VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
SZJA PÉLDÁK ADÓJÓVÁÍRÁS
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Eredménykimutatás 8. feladat (479. o.)
29. Feladat 6-7-es Termelő Kft..
41. feladat Könyvviteltan szemináriumi és gyakorló feladatok Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék 2007/2008. tanév.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Ha valóban szeretnél változtatni
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Előadás másolata:

VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!

A FŐ SZEMPONTOK Egyszerűség; Könnyű, gyors kommunikáció; A kezdők és kis üzletek kiemelt támogatása; A komoly üzletépítők támogatása; Az üzlet alapjának, az aktívak számának kiszélesítése; Korlátlan növekedési és jövedelmi lehetőségek; Világszínvonalú marketing, ami méltó a termékekhez

PONTRENDSZER Regisztráció: minimum 1 készítmény, aminek regisztrációs ára 6000 Ft; A készítmények tagsági ára: bruttó 5000 Ft; 1 Pont = 400 Ft nettó forgalom; 1 Vitalion = 10 Pont; Aktivitás: 50 Pont a kiemelt termékekből; Jutalék a nettó forgalom alapján, Áfa-körösök számára +Áfa; A jutalékból levásárolható termékmennyiség: 100 Pont;

A RENDSZER MŰKÖDÉSE Az aktivitás forgalma után nincs jutalék; Az aktivitás feletti forgalom hozzáadódik az 1. sáv forgalmához: 7 db 0. sáv: 5 db 5 db 5 db 5 db 2 db 1. sáv: 17 db Minden sáv végtelen mélységig fizet, míg nem zárja le egy mélységi aktív tag a saját kvalifikációjával: Dinamikus kompresszió!

A sávok célja: A biztonság, a garantált kifizetések biztosítása; A SÁVOK ÉS SZŰRŐK CÉLJA A sávok célja: A biztonság, a garantált kifizetések biztosítása; A szűrők célja: Az elvben végtelen mélységű kifizetések az egyes sávokból; Magas százalékok biztosítása minél több mélységből; A valódi teljesítmények jutalmazása; A szűrők a belépés 3. hónapjától indulnak!

A SÁVOK MŰKÖDÉSE 1. sáv: A kifizetés az 1. sávval indul; Mindaddig fizet mélységben - amíg nem zárja le a sávot valaki, aki minősül a sáv kifizetésére. 2. sáv: Ettől a mélységtől indul a 2. sáv kifizetése; Ami mindaddig fizet mélységben, amíg valaki nem kvalifikál, tehát kifizetést nem kap e sávból. 3. sáv: Tőle kezdődően indul a 3. sáv kifizetése; Ez is mindaddig fizet mélységben, amíg valaki szintén nem kvalifikál és kap pénzt a 3. sávból

AZ 1. SÁV: 15% Feltétel az 1. sávhoz: Aktivitás (50 pont) Kifizetés az 1. sávból: 15% A sáv kifizetése az első mélységi aktív munkatársig tart: 0. sáv: 0% 5 db 2 db 1. sáv: 15% 4 db 5 db 2. sáv 3 db

A 2. SÁV: 11% Feltétel: 200 Pont az 1. sávban Kifizetés a 2. sávról: 11% A sávot csak egy legalább 2. sávra kvalifikált mélységi tag zárhatja: 10 db 0. sáv: 0% 5 db 5 db 5 db 5 db 1. sáv: 15% 2. sáv: 11% 3. sáv

A 3. SÁV FELTÉTELE A feltétel: 600 Pont az első 2 sávból, a legerősebb lábról max. 200 Pont; 20 db 5 db 7 db 5 db 15 db 2 sávból min. 600 Pont 5 3 5 5 5 5 5 5 Egy lábról max. 200 Pont

A 3. SÁV KIFIZETÉSE: 8% A sáv végtelen mélységig fizet, amit csak minimum egy 3. sávra kvalifikált mélységi tag zárhat! 0. Sáv: 0% 1. Sáv 15% 2. Sáv 11% Jelmagyarázat: 3 sávra jogosult 3. Sáv 8% 2 sávra jogosult 1 sávra jogosult Inaktív 4. Sáv: 0%

Dinamikus kompresszió végtelen mélységből A SZŰRŐRENDSZER 1. sáv: Aktivitás 2. sáv: 200 Pont az 1. sávból 3. sáv: 600 Pont 2 sávból, egy lábról max. 200 Pont 4. sáv: 1 200 Pont 2 sávból, egy lábról max. 50% 5. sáv: 3 000 Pont 3 sávból, egy lábról max. 50% 6. sáv: 4 000 Pont 3 sávból, egy lábról max. 50% 7. sáv: 5 000 Pont 3 sávból, egy lábról max. 50% 8. sáv: 15 000 Pont 4 sávból, egy lábról max. 50% 9. sáv: 20 000 Pont 4 sávból, egy lábról max. 50% 10. sáv: 25 000 Pont 4 sávból, egy lábról max. 50% +1 sáv: 40 000 Pont 5 sávból, egy lábról max. 50% +2 sáv: 50 000 Pont 5 sávból, egy lábról max. 50% Dinamikus kompresszió végtelen mélységből

Kifizetés az egész üzletre, végtelen mélységig A SÁVOK SZÁZALÉKAI 1. Sáv: 15% 54% 2. Sáv: 11% 3. Sáv: 8% 4. Sáv: 5% 5. Sáv: 3% 11. Sáv: +1% 6. Sáv: 2% 7. Sáv: 2% 12. Sáv: +2% 8. Sáv: 2% Kifizetés az egész üzletre, végtelen mélységig 9. Sáv: 2% 10. Sáv: 2%

A SÁVOK JÖVEDELMI LEHETŐSÉGEI Számpélda: 5 munkatárs mélységi duplikációjával a 7. sávig, onnan pedig már csak 2-es duplikációval, személyenként 50-50 ponttal (havi bruttó jövedelem): 1. sáv: 15% 5 fő: 18 750 Ft Összesen: 2. sáv: 11% 25 fő: 68 750 Ft 87 500 Ft 3. sáv: 8% 125 fő: 250 000 Ft 337 500 Ft 4. sáv: 5% 625 fő: 781 250 Ft 1 118 750 Ft 5. sáv: 3% 3 125 fő: 2 343 750 Ft 3 462 500 Ft 6. sáv: 2% 15 625 fő: 7 812 500 Ft 11 275 000 Ft 7. sáv: 2% 78 125 fő: 39 062 500 Ft 50 337 500 Ft 8. sáv: 2% 156 250 fő: 78 125 000 Ft 128 462 500 Ft 9. sáv: 2% 312 500 fő: 156 250 000 Ft 284 712 500 Ft 10. sáv: 2% 625 000 fő: 312 500 000 Ft 597 212 500 Ft 11. sáv: +1% 1 250 000 fő: 610 351 250 Ft 1 207 563 750 Ft 12. sáv: +2% 2 500 000 fő:1 845 702 500 Ft 3 053 266 250 Ft

5. SEBESSÉG BONUSZ Nem a saját forgalom után, hanem a Cég teljes világforgalma után fizet; Osztalék-típusú jutalék: A világforgalom 3 x 1%-ára lehet kvalifikálni, amit a Cég a kvalifikálók között egyenlő arányban fizet ki; Akár már az első hónapban elérhető!

MINŐSÜLÉS AZ OSZTALÉKRA MINŐSÜLÉS AZ ELSŐ 1%-RA: 5 aktív munkatárs: 1% MINŐSÜLÉS A MÁSODIK 1%-RA: Öt, 1%-ra kvalifikáló munkatárs: 1% MINŐSÜLÉS A HARMADIK 1%-RA: Öt, 2x1%-ra kvalifikáló munkatárs: 1%

RELAX – ÉLETSTÍLUS BONUSZ Szintén osztalék-jellegű kifizetés: nem a saját forgalom után kapjuk, hanem az egész Cég világforgalma után; A 9. sávtól felfelé automatikusan kapjuk, az adott sáv kifizetése mellé; A minősülők között az osztalék kifizetése nem egyenlő arányban, hanem üzleti paraméterek alapján, súlyozással történik

AZ ÉLETSTÍLUS BONUSZ KIFIZETÉSEI A 9. sávra kvalifikálók között : 1% A 10. sávra kvalifikálók között : +1% A 11. sávra kvalifikálók között : +0,5% A 12. sávra kvalifikálók között : +0,5% Minél magasabb a szint, annál kevesebb a kvalifikáló, annál nagyobb a kifizetés! Összesen: 3%

VITALION KIFIZETÉSEK ÖSSZESEN Sávos rendszer: 54% Ötödik Sebesség Bonusz: 3% Relax Életstílus Bonusz: 3% Összesen: 60%

ÉS A RÁADÁS: VAKÁCIÓÓÓÓÓ…!!! 2011 úti célja: THAIFÖLD; A legjobb vezetőkkel és munkatársakkal; Teljes egészében a Cég költségén; Kvalifikáció: 2010 átlagához képest 150 ezer Ft nettó jutaléknövekedés!

IGAZGATÓI SZINTEK Bronz: Ezüst: Arany: Platina: Rubin: Gyöngy: Zafír: Smaragd: Gyémánt: 25 000 Ft jutalék 50 000 Ft jutalék 100 000 Ft jutalék 200 000 Ft jutalék 500 000 Ft jutalék 1 000 000 Ft jutalék 2 000 000 Ft jutalék 5 000 000 Ft jutalék 10 000 000 Ft jutalék

Extra ajándék a Zafír szinthez Aki eléri a Zafír szintet (2 millió Ft havi jutalék), majd ezt 3 hónapig tartani tudja, egy káprázatos, nagy értékű luxusautót kap Cégtől ajándékba!

MI HÁT A TEENDŐ? Vizsgáld meg az életjeleidet, hol tartasz, mi kell a következő sáv teljesítéséhez? Kvalifikálj az 5. Sebesség-bonuszra,1 hónap alatt! Indíts el 5 új tagot (az első héten), majd mindegyiknek segíts ugyanebben; Szólj az inaktív tagoknak is a nagyszerű versenyről, az új termékről, mert újra kedvet kaphatnak a munkára! Válj vezetővé és gondolkodj rendszerben!

SOK SIKERT és AZ ERŐ LEGYEN VELETEK! MINDENT BELE! SOK SIKERT és AZ ERŐ LEGYEN VELETEK!