncsiak vagyunk: - erősségek, gyengeségek, lehetőségek, veszélyek társadalmi és gazdasági szinten civil/társadalmi szervezetek és gazdasági szereplők részvételével Például: - milyen munkaerőre lenne szüksége a kistérségnek -melyik gazdasági szektorban látnak előnyt a többi kistérséggel szemben - elvándorlás, elnéptelenedés, a képzés hiánya/megléte - turizmus lehetőségei - infrastrukturális adottságok - ha már készültek akciótervek, felmérések megköszönjük, ha rendelkezésünkre bocsátják

A SWOT analízis elkészítése a kerekasztal beszélgetések alapján december 31. A közös tanulmány elkészítésének határideje augusztus 31.

A további két workshop megtartásának tervezett időpontjai a barcsi kistérségben: február hónap szeptember eleje

A zárókonferencia és sajtótájékoztató megtartásának tervezett időpontjai Barcson: szeptember közepe

KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ FIGYELMÜKET ÉS KÖZREMŰKÖDÉSÜKET A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁBAN!

Elérhetőségeink: Dél-Dunántúli Terület- és Gazdaságfejlesztő Nonprofit Kft Pécs, Dr. Majorossy Imre u. 36. Tel.: 72/ Fax: 72/ Közreműködő szervezet: VÁTI NKft. Dél-Dunántúli Területi Iroda 7621 Pécs, Rákóczi út