Bemutatkozik a Magyar-Szlovén Tagozat: a magyar vállalkozások piaci pozíciószerzésének és befektetéseinek elősegítése Fullérné Verger Renáta Magyar-Szlovén.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Enterprise Europe Network Holly Sára
Advertisements

Tapasztalatok és lehetőségek az együttműködésre, INNOINFO pályázat Jójárt Miklós Projekt menedzser MSZKIK alelnöke Szeged,
Enterprise Europe Network Vékásyné Gál Zsuzsanna regionális vezető.
EURÓPAI VESZÉLYESÁRU BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK SZAKMAI TALÁLKOZÓJA BONN / GGVD – NÉMETORSZÁG (1) BIZTONSÁGI TANÁCSADÓK NEMZETKÖZI SZAKMAI EGYESÜLETE – BTE.
Zalai Borút Egyesület. Borutak Magyarországon •Villány-Siklós borút Egyesület (1994) •Balatoni Borutak szövetsége (2003) •Magyar Borutak szövetsége (2003)
Nemzeti Innovációs Hivatal
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Bács Edit osztályvezető Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály Szeged, január 19.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Magyarország és a Kárpát-medencei térség
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési, üzleti partnerkeresési információs, és finanszírozási szolgáltatásai Hekli.
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető szolgáltatások Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató november 15.
Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
A személyes részvétel előnyei Legyünk jelen! Piac & Profit Demcsák Mária alapító főszerkesztő.
A kereskedelmi és iparkamarák gazdaságszervező szerepének változása Pekó László.
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
Oroszországi befektetési lehetőségek Magyar-Orosz Üzleti Fórum Budapest, október 30. Tóth Imre Tiszteletbeli elnök BKIK, MKIK Magyar-Orosz Tagozat.
Régiós gazdasági kapcsolatok, határokon átívelő üzleti sikerek Kárpát Régió Üzleti Hálózat - KRÜH.
Balogh Sándor A BKIK Maghreb Szakmai tagozat elnöke
Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara © A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével, a magyar – szlovén határszakaszon megvalósuló gazdasági.
MAGYAR SZAKKÉPZÉSI TÁRSASÁG HÁROMSZÉKI TAGOZAT SEPSISZENTGYÖRGY 2009.
Az autós szakmai tagozatok kialakulása és működése a Kereskedelmi és Iparkamarában az 1990-es évektől Előadó : Orbán András GÉMOSZ konferencia, május.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG LEADER Program a sikeres magyar vidékért Közösség, Összefogás, Tudás.
A „KONTAKTUS” Dél-dunántúli Regionális Közoktatási Hálózat Koordinációs Központ feladatai, működése Matókné Misóczki Mária Projektigazgató.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaságfejlesztési, üzleti partnerkeresési információs, és finanszírozási szolgáltatásai Hekli.
Szigetszentmiklós SUSAN – Dél – Afrikai Regionális Üzleti Hálózat Fő szervező:HITA (Hungarian Investment and Trade Agency) Dr. Mészáros Kálmán
A Magyar Mérnöki Kamara belső eljárásrendje az Országos Építésügyi és Településrendezési Tanács (OÉTT) munkájához kapcsolódóan Budapest, július 13.
„Határon innen, határon túl – integráció és migráció a Kárpát- medencében” – A projekt eredményeinek bemutatása Eger, február 25. Projekt záró konferencia.
Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak. Új vállalkozásfejlesztési hálózat Létrejötte A CIP (Competitiveness and Innovation Programme) keretében.
Introduction to the BBS | 2009 | ‹#› Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak.
 Római szerződés: 1957március 25.  Európai Ipar fejlődése  1973 olajválság  es évek legnagyobb problémája  80 – s években Amerika és Japán.
Partnerségi együttműködés – Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter
Enterprise Europe Network Vékásyné Gál Zsuzsanna regionális vezető.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A Kezdeményezések Régiója Brüsszelben május 24. Kiss Judit Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nyugat-dunántúli Régió Brüsszeli Képviselete.
Duna menti Városok Együttműködési Fóruma Duna térségi programalkotó tanácskozás A Duna Menti Városok együttműködésének aktuális feladatai, javasolt cselekvési.
Dobolyi Alexandra Európai Parlamenti Képviselő Külügyi Bizottság
A HITA nyomda- és csomagolóipari ágazati exportösztönzési tevékenysége.
barátok és kollegák-itthon és külföldön-, határokon átívelő kapcsolatok és utazások, csereprogramok szakmai tudást támogató szövetség, továbbképzések,
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
Energiahatékonysággal a vállalkozások költségcsökkentéséért Nagy Judit Külkapcsolati munkatárs Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
ELNÖKI BESZÁMOLÓ A ÉVI KÖZGYŰLÉSEN Rechnitzer János MAGYAR REGIONÁLIS TUDOMÁNYI TÁRSASÁG.
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozat.
Tapasztalatok és lehetőségek az együttműködésre, GATE TO EUROPE pályázat.
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szerepe és feladatai a vállalkozások külpiacra jutásának segítésében, különös tekintettel a vegyeskamarai hálózatra.
Exportáljon velünk! A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) szolgáltatásai kis- és középvállalkozásoknak Rendás Ágnes tanácsadó Belföldi Regionális Hálózat.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
Oldal: Győr – Moson - Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara… … a vállalkozásokért!
Non-profit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Háza Hajdú-Bihar és Bihor megyékben HURO/0802/108_AF Projektbemutató.
A Tourism4C project bemutatása Nagy András Ügyvezető igazgató ZMVA Kick-off találkozó Zalaegerszeg, május
Regionális Vállalkozásfejlesztés Dr. Billo Kármen főosztályvezető-helyettes Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
KKV-k külpiacra lépése és finanszírozási lehetőségeik *** A HITA szerepe a kereskedelemfejlesztésben Miskolc, november 13.
Magyarország és Koszovó bilaterális gazdasági kapcsolatai Budapest, december 9.
Az ITDH új szolgáltatásai Hagyományos elemek Kiállítások Kereskedelemfejlesztési pályázatok Üzletember találkozók itthon és külföldön Relációs.
Kárpát Régió Üzleti Hálózat Dr. Billo Kármen osztályvezető Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
Regionális Vállalkozásfejlesztés Dr. Billo Kármen osztályvezető Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Nemzetközi kereskedelemfejlesztési lehetőségek Ázsiában European Business and Technology Centre EU-Japan Technology Center EU Korea Industrial Cooperation.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN AZ ÜZLET Vállalkozói hálózat kialakítása Hajdú-Bihar és Bihor megyékben Két ország, egy cél, közös siker! Szőllősi Nóra Adrienn projektmenedzser.
az önkéntes kamarai tagság
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
Az önkormányzatok és az üzleti élet szövetsége a magyar-kínai kapcsolatokban Lőrincze Péter a VOSZ ügyvezető elnöki főtanácsadója a Kínai – Magyar Üzleti.
Projektbemutató - Debrecen
Lendva Kárpát Régió Üzleti Hálózat Lendvai Iroda
Miskolc, október 21. dr.Szilágyiné Baán Anna titkár
Projektbemutató - Debrecen
Zalaegerszeg, 21 February 2018
Előadás másolata:

Bemutatkozik a Magyar-Szlovén Tagozat: a magyar vállalkozások piaci pozíciószerzésének és befektetéseinek elősegítése Fullérné Verger Renáta Magyar-Szlovén Tagozat titkára május 19.

Alapítás és feladatok A magyar-szlovén kétoldalú kapcsolatok fejlesztése céljából a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara kétoldalú tagozatokat és vegyeskamarákat működtet Szlovén relációban a gesztorkamara 1998-tól a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Feladatok:  a magyar cégek külpiacra jutásához szükséges segítség megadása,  a KKV-k számára az üzleti információk szolgáltatása  a kereskedelemfejlesztés,  a kétoldalú kapcsolatokat támogató rendezvények  üzletember találkozók, konferenciák A Magyarország iránt érdeklődő szlovéniai vállalkozások érdeklődését is figyelemmel kísérjük és továbbítjuk tagjaink felé

Újjáalakulás Felülvizsgálat és tevékenység megújítása után decemberben Tagtoborzás az egész országból Több mint 50 tag Új elnök és 4 tagú elnökség

Tevékenységek szakmai látogatás keretében részvétel a szlovéniai vásárokon (pl. Gornja Radgona, Celje) Rendszeres részvétel a Magyar Képviselők Fórumának Gazdasági Albizottsági Ülésén Rendszeres részvétel a Magyar-Szlovén Határon Átívelő Regionális Munkacsoport ülésén október 17-én Lendván alapító tagként írtuk alá a Szlovén-Magyar Üzleti Tanács megalakulásáról szóló megállapodást, a kamarán keresztül együttműködést vállaltunk a szlovén JAPTI-val. Kétoldalú üzletember találkozókat szerveztünk Információnyújtás, címlisták, partnerkeresés Pályázati együttműködések szlovén partnerekkel

Köszönöm a figyelmet! Telefon: 92/