10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Projekt száma 2013-1-NL1-GRU06-12743 1.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében „Képzés, foglalkoztatás szakembereknek” tárgyú felhívás.
Advertisements

Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Tutori tevékenység a gyakorlatban
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
E-SKILLS (DIGITÁLIS ÍRÁSTUDÁS) AZ ÉRDEKKÉPVISELETI MUNKÁBAN A STRATOSZ SZÁMÁRA KIDOLGOZOTT VÁLTOZAT Készült a MAT támogatásával, az FSZH közreműködésével.
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
A társadalmi felzárkóztatás és az életen át tartó tanulás (LLL)
A Grundtvig program: felnőttoktatási pályázatok a Tempus Közalapítvány kezelésében Várterész Flóra Budapest,
TÁMOP Nagyrendezvény. Az ifjúságsegít ő esetmenedzser létrejötte – case Manager.
Köszöntjük Szakmai gyakorlati foglalkoztatói Workshop résztvevőit Köszöntjük a TÁMOP támogatásával megvalósításra kerülő „ESÉLYTEREMTÉS NÓGRÁDBAN”
1 Talentis Innovációs és Vállalkozásfejlesztési Program Dr. Takács Ernő.
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
DPR kommunikáció alapelvei
Rövid beszámoló egy tört évről 2013 Klaszter Klubest Bertalan Zsolt elnök.
Alapinformációk az átmenetben nyújtott munkaerőpiaci szolgáltatásról Munkaerőpiaci szolgáltatás az iskola és a munkaerőpiac közötti átmenetben.
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban Kecskemét, október 16.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Látássérültek közösségi mentorainak képzése és foglalkoztatása TÁMOP /
Az Aktív Műhely modell ismertetése.  : Országos felmérés a szociális intézményekben élő értelmi fogyatékos, autista emberek foglalkoztatási.
KÖZEGESZSÉGÜGYI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ELŐTÉRBE HELYEZÉSE AZ EMBERI ÉS AZ INTÉZMÉNYI ERŐFORRÁSOK RÉVÉN A KÖZÖSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSBAN.
Az EU oktatási és képzési rendszerének célkitűzései
Az Esőemberekért Egyesület által gondozandó elemek bemutatása.
A közigazgatás hatékonyságának növelése Hargita Megye Tanácsa alárendelt intézményeiben PODCA 1.3.
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
E-learning alapú komplex képzések
Magyarország - Szerbia IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Növényvédelmi ismeretek átadása szeptember – július Serbian-Hungarian Co-operation.
HEFOP / /1.0 „Kompetencia-alapú tanítási-tanulási programok az Észak-alföldi régió pedagógusképzésében” A „KOTTA” projekt (Szabó.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban Hévíz, október 9.
Szakirány választás április Pénzügy és számvitel szak Választható szakirányok Pénzügy szakirány Számvitel szakirány.
A diákok/fiatalok és az aktív államporság „Civil szervezetek és a közoktatási intézmények közösségi kapcsolatai” Salgótarján, január 29.
A statisztikai jártásság megközelítései, modellje A (felső)oktatás szerepe Peter Kovacs Associate professor Department of Statistics and Demography, Faculty.
Gondolatok az EVH Tájékoztatási Központjának második éves munkaprogramjához, kiemelten kezelve a Leader-t Haris Martinos, EVH Tájékoztatási Központ csapatvezetője.
LEKTOR/Lexelerator workshop – március 4. A LEKTOR projekt és a Lexelerator platform szolgáltatásainak és eszközeinek ismertetése.
A TIPP Tudástranszfer Innovatív Projektekhez, Partnerséghez képzési program bemutatása Tütő Eszter DDRFÜ Kht március 23.
Több nemzetre kiterjedő programok lehetősége GRUNDTVIG Pécs, január 27. Szellő János osztályvezető.
Tananyag -koncepció. Célcsoport – céltevékenység Középiskolai tanulók A projekt keretein belül 1 -1 e-learning tananyagcsomagot.
Rövidtávú feladatok A tankönyvírás – e-learning anyag összeállítása.
CreArt – Network of Cities for Artistic Creation Kultúra 2007–2013 Program.
TERÜLETI PAKTUM. A PAKTUM BEMUTATÁSA szeptember 25-én aláírták a Területi Foglalkoztatási és a Társadalmi Integráció a Központi Régióban Paktumot.
„Kihívások és válaszok” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, október 24.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Vállalkozásfejlesztés az Interneten Oroszországban Pisartsov Andrei Business Development in the Internet.
1 Üzleti Képzések Angol Nyelven Vezetés és Szervezés mesterszak Master of Sciences in Applied Management.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
CONNECT ”Az ITS rendszerek értékelési irányelveinek előkészítése, Magyarországi szempontok.”
Innovatív fényforrások Közép-Európában – a CENILS projekt tapasztalatai Baracsi Mária Projektvezető Central European Network for knowledge based on Innovative.
Integrált turisztikai humáner ő forrás-fejlesztés a vidéki foglalkoztatás növelése érdekében.
KONSZENZUS BUDAPEST KONSZENZUS BUDAPEST „ BÉKE AZ AKÁCFÁK ALATT” Mediáció a közösségi és távoltartási konfliktusok kezelésében EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER: NÓGRÁD.
Szegedi Tudományegyetem Bolyai Intézet
Egy európai vizsgarendszer és a nyelvi érettségi.
MAVE Budapest, május 24. INCLUSIVE – project bemutatása E-learning „A távolságot, mint üveg golyót, megkapod..” /József Attila - Altató/ Wenhard.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Workshop VI. - Bevált gyakorlatok a mediációban - A Közép Európai Mediációs Intézet bemutatása.
Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) A Támogatott.
Idősek és ifjak a jövőért
Az IKT fejlesztési folyamat- szaktanácsadó felkészítése a digitális kompetencia-fejlesztés támogatására Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
Hajós Katalin Budapest, június 5.
Kistérségi gyerekesély programok támogatása MTA Gyerekprogram.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
IKER felülvizsgálata, referenciakeret bemutatása IKER társadalmasítás workshop Budapest, április 12.
Helyi esélyegyenlőségi programok elkészítése Záró konferencia Budapest, december 8. ÁROP Esélyegyenlőség-elvű fejlesztéspolitika.
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
Közösség-ifjúság-esélyteremtés Jászberény, szeptember 14.
Az Erasmus eredményei dióhéjban
Intelligens szakosodást szolgáló intézményi fejlesztések a Budapesti Corvinus Egyetem székesfehérvári Campusán című projekt rövid bemutatása EFOP
Együtt a változásokért
Erasmus+ Nemzetközi kreditmobilitás (ICM)
A foglalkoztatás tervezése a kiváltási Programban
Előadás másolata:

10 STEPS TOWARDS YOUR E-BUSINESS Grundtvig Learning Partnerships Projekt száma NL1-GRU

Partnerek Pressure Line, NL – Koordinátor FH JOANNEUM GmbH, University of Applied Sciences, AT Institut Francilien de Formation et de Conseils (IFFC), FR Federación Valenciana de Empresas Cooperativas de Trabajo Asociado (FEVECTA), ES ALUNO Oktatási Központ Kft., HU

A projekt fő célja Hogy kihasználja az E-üzletben rejlő lehetőségeket, és bátorítsa azokat az embereket, akik különböző okok miatt tartósan, vagy átmenetileg munkanélkülivé váltak (elvesztették munkájukat és nem találnak újat; társadalmi-gazdasági hátrányban szenvednek; nyugdíjasok, akik szeretnének továbbra is a társadalom hasznos tagjaként aktívak maradni, vagy netán fiatal anyukák, kismamák;), és segítse őket új ismeretek megszerzésében, melyek új bevételi lehetőségeket biztosíthatnak számukra.

Fő hangsúly Elérni az átmenetileg, vagy tartósan munkanélküli embereket Inspirálni és motiválni őket Iránymutatást biztosítani nekik, hogy  új üzletet indíthassanak  új képzésbe kezdjenek és hasznos szakmai képességeket sajátítsanak el

Fő célkitűzések A célcsoportok képviselőit az új lehetőségek kapcsán felkészültebbé és kompetensebbé tegye, hogy aktívak maradhassanak mind szakmai, mind szociális téren Ismeretnyújtás a megjelölt célcsoport számára az E-businesshez, könyveléshez és nemzetközi adózáshoz kapcsolódóan, hogy fejlesszék nyelvi és matematikai képességeiket, valamint, hogy alapvető pénzügyi ismereteket sajátítsanak el Új munkalehetőségek megismertetése A célcsoport tagjainak bátorítása az új technológiák használatára Erős nemzetközi partnerkapcsolat kialakítása a jövőbeni munka érdekében ezen a területen

Fő tevékenységek Az E-üzletág kutatása és hasznosságának elemzése jó gyakorlatok gyűjtése, a 10 legjobb kiválasztása – a legjobb 10 minden partner országban; Workshop szervezése a 10 legjobb gyakorlat bemutatására, ahol a képviselőik megoszthatják tapasztalataikat a projekt kedvezményezettjeivel E-business kategóriák meghatározása egy "10 Steps Towards your E-business" című útmutató kialakítása érdekében "10 Steps Towards your E-business" című útmutató megírása és lefordítása minden partner ország nyelvére

Legfőbb eredmények ’10 Steps Towards Your E-business’ útmutató Nemzetközi események, szemináriumok és workshopok Kommunikáció (web, sajtó, stb...)