Új utakon a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség FAIRPRINT 2006. február 4. Hajdúszoboszló Dr. Peller Katalin.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MI LESZ VELED NYUGDÍJ(AS)?
Advertisements

ÚMFT – a foglalkoztatás növeléséhez kapcsolódó hazai és EU-s források elérése mikro-, kis-, és középvállalkozások részére.
Az állam szerepe az öko- marketingben Tátrai Miklós helyettes államtitkár március 17.
Pannon Helyi Termék Klaszter. A Pannon Helyi Termék Klasztert október 3-án hozta létre 13, a Nyugat-Dunántúli Régióban működő szervezet, közel egy.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
Jóvá Tett Hely Közösségi Foglalkoztató
A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma Munkáltatói Fórum Csepreg március 19.
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
Budapest, március 5. Az MNVH és a NAKVI szerepe az IKSZT program lebonyolításában Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid főigazgató.
Megtakarításokról közérthetően mindenkinek
Gazdaságfejlesztési pályázatok 2009, 1.kör Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatika szerepe a vállalati kultúra és versenyképesség javításában Dr. Kornai Gábor AAM Tanácsadó.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
Agrár- és Vidékfejlesztési Operatív Program Budapest, február 9.
1 Munkáltatók részére nyújtott szolgáltatások Az eEurope-2005 megvalósítása közszolgáltatásainak (e-gov) Magyarországon A lakossági- és üzleti szféra felé.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Egészségügy átalakítás előtt Nógrádi Tóth Erzsébet egészségügyi szerkesztő Világgazdaság Konszenzus az egészségügyért II. konferencia szeptember.
„Az EU keretköltségvetése” és élelmiszergazdasága előtt álló közös kihívások Éder Tamás.
UMVP MB KAP albizottság, KAP-reform Papp Gergely Agrárgazdasági Kutató Intézet
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
ORFK PORTÁL On-line bejelentések rendszere
C2ENET: Közép-Európai Környezetvédelmi Hálózat ERFA, Interreg III.B. Cadses, európai uniós támogatással (2007. január – március) Dr. Zongor Gábor,
NEA szakmai támogatások (2014) Budapest, november
KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS INFRASTRUKTÚRA OPERATÍV PROGRAM előadó: dr. Bujáki Gábor igazgazó Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.
Partnerség, nyilvánosság, átláthatóság A fejlesztéspolitikai dokumentumok társadalmi egyeztetésének menete – tervezet –
TRUEFOOD RENDEZVÉNYEINK Március 12. Budapest: ”Kutatás az innovációért” Április 29. Budapest: INTÉZETLÁTOGATÁS a Campden & Chorleywood Magyarország.
Cím adományozása A cím alapításának célja: Közvetetten: o Decentralzált pályázat – eszközfejlesztés o TÁMOP pályázat mesterképzés – személyi.
Az MTA Közlekedéstudományi Bizottságának tevékenysége
PRINT POWER HUNGARY Manager konferencia Október 20. Galyatető.
Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Stratégiai Terv és Program stratégiai környezeti vizsgálatának társadalmi egyeztetési tematikája Dr. Farkas István,
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
2011. évi CCIX. Tv. Konferencia neve, helye: Budapest, 2012 október 30. GWP-konferencia Vojtilla László elnöki tanácsadó Magyar Energia Hivatal.
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
SOS Telefonos Lelkisegély Szolgálat I. Telefonos Nyílt Napok május 11.
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
Az élelmiszeripari versenyképesség és innováció egyes kérdései
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
VIII. Állatorvosi Kongresszus (Budapest, )
HEFOP 2.1 Pályázati Kiírás Projektindító február 14. Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Hungarikumok a Parlamentben II Gyaraky Zoltán főosztályvezető Gőgös Zoltán államtitkár.
KEXPORT Klaszter Céljai Őri István KEXPORT Klaszter Bizottság elnöke
Magyar Bányászati Szövetség Magyar Bányászati Szövetség 1024 Budapest, Margit krt. 85. Tel/Fax: (06-1)
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
Könyvtári fejlesztési koncepció a községekben, megvalósítási lehetőségek Dr. Kenyéri Katalin NKÖM Könyvtári Főosztálya 2005.
Gergely László Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet
Nemzeti Technológiai Platform a
- Megújuló energiák felhasználásának elterjesztése - kiemelten a napenergia közösségi felhasználásának széles körű népszerűsítése és alkalmazása - az.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Várható fontosabb pályázatok ban.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
1 Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
A közbeszerzések elméleti háttere I. A szeptember 15-től hatályos Kbt. alapján.
A Commitment Köznevelési Kht. MOHAY GERGELY március 31. ÉS A KECSKEMÉTI IRODA BEMUTATKOZÁSA.
Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség Fodor Zoltán elnök Hagyományos iratkezelés az elektronikus dokumentumok világában 2009.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Magyar Mudi Egyesület. Rövid történetünk február 21-én alakultunk 1 elnök 2 helyettes – 3 tagú elnökség 21 alapító tag és még ban 4 taggal.
„Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft
Az Erős Magyarország egészségügyi programja Megújulás és megőrzés az egészségügyi szektorban.
Erasmus+ tapasztalatok
TOGETHER WITHOUT BORDERS ÎMPREUNĂ FĂRĂ FRONTIERE EGYÜTT HATÁROK NÉLKÜL
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
Előadás másolata:

Új utakon a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség FAIRPRINT február 4. Hajdúszoboszló Dr. Peller Katalin

A szövetség küldetése A Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség elkötelezett a két ágazat érdekeinek hatékony védelme iránt itthon és külföldön egyaránt. Fő célkitűzése, hogy az egyéni és a közösségi érdekképviselettel járuljon hozzá tagjai versenyképességének megőrzéséhez és hosszútávon fenntartható fejlődéséhez. Tevékenysége és szolgáltatásai kiterjedenek a gazdasági élet minden területére, melyben tagjai érintettek. Elnöksége és ügyvezetése feladatai ellátása során magas szakmai színvonal biztosítására törekszik. Szorosan együttműködik a szakma összes szervezetével a nyomda- és papíripar kultúrájának és hagyományainak megőrzése érdekében.

Stratégiai célkitűzések A szövetség olyan szakmai szervezet, amely tagjai egyéni igényeire és érdekeire fókuszálva szolgálja a szakmai közösséget. A szövetség olyan szakmai szervezet, amely tagjai egyéni igényeire és érdekeire fókuszálva szolgálja a szakmai közösséget. Csökkentett tagdíjak révén mindenki számára elérhető, ugyanakkor szigorú költséggazdálkodás mellett is hatékonyan működő szervezet. Csökkentett tagdíjak révén mindenki számára elérhető, ugyanakkor szigorú költséggazdálkodás mellett is hatékonyan működő szervezet. Folyamatosan bővíti létszámát, mert a mögötte álló vállalkozások adják erejét és presztizsét. Folyamatosan bővíti létszámát, mert a mögötte álló vállalkozások adják erejét és presztizsét. Feladatainak ellátása során szorosan együttműködik a szakma összes szervezetével, intézményeivel és sajtójával. Feladatainak ellátása során szorosan együttműködik a szakma összes szervezetével, intézményeivel és sajtójával.

Követelés kezelő rendszer Célja: Teljeskörű, hatékony és gyors segítséget nyújtson tagjai számára az adósságok rendezésében Teljeskörű, hatékony és gyors segítséget nyújtson tagjai számára az adósságok rendezésében Elemei: Felszámolás és végelszámolás alatt levő cégek listája a honlapon Felszámolás és végelszámolás alatt levő cégek listája a honlapon Peren kívüli eljárás az adósoknál Peren kívüli eljárás az adósoknál Teljes körű peres ügyintézés Teljes körű peres ügyintézés Perindítás tényének nyilvánosságra hozása Perindítás tényének nyilvánosságra hozása Előnyök: Széleskörű információhoz jutás Széleskörű információhoz jutás Költség megtakarítás (perköltség, ügyvédi költség) Költség megtakarítás (perköltség, ügyvédi költség) Szakmai kontroll biztosítása a peres eljárás teljes folyamatában Szakmai kontroll biztosítása a peres eljárás teljes folyamatában Verseny tisztaságának megőrzése és fejlesztése Verseny tisztaságának megőrzése és fejlesztése

Személyre szabott szolgáltatások Állásfoglalások, nyilatkozatok kiadása birósági perekben, pályázatoknál Állásfoglalások, nyilatkozatok kiadása birósági perekben, pályázatoknál Jogi audit Jogi audit Eljárás hatóságoknál állásfoglalások beszerzése érdekében Eljárás hatóságoknál állásfoglalások beszerzése érdekében Szűkebb szakmai csoportok rendezvényeinek szervezése Szűkebb szakmai csoportok rendezvényeinek szervezése Szakmai díj odaítélése munkavállalók részére Szakmai díj odaítélése munkavállalók részére

Biztosítási vagyonközösség Bárki csatlakozhat a vagyonközösséghez Bárki csatlakozhat a vagyonközösséghez Tagjaink visszatérítést kapnak az éves tagdíjból Tagjaink visszatérítést kapnak az éves tagdíjból Előnyök: Előnyök: - biztosítási díj csökkenés - személyre szabott, teljeskörű ügyintézés - magas színvonalú kiszolgálás

2006. évi rendezvények Február 18.: Nyomdász Bál Február 18.: Nyomdász Bál Március 2-30.:Manager tréning Március 2-30.:Manager tréning Március : EU konferencia, Kolozsvár Március : EU konferencia, Kolozsvár Május 4-5.: Közgyűlés és konferencia Május 4-5.: Közgyűlés és konferencia Május 31.: Pro Typographia díjkiosztó Május 31.: Pro Typographia díjkiosztó Szeptember 28.: Manager konferencia Szeptember 28.: Manager konferencia Október – november: Manager tréning Október – november: Manager tréning

Kiadványok Honlap: Honlap: Gyakorlati útmutató kis- és középvállalkozások hitelügyleteihez Gyakorlati útmutató kis- és középvállalkozások hitelügyleteihez Ez történt 2005-ben … Ez történt 2005-ben … Nyomda- és papíripar számokban Nyomda- és papíripar számokban 2005.

Kérjük támogassa célkitűzéseink megvalósítását, csatlakozzon szövetségünkhöz! Köszönöm a figyelmüket! Elérhetőségeink: Telefon: (06 1) Fax: (06 1) WEB: