- 2011 -. Hangyász hibakövető rendszer. 2011 2 A projekt célja: A hibakövető rendszerek (Bug Reporting Tool-ok) olyan alkalmazások, melyek lehetővé teszik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
RCH, mint karbantartásért felelős szervezet (ECM) kapcsolatrendszere
Advertisements

Szoftverminőség, 2010 Farkas Péter. SG - Sajátos célok  SG 1. Termék / komponens megoldás kiválasztása  SP 1.1. Alternatívák és kiválasztási kritériumok.
Egy kisvállakozás dinamikus weboldalának fejlesztése: tervezés, problémák, megoldások Szilágyi Gábor.
Fischer Norbert. Szoftverfejlesztés jelenlegi problémái  Folyamatosan rövidülő határidők  Projekt indulásakor nem teljesen tiszta a funkcionalitás,
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
Szennyezett területek kármentesítési feladatainak elvégzése – KEOP Projektmenedzsment szempontok KvVM – január 9.
Rendszerfejlesztés gyakorlat - © Fülöp Lajos
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
OKTV feladatok megoldása C#-ban
Projektlabor, Projektmunka és Projekt szeminárium tapasztalatai és kérdései az informatika oktatásában az Eszterházy Károly Főiskolán dr. Kovács Emőd,
Programozási ismeretek oktatása: kód vagy algoritmus
FÖMI Térinformatikai Igazgatóság Tevékenység és elvárások…
OBJEKTUMORIENTÁLT PROGRAM
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Virtuális méréstechnika Mingesz Róbert 1. óra szeptember 5.
Informatika matematika speciális tagozat - tematika évfolyam -
A Tanárképzési és Tudástechnológiai Kar minőségügyi folyamatai szeptember 22.
Szoftvertechnológiai Konferencia november 6.
Felső tagozatosok programozás oktatása
Konzulens: Dr. Boda György Készítette: Kovács Katalin
WEB MES (webes gyártásirányító rendszer) Kiss Miklós (G-5S8)
Dr. Surján György és munkatársai IMEA TEA március 30. IMEA TEA Az Internetes Magyar Egészségügyi Adattár egyéves fejlődése.
HATÓSÁGI FOLYAMATOK A FIR INTÉZMÉNYTÖRZSÉBEN KÉPZÉSEK NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE EKOP-1.A.1-08/C
Vezetői Információs Rendszer Kialakítása a Szegedi Tudományegyetemen Eredmények - Tapasztalatok Vilmányi Márton.
Web Application for Resource Planning
Áramkörök tervezése. Specifikáció Projekt célja: Áramkörök tervezése és modellezése Elemek tárolása: XML adatbázisban Tervező felület: Microsoft Visual.
 Tervünk egy játékprogam és ahhoz egy pályaszerkesztő megírása, amit az Enigma nevű játék inspirált.Enigma  Mind az eredeti és mind a mi játékunk alapja.
Szoftverarchitektúrák 12. Sorozat portál
Számítástechnikai szoftver üzemeltető
Rendelkezésre álló erőforrások pontos ismerete Kiosztott feladatok közel „valósidejű” követése Átláthatóság Tervezési folyamatok támogatása.
2010/2011.Huszár István1. dia Weboldalak tervezése I. ALAPOK.
A TIPP Tudástranszfer Innovatív Projektekhez, Partnerséghez képzési program bemutatása Tütő Eszter DDRFÜ Kht március 23.
Pályáztatás, projektmenedzselés az EU operatív programjaiban, gyakorlati tapasztalatok, problémák és megoldások -HEFOP ESZA Kht -
Kovács Dániel László Kovács Dániel László BME-VIK, Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék Önálló laboratórium.
Networkshop 2009 MKE Vándorgyűlés, Debrecen július 10.
PHP oktatási tapasztalatok
Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar Informatikai Automatizált Rendszerek Konzulens: Vámossy Zoltán Projekt tagok: Marton Attila Tandari.
The-i Language Zone Francia nyelvtanfolyam kiegészítő oktatóanyaga – értékelés Rózsa Gábor 2004.
Verzió 1.1.  Propszt István (csoportfelelős)  Resz János-Antal  Rusz Erzsébet  Varga Anita.
A szoftver, szoftvertípusok
VI. PR NYÁRI EGYETEM Félig teli Bordás Zsuzsa Kovács Bianka Páll Zsolt.
A projekt célja Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat rajzoljon.
Az óvodai tevékenységterv
Nádai Gábor előadása INTERNETES KONFERENCIASZERVEZÉS GDF TDK 2009 – Konzulens: Kaczur Sándor.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
Hasznos mobilos alkalmazások Mobilos alkalmazások általában Példa ELTE tanrend Készítette: Kozma Réka.
Funkciós blokkok A funkciós blokkok áttekintése Az alkalmazás előnyei.
Szoftver projektek Agilis
Webprogramozó tanfolyam
Készítette: Derecskei Nikolett
Kinyitjuk az Adattárat Informatikatörténeti Adattár További tervek, felhívás közreműködésre.
2011. Kolozsvár. Hangyász Hibakövető Rendszer A projekt célja  Létrehozni egy olyan hibakövető rendszert (Bug Reporting Tool), amely lehetővé.
Készítette: Kokrák Mihály Konzulens: Smid László
A projekt célja O Egy 2 dimenziós rakpart készítése a TBA cég megbízásából. O Az Eclipse plug-in megengedi a felhasználónak, hogy különböző tárgyakat.
.NET FRAMEWORK Röviden Krizsán Zoltán 1.0. Tulajdonságok I Rövidebb fejlesztés 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció) 20 támogatott nyelv (nyílt specifikáció)
Continuous delivery: cél a működő szoftver
SZENT IMRE ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA
Bemutatkozik az Informatikai Műhely Lócsi Levente, Kovács Máté.
PROJEKTMENEDZSMENT. Projektmenedzsment a stratégia megvalósításának eszköze. Projekt egy-egy konkrét stratégiai program vagy részprogram.
Patent CSOPORT A vagyonvédelem és az egyedi szoftverfejlesztés lehetőségei Készítette: Tóth Gergő Dátum: november 12.
EUCIP konferencia október 20. Cséfalvay Katalin Fejlesztés (BUILD) modul.
Programozási nyelvek Programozási alapismeretek
Webprogramozó tanfolyam
Az ORACLE JDE EnterpriseOne ERP rendszer bevezetésének tapasztalatai
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
Hogyan írhatunk játékprogramokat?
Balsai Péter / Mithrandir Kft. Goreczky Roland / Rivendel Kft
Szoftver projektek Agilis
TeamDrink SWENG kurzus TD
Szoftver projektek Agilis
Előadás másolata:

Hangyász hibakövető rendszer A projekt célja: A hibakövető rendszerek (Bug Reporting Tool-ok) olyan alkalmazások, melyek lehetővé teszik egyének vagy fejlesztőcsoportok számára, hogy a szoftverfejlesztés, -tesztelés során felmerülő kijavítandó hibákat és a kérelmezett funkciókat, illetve a velük kapcsolatos javítási, megvalósítási tevékenységeket, folyamatokat nyilvántartsák.. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász hibakövető rendszer A csapat: Projektvezető: Szatmári Renáta - a projekt koordinálását végezte, meetingek illetve coding sessionok szervezését, feladatok kiosztását - határidők ellenőrzése és betartatása Technical teamleader: Rugina Szabolcs - fejlesztés illetve csapattársak segítése technikai kérdésekben mint például: JavaScript, Struts2. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász hibakövető rendszer A csapat: Fejlesztő: Szilágyi Szabolcs - fejlesztés: JavaScript, CSS Adatbázis: Kovács Zsolt - adatbázis megtervése, karbantartása, scriptek készítése Dokumentációk: Szőke Zoltán - dokumentációk megírása. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász hibakövető rendszer A megvalósítás eszközei: Adatbázis: - MySQL Workbench Fejlesztői környezet: -Eclipse Helios Alkalmazott programozási nyelvek: -MySQL, JavaScript, Struts2, CSS WebServer: -TomCat. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász hibakövető rendszer Az eredmények: Sikerült egy könnyen kezelhető webalkalmazást létrehozni, a softwarefejlesztés során felmerülő problémák kezelésére illetve nyomonkövetésére. Az Agile programfejlesztési módszer elsajátitásával sikeres csapatmunkát értünk el és tapasztalatot szereztünk a csoportos projektfejlesztésben. Új programozási nyelvek elsajátítása. Az objektumorientált programozásban való ismeretek elmélyítése. Új barátságok születése. :). A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredmények Következtetések

Hangyász hibakövető rendszer Következtetések: A jól megtervezett csapatmunka megkönnyíti egy adott projektel járó munka menetét és lehetővé teszi a határidőre való befejzést. Az elején nem ismertük egymást és ezért időbe telt ammeddig összeszoktunk, de végül a csapatmunka sikeres volt és a kiosztott feladatokat mindenki elvégezte. A felhasznált technológia, nem teljeskörű ismerete, lassította az implementálás folyamatát.. A projekt célja A csapat A megvalósítás eszközei Az eredményeket Következtetések