Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
86.400… ♫ A diák kattintásra váltják egymást… Myki.
Néhány ötlet, amivel az életedet könnyebbé teheted.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
( Képváltás kattintásra )
Kérlek, koncentrálj erősen!
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
A barátságunk : drága kincs....
Zsikazsu Emlékkönyve.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Karácsonyi óhaj.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
A mondatok osztályozása szerkezetük szerint
Gondolkozz el…..
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Névnapodra Szeretettel
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Napra Valentin.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Olvasd lassan és csendben!.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
ANGYAL Képzeld csak el Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted… Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted…
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Imagine….
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Három kérdés Problémamegoldás.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
Szerkesztette: Ballán Attila
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Csángó mise - Kacsika, Ahogyan a zarándokút nyíregyházi résztvevői látták, gondolták, megélték Homonyik Sándor: Föld és ég gyermekei.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Olvasd lassan és csendben!
Ha ezt az üzenetet megkapod …
„Igazságok”.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Az öregség filozófiája
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Miért aggódsz?.
Filozófia – 50 felettieknek
Kis történet kedves embereknek!.
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
A bölcs ember Cliccate per sfogliare..
A mi apró örömeink.
Énekel: Zdenka Lorencová
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Sját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd a.
Gondolkozz el…..
Előadás másolata:

Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába. Az idősek otthona előterében várakozik, s ránk mosolyog, mikor azt mondjuk neki, hogy kész a szobája. 70 éves felesége nemrég hunyt el, s ezért úgy érzi, muszáj elhagyni házát.

Miközben a lift felé tartunk, röviden elmondom neki milyen is, az ő kis szobája. Elmesélem neki azt is, milyen színű a függöny és az ágytakaró. - Nagyon tetszik-, s lelkendezik, mint egy 8 éves kisgyerek, aki most kapja meg élete első szobáját. - Kedves Mihály, még nem is látta a szobát, várjon egy kicsit!

- Az nem baj - közli. Én már a fejemben eldöntöttem, hogy a szoba tetszeni fog. A döntésemet minden reggel, az ébredésemnél hozom. - A boldogság az mindentől független dolog. A boldogságot függetlenül választom. Az, hogy a szoba tetszik-e, vagy sem, nem a bútoroktól függ, vagy a dekorációtól – az attól függ, ahogy én azt látni akarom.

- Dönthetek úgy, hogy a napomat az ágyban töltöm, és számolom hány testrészem nem működik, mely részeim fájnak. Vagy köszönetet mondhatok az égnek, a testrészeimért, melyek jól működnek.

- Minden nap egy ajándék. Ha ki tudom nyitni a szemem, az új napra koncentrálok, a szép emlékekre, melyeket az életem során gyűjtöttem össze. - Az öregség az olyan, mint a bankszámlád. Azt veszed le, amit összegyűjtöttél.

Ezért az én tanácsom az, hogy sok-sok boldogságot és szépet rakj félre emlékeid bankszámlájára! Köszönöm, hogy hozzájárultál a bankszámlámhoz, ahová még tovább gyűjtögetek.

1. Szabadulj meg a gyűlölettől! 5. Várj kevesebbet!! 4. Adj többet, és 3. Élj egyszerűen! 2. Szabadulj meg az aggodalmaktól! Emlékezz ezekre az egyszerű gondolatokra! Ahhoz, hogy boldog légy:

Küldd el ezt 7 embernek, kivéve engem! Holnap valamilyen különleges fog történni. ÁLLJ MEG! Most, ÁLLJ MEG! Elolvastad jól és megértetted, amit olvastál? Holnap TÖRTÉNIK valami jó. Tehát, azonnal küldd tovább!!! Musica-L’Amour rêve (André Gagnon)