S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
Advertisements

A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
... manapság BizSpark WebsiteSpark Empower for ISVs MAPS (Web Solutions Toolkit ) Microsoft Partner Network Regisztrált szintCertified és Gold Certified.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A design szerepe Végvári Imre, kreatív igazgató Online Marketing - Keresőmarketing, Linkmarketing és Egyéb technikák.
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
Videogyártás IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Céges videók egyéni igények szerint.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
Szinkronizált multiplatform élmények
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
A lkony S túdió portfolió „Cégünk a korrektség, pontosság és a színvonal hármasából gazdálkodik.”
Mikor SPAM az kommunikáció? A.Ha nem kértünk engedélyt a fogadótól, de az ről le lehet iratkozni B.Ha megvásárolt címadatbázisra küldünk az.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
DPR kommunikáció alapelvei
ÖTÉVES A BORSOD ONLINE ÖTÉVES A BORSOD ONLINE A portál célja, rendeltetése, küldetése Borsod-Abaúj-Zemplén megye vezető internetes tartalomszolgáltatója.
Célcsoport elérése – online támogatással Go East! – a ki nem használt lehetőségek birodalma.
A TURISZTIKAI TERMÉK FELÉPÍTÉSE ÉS MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ A BRIT PIACON.
É P Í T É S B E R U H Á Z Á S I II III IV Rostás Zoltán ÉPÍTÉSZETI PROGRAM GYAKORLAT.
10 RÓZSA SZÁL Önnek.
Partner a méréstechnikában és az elektronikai tesztelésben.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A magyar vontatási piac helyzete és jövője
Az autizmusról É l e t e m a s p e r g e r - s z i n d r ó m á v a l.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi kutatások, adatok közzététele Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában.
Hatékony OTC kommunikáció az interneten
ATL - mit hirdessünk és hol?
A webshopok vásárlóközönsége A diavetítés Kurucz Imre Internet Hungary 2009 konferencián tartott előadásának segédanyaga. A diákon az adatok bázisai nem.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
N Y Í L T A N – Ő S Z I N T É N – K Ö Z V E T L E N Ü L Kernyáné Patarcsity Barbara Várhalmi Miklós tel: tel: pártonkívüli.
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.
UniTech online mérnökverseny
MegaService Europe Kft
Minden időben P O W E R G E L Pitkin - reklámfotó.
Ha ezt az üzenetet megkapod …
Wien, COMFORT Budapest: tények, eredmények.
Fischer András© 1 A tudományos kommunikáció esélyei a televízióban - Hogy érzi magát bátyám? - Köszönöm kérdését, jól. - Kifejtené egy kicsit bővebben?
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Portfólió Horváth Violetta Marketing menedzser
BME Egyetemi Zöld Kör Sziráky Flóra Zita. Mit? Miért? Vitafórumok, előadások Üzemlátogatások Föld Napi Túrák Bringa- és madárbarát egyetem Egyetemi környezeti.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Lakosok véleménye a Magyar Honvédségről február 21. Domokos Tamás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Készítette: Gál Imola.
DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÜGYFÉLSZEMMEL
2015 | 05 | 28 VÁROSOK KÜLSŐ-BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓJA.
Web alapú humán lekérdező rendszer
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
BEMUTATKOZÁS Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége KÖZGYŰLÉS április 7.
Layer8 W e b d e s i g n Fejlesztések a datekla.eu portálon Készítette: Bánki- Horváth György Gyula, március 20.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Országos nagykereskedelmi menedzser
ADESPRESSO – A KEDVENCED LESZ
Digitális világ Online márkaépítés Kereskedelmi márkák és Nem kereskedelmi márkák Az óra célja: megérteni, hogyan segítik a honlapok a márkák ismertségét.
Kommunikációs kampánytervezés
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
CONNECTRA rendszer bevezetése
Mai téma: Segédletek a projektmunkához Katona Norbert.
Előadás másolata:

s z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N

p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin a Viasat3 televíziós csatornán sugárzott műsor szakmai-kreatív csapata online változatot dolgozott ki, amely igényes lakberendezéssel, belsőépítészettel, bútor- és tárgykultúrával foglalkozik.

A magazin három fő tartalmi egységből épül fel az első rész célja az üzleti partnerek bemutatkozása, egymásra találása egy- egy saját maguk által összeállított prezentációs cikk segítségével. a második rész esettanulmányokat közöl a szakma, illetve a szakmai érdeklődésű közönség részére, míg a harmadik tartalmi kör egy nívós nemzetközi lakberendezési és design magazin. p r o f i l

m e g j e l e n é s Az Ön választása, hogy cégét, referenciáit, termékeit egy saját maga által összeállított oldalon kívánja bemutatni, vagy hirdetésével kíván megjelenni, amit második vagy harmadik tartalmi körben tudunk elhelyezni aszerint, hogy az Ön célközönsége inkább a szakma, vagy a lakosság. Fontos megemlítenünk hogy, a Web-magazin nézettségét a havonta megjelenő hírlevelünk is biztosítja.

k a p c s o l a t Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdései lennének, vagy az anyag összeállításához segítségre van szüksége kérem, keressen minket az címen.

m é d i a a j á n l a t