Fiatalok motiválása a véleményformáló diáksajtósok bevonásával

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Fehér Péter PhD Edutus Főiskola Budapest
Advertisements

Nemzetközi Médiakonferencia Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
Internet alapú tanulás vidéki térségben. Székelyföldi tapasztalatok Kiss Adél Pro Educatione Egyesület – Tanulmányi és Felnőttképzési Hálózat, Csíksomlyó.
Internet? Szülőként (és jogalkotóként) lehetünk-e okosabbak, mint egy ötödikes? Az között szerzett tapasztalatai Dr. Németh Gábor Internet Hotline.
© Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. Önkéntes oktatói tapasztalatok.
VI. Nemzetközi Médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” szeptember 26–28. Balatonalmádi Dr. Biró A. Zoltán Sapientia Erdélyi.
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
{ Comenius Regio Berufsorientierung: www (wer wählt wie)? Ki Hogyan Választ?
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Komárom Kártya „Merjünk nagyok lenni – s valóban oly nehéz, - de legyünk egyszersmind bölcsek is.” Gróf Széchenyi István.
Hatékonyság, eredményesség, méltányosság a köznevelési rendszerben:
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
A hazai számítástechnika bölcsőjénél Dömölki Bálint Kovács Győző emlékkonferencia, 2013 május 29.
Hatalom interdiszciplináris megközelítésben. Szeged, 2004.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Hetyei József Certified Management Consulting március 22 VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Informatikai tanácsadási szekció Budapest, 2013.
Európai Autómentes Nap Dévaványa ÖTLETEK – ADOMÁNYGYŰJTÉS – MEGVALÓSULÁS.
A Balaton földrajza.
Növeli-e a középiskolai erőszak esélyét a televízió, a számítógépes játékok használata, valamint a vallásosság hiánya ? A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat.
A bűncselekményt elkövető gyermekek a médiában Balatonalmádi, szeptember 26.
2011. szeptember FIATALOK, REKLÁM, FOGYASZTÁS ESETTANULMÁNY Dr. Babocsay Ádám Millward Brown Hungary Kft. Kvalitatív kutatási igazgató.
VII. NEMZETKÖZI MÉDIAKONFERENCIA „A MÉDIA HATÁSA A GYERMEKEKRE ÉS FIATALOKRA” SZEPTEMBER , BALATONALMÁDI A középfokú médiaoktatás legújabb.
VI. Nemzetközi Médiakonferencia - A média hatása a gyermekekre és fiatalokra Balatonalmádi, szeptember A közösségi honlapokon szereplő kiskorúak.
Ide hallgass, gyermekem! Új hullámok a gyerekrádiózásban a Picur Rádió példáján szeptember 26. „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” c.
Globális Szövetség a gyermekek on line szexuális kizsákmányolása ellen szeptember Balatonalmádi ÚJ UNIÓS KEZDEMÉNYEZÉS A GYERMEKEK ONLINE.
Digitális világ – interaktív táblán
Közösségi oldalak: újabb aspektusok a kapcsolatokban Dr. Kósa Éva PPKE, BTK, VJK Internet konferencia Szeptember
VII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi Hogyan fogja a gyermekünk használni az internetet? Fiatal családok tervei az internetszabályozással.
Mire kell figyelni a reklámokban a gyermekek védelmében?
„Befoltozott háló” Szalai Annamária Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, elnök Balatonalmádi, szeptember 26. Jogalkalmazás és felelősségvállalás.
2011.szeptember 26. Balatonalmádi
VII. Nemzetközi Médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra" szeptember Balatonalmádi Fiatal group leaderek Facebook használati.
„Hát persze, hogy tévézzen!” A családi televíziózás kiskátéja
VII. Nemzetközi Médiakonferencia Balatonalmádi, szeptember 26.
A gyermekek jogi védelme az új médiakörnyezetben „VII. Nemzetközi Médiakonferencia” A média hatása a gyermekekre és a fiatalokra Dr. Koltay András a Médiatanács.
Szülői vélemények gyermekeik tévénézési szokásairól
VII. NEMZETKÖZI MÉDIAKONFERENCIA „A MÉDIA HATÁSA A GYERMEKEKRE ÉS FIATALOKRA” SZEPTEMBER 25 – 27. BALATONALMÁDI Biró A. Zoltán Újratermelődik-e a.
SERIOUS GAMES, EDUTAINMENT, GAMIFICATION Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra konferencia szeptember Fekete Zsombor – Élménypásztor.
Szaktanácsadói fórum SNI
K ÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM T ÁRSADALMI F ELZÁRKÓZÁSÉRT FELELŐS ÁLLAMTITKÁRSÁG romagov.kormany.hu A Nemzeti Társadalmi Felzárkózási Stratégia.
MEGHÍVÓ Nagy-Szénás tanösvény Képek és információ az Internetről Szombat.
Spéder Zsolt KSH Népességtudományi Kutató Intézet
Baranya Megyei Területi Agrárkamara
Közlekedéstudomány a közlekedésbiztonság szolgálatában BESZÁMOLÓ A KTE KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI ÁLLANDÓ BIZOTTSÁG TEVÉKENYSÉGÉRŐL Előterjesztő: KTE Országos.
SÉRÜLÉKENY BIZTONSÁG Közlekedéstudomány a közlekedésbiztonság szolgálatában „KÖZLEKEDÉSI SÉRÜLÉSEK” KONFERENCIA Budapest, szeptember 26. Előadó :
Pályaválasztási szülői értekezlet Pályaválasztási szülői értekezlet Nagykanizsa, Borsos József Igazgató Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi.
Országos IV. helyezést értek el az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola rendvédelmi előkészítő osztályának tanulói Az elmúlt hétvégén a Balaton mellett,
Törökszentmiklós
TOVÁBBI PROJEKT ESEMÉNYEK
Hírnév! Jólét! VV! Képernyő- és valóságshow - kutatás
A MI INNOVÁCIÓNK Ágoston László SEiSMiC, szeptember 9.
Verseny és szabályozás 2013 MTA KRTK KTI Bemutató konferencia szeptember 30.
A fuvarozó vállalkozások kapcsolata a kötelező és szabadon választott gépjárművezető képzéssel Közlekedésbiztonsági konferencia Budapest, március.
Budapesti liturgiai felmérés 2012 Válaszadók száma: 26 fő.
A MINŐSÉG BIZTOSÍTVA Biztosításszakmai konferencia szeptember 22.
Pedagógusképzést segítő hálózatok fejlesztése a Dél-Dunántúlon Pécsi Tudományegyetem TAMOP 4.1.2B.2-13/ projektje Pécs, november 25. Janovics.
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 1 „A munkavédelem” konferencia Siófok, 2014.
TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban 1.
HUSKROUA/1101/037 “Understand and Prevent Violence among Youth – “Uvia Youth”” HUSKROUA/1101/037 “Understand and Prevent Violence among Youth – “UviaYouth.
ERZSÉBET KIRÁLYNÉ
Élet az Ságvári Bence eszközökben VIII. Nemzetközi Médiakonferencia, Balatonalmádi, szeptember 29. A fiatalok internet- és médiahasználati szokásairól.
VI. INNOTECH Konferencia Zalaegerszeg, október 6.
OKTATÁSTECHNIKA AZ ÉLMÉNYALAPÚ TANULÁSÉRT Turcsányi-Szabó Márta egyetemi docens, labor vezetője ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika.
Gyerekek a hálón – gyerekek a hálóban? VIII. Nemzetközi Médiakonferencia A média hatása a gyerekekre és a fiatalokra szeptember 29 – október 1. Balatonalmádi.
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Lénárt József Tanársegéd
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Dr. Varga Attila Károly
a PénzügyMinisztérium ÉS A due médiahálózat
Esély a szülőknek, lehetőség
Almádi körtúra Készítette: Szabó Lilla
Előadás másolata:

Fiatalok motiválása a véleményformáló diáksajtósok bevonásával Szayly József „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

UGYANABBAN A HELYZETBEN VAGYUNK A MÉDIÁVAL, MINT A TŰZHÁNYÓKKAL „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

MÉDIAHATÁS: OK VAGY OKOZAT „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

EGYRE NAGYOBB A RAKÁS „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

HOGYAN LEHET EREDMÉNYESEN ELÉRNI ÉS MOTIVÁLNI A FIATALOKAT? „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

A VÉLEMÉNYVEZÉREKEN KERESZTÜL „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

DUE TALLÓZÓ – VÁLOGATÁS AZ ORSZÁG LEGJOBB DIÁKLAPJAIBÓL, DIÁKÍRÁSAIBÓL „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

DUE RÁDIÓ – 200 ISKOLÁBAN SZÜNTELEN A FÜLEDBEN „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

DUE ONLINE – MINDIG BEJÖN „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

ORSZÁGOS IFJÚSÁGI SAJTÓFESZTIVÁL A DIÁKMÉDIÁSOK, AZ IFJÚ VÉLEMÉNYVEZÉREK LEGNAGYOBB ÉVES TALÁLKOZÓJA „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

„A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

„A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra” konferencia Balatonalmádi, 2013. szeptember 26.