A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÚMFT Gazdaságfejlesztési programok sajtóbeszélgetés július 9., Budapest Burány Sándor, államtitkár Kocsis Magdolna, IH vezető GfP sajtóbeszélgetés.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Etikai Kódex.
Aktuális pályázati lehetőségek
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
To protect the confidential and proprietary information included in this material, it may not be disclosed or provided to any third parties without the.
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
1 KÖZÖSSÉGFEJELSZTŐK BÉKÉS MEGYEI EGYESÜLETE. 2 KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR - IBSEN HÁZ.
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
Trendek a világban /140 ország, tanácsadó/ Dr. Szilágyi Judit.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
Kompetencia alapú oktatás a Közgazdasági Szakközépiskolában TÁMOP / „Kompetencia alapú oktatással a minőségért Zala megyében”
Strictly confidential Templates English version 11/
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program értékelése GOP konstrukció és KMOP tükörkonstrukció.
Állásportálok, fejvadász cégek statisztikái szerint a jól kvalifikált controllerek a legjobban fizetett, leginkább keresett gazdasági szakemberek közé.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
Avnet Technology Solutions Szakértő IT disztribúció világszerte 1955 óta Bartha Péter.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
VERSENYKÉPES NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA. ADATOK A projekt megvalósításának időtartama: A projekt összköltsége: Ft. A támogatás.
A Georgikon Kar kutatási lehetőségei Keszthely, március 30.
Kvantitatív módszerek
2012. évi adótörvény változások. Az adótörvényeket módosító törvények évi CLVI. törvény az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények.
Pannon Egyetem A pályakövetési vizsgálatok jövője a Pannon Egyetemen a TÁMOP pályázat fényében Veszprém, március 11.
ISO : 2011 – energiairányítási rendszer (EIR)
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
Tudásmenedzsment eredmények és tapasztalatok a MOL Csoportban Tóth Róbert Tudásmenedzsment vezető, MOL Csoport Budapest, 2006.február 23.
PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK A HUMÁNERŐFORRÁS OPERATÍV PROGRAMOKBAN
A Szociális és Munkaügyi Minisztérium stratégiája a látássérült személyek rehabilitációs központjainak további támogatására és fejlesztésére Kemény Péter.
Minőségdíjak.
A tőkeszerkezet megváltoztatása Készítette: Bodnár Judit.
Stratégia, előrejelzések az Electrolux csoportnál
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
Minőség menedzsment 6.előadás
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
A világgazdasági régiók növekedése (előző év = 100)
1 Konferencia a Mezőgazdasági Megoldások és Együttműködés jegyében A Sertéspiac kihívásai - kifejezetten Európában -
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / )
Válság és megújulás? Lehetőség vagy krízis?
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
A napelemes (PV) hálózatra termelő villamos erőművek helyzete a világban, és Magyarországon.
Klaszter és egyéb vállalkozásfejlesztési pályázatok 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
4 Tender Hungary Kft. (Sziklai Zoltán)
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Hurrá, nyertünk! Karádi István Karádi Rendszerház.
Mérlegen a koordináló szervezetek Hartay Mihály ÖKO-Pack Kft.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Minek nekünk stratégia? Horváth & Dubecz. “People don’t leave companies, they leave their managers”. „Az emberek nem a vállalatot hagyják ott, hanem a.
„A vállalati társadalmi felelősségvállalásban rejlő lehetőségek kis- és középvállalkozások számára” Konferencia november 10. Hotel Mercure Buda.
1/38 Elkötelezettség a Kiválóságért /38 Elkötelezettség a Kiválóságért A Kiválóság európai elismerési szintjei Elismerés a Kiválóságért 300 pont.
2005. VERSENYKÉPES CÉGMÉRET Előadó: Karsai Béla Július 1. BÉT.
BT bemutatkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Kooperatív délután
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
Rapid Action Group Ltd Üdvözli Magyarországot az Alihankintán!
Lear Corporation Magyarország Kft.
Országos tanácsadási konferencia
Előadás másolata:

A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen R. Covey/

A FranklinCovey… a világ egyik legnagyobb humán fejlesztéssel foglakozó vállalata. komplex szervezetfejlesztési (kiválóság építési) rendszer. a TOP 100 vállalat 90%-ának (Fortune magazin) partnere. a TOP 500 vállalat 75%-ának (Fortune magazin) partnere. Jelentős szerep a nonprofit szféra fejlesztésében Bemutatkozás

A kiválóság alapelveinek gyakorlásával és tanításával alternatívát mutatva jobbá tenni Magyarországot. Küldetésünk

A teljes ember tisztelete Elkötelezettség a kiválóság alapelvei mellett Példamutatás Fenntartható fejlődés Vezérlő értékeink

Az elmúlt négy év

Közepes méretű tanácsadó vállalat, töretlen növekedéssel Szigorú belső képzési és minőségbiztosítási rendszer Tucatnyi, nemzetközi minősítésű, kiváló szakember Kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatók Tagja az Improvers Groupnak Követ egyesület tagság 2011-től FC-PANNON Tanácsadó Kft.

Legalább Ft támogatás esetén: - 1 db. FranklinPlanner tervezőeszköz Legalább Ft támogatás esetén: - 1 db. FranklinPlanner tervezőeszköz - ingyenes xQ diagnózis 50 főig Legalább Ft támogatás esetén: - 1 db. FranklinPlanner tervezőeszköz - ingyenes xQ diagnózis 50 főig - 1 térítésmentes tanácsadói nap Ajándék a támogatásért