Gólyatábor beharangozó

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Hetedik Te Magad Légy! Pályázat a évi Fidelitas Nyári Tábor rendezési jogára.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
BGA-12-HA-01 sz. HATÁRTALANUL Pályázat
„Vár állott, most kőhalom…”
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Színházi PALÁNTA nevelő TÁBOR.  A tábor szakmai programja és napirendje minden turnusban azonos. Egy konkrét zenés színdarab próbáinak és bemutatójának.
Aquaticum Élményfürdő Debrecen 2004
Összeállította: a szakkörvezető és a fotószakkör gyorssegély szolgálata Országjárás másképpen Bemutató a kollégium országjárás-vezető szakkörének szakmai.
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
2010. Augusztus 16. és Augusztus 17. hajnala.
KATOLIKUS VAGYOK HITTANRA JÁROK.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Séta Budapest utcáin.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Tábori élménybeszámoló
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Jelentkezési határidő: április 20.
TÁMOP-2.2.3/B-09/ Köztes konferencia. Munkacsoport megalakulása Balogh Valéria Szögi Renáta Veszpréminé Zalka Júlia Teczli Éva Ravasz Eszter.
Egy kis séta, hidegben, Debrecenben és Hajdúszoboszlón Fényképezte: Szedő Iván.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Ausztriai Nyelvi Tábor 4. Nap. A nap programja IdőkeretProgram 07:00-07:30Reggeli 08:00-10:00Németóra 11:00-11:30Holzgautól busszal a Reuttener Bergbahnig.
2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
COMENIUS KINCSESSZIGET Erdélyi találkozó
Gólyatábor beharangozó
Középfokú képzés Magyarországon Nagy Mária szerk. (2003): Mindenki középiskolája. Országos Közoktatási Intézet, Bp.
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
Nyári tábor 2011.
Balatonfüredi Anna-Bál
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
program minden kedves résztvevőjét !
Pályázat ‘Művészeti tábor’ szervezésére Jelige: Az Uniótól Debrecenig, Debrecentől az Unióig.
Ifjúsági és szabadidős programok
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Középfokú iskolai felvételi eljárás lebonyolításának ütemezése a 2009/2010-es tanévben Papp Brigitta.
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Egészséglelkesek az iskolákban Az egészségfejlesztés helyzete az általános iskolákban.
NATURLAND A KÖRNYEZETÉRT Szerző: Parászka Előd Irányító tanár: Leopold Anna Mária 2009 Salamon Ernő Gimnázium Gyergyószentmiklós.
A rómaiak nyomában.
Felnőttoktatási tájékoztatója
Török találkozó. Indulás Schwechat-ról Csoportkép a repülőn.
A „NYÍLÓ ABLAKOK” című projekt bemutatása KOVÁCS ÁRPÁDNÉ
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
A tanulók felkutatásának és beiskolázásának folyamata Iskolai, önkormányzati kapcsolati táblázat Névtáblázat (adatbázis) Települési útvonal Tájékozató.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
TÁMOP / IdőpontEsemény Diákbál Egészségnap Közlekedési ismeretek oktatása alsós
2015. június 16.. tanévnyitó A tanévnyitó szentmisénk a Veni Sancte augusztus 31- én, hétfőn lesz kor a Piarista Templomban. Előtte gyülekező az.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
Kiutazásunk Debrecenbe. Indulás Egy napos hétfői reggelen kezdetét vette debreceni kirándulásunk. Mindenki izgatottan ült fel a buszra és fájdalmas búcsút.
DEBRECEN SZÉKELY SZEMMEL Barót-Debrecen,,határtalan’’ program.
 A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül iskolánk 7. osztályos tanulói lehetőséget kaptak arra, hogy a magyar.
Erdei Iskola Június Pusztavám Vajda János Erdészeti Erdei Iskola.
Magas-tátrai kirándulásunk
ERZSÉBET TÁBOR július 30. – augusztus 4. Zánka
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Egynapos osztálykirándulás
Egynapos osztálykirándulás
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Lovagi tábor Ragályon Július 10.  16.
Egynapos osztálykirándulás
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Üdv, tanulók! Tanár neve.
2018.Augusztus Mezőkövesdi képzés Company Name.
Határtalanul! – Elődeink nyomában Erdélyben
Előadás másolata:

Gólyatábor beharangozó Táborvezető: Szögi Renáta és Petrovics Zsuzsanna

Szeretnéd jól érezni magad? Gyere velünk! Ismered, milyen az egészséges életmód? Milyen iskolai szabályokat képzelsz el? Láttad már az Alföld értékeit?

Információk a táborról Helyszín: Debrecen Víg-kend major Időpont: 2011. augusztus 22-25. A gólyatáborban négy napot tölthetnek el új tanulóink tanárok és felsőbb évfolyamos segítő diákok társaságában. Részvételi díj: 20000 Ft, melyet a beiratkozásnál lehet befizetni (részletfizetési lehetőség! Érdeklődni: az iskolában Szögi Renátánál)

Budapest – Debrecen – Víg-kend major Gyülekező: Nyugati Pályaudvar 900 Indulás: 923 Érkezés Debrecenbe: 1152 Indulás tovább bérelt volán busszal a Víg-kend majorba. Érkezés: kb. 1230 A csoportokat jelző csuklószalagok felhelyezése Ismerkedés

Házirend A tábort elhagyni csak közösen, a tanárokkal együtt lehet! Eltűnni tilos! Azért jöttél, mert érdekel a tábor, ugye? A programokra pontosan érkezz! A késés zálogbeadást eredményez. A programokat ne zavard meg, még ha téged zavar is! A karszalagot mindig viseld, azért adtuk! Viselkedj jól, mi is próbálunk úgy tenni! Értelmes ember nem szemetel, a többinek meg tilos! A dohányzás csak az arra kijelölt helyen engedélyezett, 18 év alattiaknak tilos! Alkohol fogyasztása nem engedélyezett!

Házirend A Dunában fürdeni Tilos, mert hideg és nem is itt van! Ellenben itt van a medence, ha használni akarod, szólj! Ha a táborban valamilyen sérülés ér kötelező egy tanárnak panaszkodnod!!! Csendrendelet után csak csendben, csak halkan… Hogy nyugodtan aludjatok a telefonodat éjszakára, beszedjük, reggelinél visszakapjátok! Hogy mi is nyugodtan aludjunk légy szíves kapcsold ki! Csendrendelet 11-kor, vagy holnaptól korábban?!    Érezzétek jól magatokat!

2011. augusztus 22. du. A szobák elfoglalása Ebéd Teszt kitöltése az Európai Unióról Képzőművészeti puzzle (híres festmények kirakása) Készülés az esti programra Vacsora Játékos vetélkedő

2011. augusztus 23. Reggeli, szoba ellenőrzés Kirándulás a Vekeri-tóhoz Ebéd Csendes pihenő Játékos irodalmi vetélkedő Vacsora Játékos feladatok Szabadtéri filmvetítés

2011. augusztus 24. Reggeli, szoba ellenőrzés Kocsikázás, állatetetés Kirándulás Debrecenbe bérelt autóbusszal. (úticsomagban hideg ebéd)  Déri múzeum, Református Nagytemplom, Református Kollégium, Séta a nagyerdőn keresztül a Debreceni Tudományegyetemre Vacsora a táborban Játékos vetélkedők Tábortűz

2011. augusztus 25. Reggeli Tréfás vetélkedő Jutalmak átadása A szobák átadása Ebéd Búcsú a tábortól Búcsú Debrecentől Indulás haza: 1507. Érkezés (Nyugati pályaudvar): 1737

Várjuk a jelentkezőket! Köszönöm szépen a figyelmet!