Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 A DRAVIS projekt tesztje - nemzetközi gyakorlat Balatonföldvár, Hotel Jogar, január 31. Dr. Horváth Jenő tű. ezredes megyei igazgató-helyettes.
Advertisements

XXII. Koinónia genézius thábor Hidegszamos 2011 július 13 (Szerda) – július 19 (Kedd)
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A Vonzás törvényének alkalmazása, a mindennapjainkban címmel kerül megrendezésre február 9-én órától ezoterikus ismeretterjesztő előadásunk.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Aquaticum Élményfürdő Debrecen 2004
Utcai és lakótelepi szociális munka
Eumanók csapata POLGÁR AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁBAN OTV.
Pápa Városi Televízió.
Kis csoport szeptember
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Protokolláris vendéglátás
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
KALEIDOSZKÓP KÉPÚJSÁG par ban induló tanfolyamok vizsgával, kamatmentes részletfizetéssel CSAK: Kereskedő vállalkozó:
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Rendezvények NONPROFIT ÉRDEKVÉDELMI SZERVEZET
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
HÉTRÉTORSZÁG a szerek és porták fesztiválja Őrség augusztus
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
TÁMOP „Együtt a tiszapartis tehetségekért” „Ezt írjuk - így mondjuk” Iskolai vers- és prózamondó és –író verseny.
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Pesterzsébeti Közgazdasági Szki.
1 Bemutatkozik a Nemzeti Tankönyvkiadó 2 Köszöntés Köszöntés Az NTK több, mint kiadó: „…oktatási szolgáltatások széles választékát kínálja ügyfeleinek,
Hirdetések FIKE Főiskolások Ifjúsági Keresztyén Egyesülete.
Hirdetések FIKE. Lánykör – két hetente este 20:00 órától FIKE Barlangba (Bocskai/Avram Iancu tér 15. szám) Október 24. első alkalom Hétfő.
Balatonfüredi Anna-Bál
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Meghívó !!! Február 6-n a Nagyrákosi lakosság Nosztalgia Rönkhúzást tart 14 órai kezdettel. Melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.
Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és a Minőségbiztosítási Szakmérnök/Szakember Képzés
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
Polgár az Európai Unióban A „Révaisok Uniója” által készített prezentáció
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
PEDAGÓGIAI PROGRAM A KATONAI EMLÉKPARKBAN
A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
A Vésztői Református Egyházközség 19
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Az Eötvös József Alapítvány évi beszámolója Rendes évi közgyűlés február 10.
Tetétlen Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, ismerőseit az Államalapító Szent István Király és az Új Kenyér ünnepe alkalmából.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
TÁJÉKOZTATÁS Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a falutévén olvasható hirdetések a wwww wwww wwww.... bbbb aaaa zzzz aaaa kkkk eeee rrrr eeee tttt tttt.
Előadó: Horváth Attila alezredes szeptember 15.
Kocsis Tibor Kaposvár, március 01. Várható fontosabb pályázatok ban.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Egynapos osztálykirándulás
István Király Általános Iskola
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
Lovagi tábor Ragályon Július 10.  16.
Egynapos osztálykirándulás
Előadás másolata:

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem!

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)!

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait.

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja.

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.).

Tisztelt Vadászkamarai Tagok, figyelem! Első Vadászkamarai Bál 2011. február 12-én 19 órai kezdettel a Kapos Hotel Kristálytermében (Kaposvár, Ady Endre utca)! A Vadászkamara vezetősége egy hagyományteremtő, kötetlen báli mulatságra invitálja Tagjait, azok családtagjait, barátait. A bál rendezője az OMVK Somogy megyei Területi Szervezete, annak Kulturális Szakbizottsága és a Somogyi Vadászhölgyek Klubja. A részvételi díj 5500 Ft/fő, amely tartalmazza az aperitif, a vacsora és az éjféli harapnivaló költségeit. Meghívó-belépőjegyek válthatóak a Kamara irodájában személyesen, készpénzfizetés ellenében (Kaposvár Zárda u. 18.). Remek alkalom ez a vadászjegyek érvényesítésének idején, illetve a belépők megvásárolhatóak a vidéki vadászjegy-érvényesítések külső helyszínein is!

Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora

Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva.

Programok: 19.00 - A bál hivatalos megnyitója, köszöntés, vadászhimnusz - A Vadászkamara Kürtegyüttes műsora, (ízelítő a vadászkürtjelekből) - Táncos, zenés műsor a MEGAROX előadásában - Perák László zenés énekestje, közben 20.00-tól vacsora A menü: Meleg előétel: Vaddisznópaprikással töltött rétes-béles, tüzes tejszínes paprikamártással Főétel: Borókás szarvastekercs burgonyakrokettel, grillezett almával, roston sült gombával, vörösboros barnamártással Desszert: Szamócás túrógombóc, joghurtos kékáfonya mártással Az éjféli menü: Gombás vaddisznópaprikás galuskával svédasztalon chafingben kínálva. Ezt követően a talpalávalót Horváth Rajmund és Huszár Jenő szolgáltatják.

Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/526-288-as telefonszámon, vagy az omvksomogy@mail.datanet.hu e-mail címen kérhetőek.

Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű A bál közben tombolavásárlási lehetőség is nyílik, a tombola ára 300 Ft. Az értékesítéséből befolyt összeget a gadányi székhelyű Elesett Öregekért Alapítvány Sérült Gyermekeket Gondozó Gyermekotthona javára ajánljuk fel. A felajánlás – a tombolahúzást követően – ünnepélyes keretek között átadásra is kerül az intézmény képviselőjének. Irodánkban várjuk a vadászatra jogosultak és magánszemélyek tombola felajánlásait (kisebb nagyobb tárgyjutalmak, apróságok, esetleg vadászati lehetőségek), amellyel kapcsolatos információk a 82/526-288-as telefonszámon, vagy az omvksomogy@mail.datanet.hu e-mail címen kérhetőek. A Kapos Hotel a vadászbál vendégei részére kedvezményes szálláslehetőséget biztosít: Kétágyas szobában 12000 Ft/2 fő/ éjszaka (7500 Ft/fő/éjszaka áron egyágyas szobában) reggelivel. Szállásfoglaláskor kérik a vadászbálra hivatkozni! Kapos Hotel, Kaposvár Kossuth Tér, Tel./fax: 82/510-279, 82/510-398, www.kaposhotel.hu

Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható: Tel.: 06/82-526 288 Email: omvksomogy@mail.datanet.hu, somogyvarierika@mailbox.hu, www.omvk-somogy.hu

Minden egyéb a bállal kapcsolatos információ kapható: Tel.: 06/82-526 288 Email: omvksomogy@mail.datanet.hu, somogyvarierika@mailbox.hu, www.omvk-somogy.hu Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!