SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, 2011. július 16 szombat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
Advertisements

Ifjúsági Egészségnap április 7.. Célcsoport és célok •18-28 éves korosztály •A felsőoktatásban tanuló hallgatók •Egészségmagatartás fejlesztése.
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Egész életen át tartó tanulás „Egész életen át tartó tanulás” ■ Az „Egész életen át tartó tanulás” COMENIUS 2011 pályázat nyertese iskolánk COMENIUS 2011.
„Ez a projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
Az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat tevékenysége és céljai
A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma Munkáltatói Fórum Csepreg március 19.
Pályaorientációs és álláskeresési tanácsadói szolgáltatások
1. Konzorciumi Partnerek •Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) •Magyar Iparszövetség (OKISZ) •Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ)
Támop 3.1.4/ A kompetenciaalapú oktatás, egyenlő hozzáférés – innovatív intézményekben.
Tehetségpont létrehozása
EU-információs és pályázati szolgáltatások civil szervezeteknek (Soros Alapítvány) Dr. Benedek László CELODIN Kht.
Orosz szépkiejtési verseny
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
Civil szervezetek részvétele a munkaerőpiaci szolgáltatások ellátásában a Közép-magyarországi régióban.
1. Előzmények -Munkavállalói és Munkáltatói érdekképviseleti szervezetek együttműködése -Meglévő MSZOSZ jogsegély szolgálat és a Partnerek helyszíneinek,
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
Szép őszi napot kívánok!. MÉRFÖLDKŐ NAP NOVEMBER 4. Helyszín: Villa Pelikán télikertje (9700 Szombathely, Deák F. u. 3.)
E-learning alapú komplex képzések
TÁMOP C-09/ „Kitárt karok” szeptember február 29. „Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé.
Az ÉRÁK szerepe és tevékenysége a régióban Soós Roland igazgató
Várakozások az eredmények tükrében,
DISSZEMINÁCIÓ Eredmények, ismeretek megosztása.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
A ZMNE költséghatékony Vezetői Információs Rendszerének bemutatása Kis Ferenc Veloxnet Kft.
Hatékonyság – Esély - IntegrációHatékonyság – Esély - Integráció TÁMOP /2-C SZEPTEMBER 30.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Humán TISZK TÁMOP projekt 2012/13-as tanév Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG LEADER Program a sikeres magyar vidékért Közösség, Összefogás, Tudás.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
Idegenforgalmi és Kulturális Vidéki-falusi Ernyőhálózat (IKUVÉH) kialakítása (TÁMOP /07/1) Pályázat FATOSZ-Tourinform.
Aaa. Nők és családon belüli erőszak elleni lépések  től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (jogelődje ICSSZEM)és a civil szervezetek egyeztetése.
Esélyegyenlőség a foglalkoztatásban a TÁMOP projekt képzési tapasztalatai alapján Szabó Zsóka Nők a Holnapért Alapítvány Várpalota 2011,
TEVÉKENYSÉGÜNK a tanév során. augusztus – szeptember őszi szűrés az óvodákban az 5. életévüket betöltött gyermekek részére logopédiai szűrés csoportos.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja „ROMÁK A MUNKAERŐPIACON” konferencia Pécs, szeptember 29. Pécs, 2007.
DÉMÉTER PROGRAM AZ ABA-NOVÁK KULTURÁLIS KÖZPONTBAN TÁMOP 3.2.3/09/ „Építő közösségek”, közművelődési intézmények az élethosszig tartó tanulásért.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
FORMA projekt Integráció fontossága Csökkenő tagság, szétaprózott struktúra Belső integráció szükségessége Igény a hatékonyabb érdekképviseletre.
"Tudás és kompetencia Szakmai képzések az egyenlő esélyű hozzáférésért TÁMOP A-12/ Németh Orsolya alelnök, projektmenedzser Vakok.
MAGYOTT Közgyűlés február 16. Beszámoló Állatgyógyászati munkacsoport Dr. Kulcsár Gábor.
A tanulók felkutatásának és beiskolázásának folyamata Iskolai, önkormányzati kapcsolati táblázat Névtáblázat (adatbázis) Települési útvonal Tájékozató.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
„Családi időutazás” TÁMOP-projekt 1. félév január – május KŐRÖSI.
HUSKROUA/1101/037 “Understand and Prevent Violence among Youth – “Uvia Youth”” HUSKROUA/1101/037 “Understand and Prevent Violence among Youth – “UviaYouth.
A Bologna-folyamat hatása az ifjúság munkaerő-piaci helyzetére
Tájékoztató A járási tréningekről Dr. Marosi János MKKSZ Szabó F. Attila MKKSZ Budapest, május 19. „Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel”
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
1 TÁMOP A-13/ pályázat Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél- Dunántúli Régióban – Záró Konferencia.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2007)
OPTOMEHU projekt bemutatása Dr. Kiss András Projekt menedzser Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Az önfejlesztő terület bemutatása Száva Eszter augusztus 31. Salgótarján.
TÁMOP „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” Előadó: Petromán Anikó.
2014. évi forgalmi adatok statisztika. Alapötlet Legyen valami újdonság naponta változó kínálat létrehozása Forrás: ezenanapon.hu.
„NŐ az esély” TÁMOP B-2-12/
TÁMOP / A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje A projekt megvalósulása.
Back to Nature Egy kísérleti, természet-közeli, innovatív pedagógia kifejlesztése általános iskolák számára.
HEFOP /1 „Lépj előre” – Őrségi kistérségi összefogás a szociális szakemberek képzésével a munkanélküliség hatékony kezelése érdekében HEFOP / /4.0.
A TÁMOP szerepe a büntetés-végrehajtási szervezet életében
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Az önfejlesztő terület bemutatása
Ki tudjuk-e mutatni a globális felmelegedést Karcagon?
2018/2019 tanév.
Együtt a változásokért
Előadás másolata:

SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, július 16 szombat

Kezdetek: 2010.július,augusztus,szeptember: hirdetések és a partner civilszervezetek segítségével több tucat érdeklődőhöz jutott el a képzés lehetősége. Októberig 19 fő töltötte ki a kompetencia kérdőívet

November 20-án, az első csoporttalálkozón, már vendégünk is volt. Dr.Moskovits Károly a JOGPONT jogásza beszélt nekünk tapasztalatairól. December 10-én Vaskó Mihály az MSZOSZ akkori megyei vezetője tájékoztatott bennünket a megye munkaügyi helyzetéről január 7-i műhelytalálkozón két hallgatótársunk próbálta átadni ismereteit az előre megbeszélt témákról. Tanulástechnika és nonverbális kommunikáció.

Február 12-13: Az első és második képzési napunkon nagyon izgatottan vártuk az előadókat. Kellemesen csalódtunk! Novák Kata és Lovas Zsuzsa segítségével, saját magunkról is többet tudtunk meg.

Március11-12-i két napon, olyan gyakorlati tudást kaptunk, amivel tudunk segíteni a segítségért hozzánk fordulóknak, konfliktuskezelés és álláskeresési technikákban. Április 9-10-én Varga Flórától interjútechnika,karriertervezés,munkahelyi kommunikáció és beilleszkedés, valamint a munka és magánélet egyensúlyáról tanultunk kézzelfogható, gyakorlati dolgokat.

Május án, a három utolsó képzési napokon Vanicsek Máriától munkaerő-piaci ismereteket tanultunk. Majd az esélyegyenlőségről és az érdekképviseletek feladatairól, fontosságukról beszéltünk. Ezután Dr.Lupkovics Mariann, jogász, a munkaviszony, közszolgálati munkaviszony és egyéb munkajogi fogalmakkal ismertetett meg minket.

Ez a projekt jó példája a civilszervezetek sikeres együttműködésének! Megmutattuk, hogy szükség van vidéken is a civilek munkájára. Talán mondhatjuk azt is, hogy vidéken még nagyobb szükség van az ilyen típusú pályázati lehetőségekre.

Köszönöm a figyelmet! Petes Sándorné Nyíregyháza, Július 16.