A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Advertisements

ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
Az emeltszintű járóbeteg szakellátás fejlesztése a Lenti Kistérségben a Dr. Hetés Ferenc Rendelőintézet revitalizációjával NYDOP-5.2.1/B LENTI.
Aktuális pályázati lehetőségek
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
Előadó: Mihály Mariann TDM menedzser TDM szervezetünk működéséről, eddigi munkájáról.
Projektzárás „Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál” ÁROP-1.A.2/B
Dr. Cser-Palkovics András polgármester Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja.
ESÉLY CENTRUM Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.
Gyalogtúra útvonalak hálózata a Marosháton Azonosító: DAOP-2.1.1/E Kedvezményezett: Marosháti Kistérség Turizmusáért Egyesület.
Polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatának utólagos komplex akadálymentesítése Szigetváron Dr. Göndöcs István.
Városrehabilitációs konferencia Mosonyi Balázs – ROP Irányító Hatóság április 29.
Célterület kód: Keretösszeg: forint  Támogatási összeg: – forint  Pályázók köre: - Önkormányzat-100 % intenzitás.
KAPOSVÁR ÉS AZ AKADÁLYMENTES TURIZMUS. A „Tapintható város” Szociális és Munkaügyi Minisztérium 1.4 M Ft ( 70%-30%) Vakok – és gyengénlátók számára.
KEOP / A barlangokban egykor kialakított világítási rendszerek energiatakarékos, a lámpaflóra kialakulását és terjedését minimalizáló.
Megújuló energiák felhasználásának helye és lehetősége a nemzeti vagyon kezelése során Marjay Gyula ingó- és ingatlanvagyonért felelős főigazgató.
Skanzen Örökség Program Partnerség napja – „Együtt a régióért” Miskolc, március 18.
Somogyi TISZK Rudnay Gyula Középiskolája és Szakiskolájának tanműhely-bővítése Somogyi Térségi integrált Szakképző Központ Infrastrukturális Fejlesztése.
BAKS KÖZSÉG SZENNYVÍZCSATORNÁZÁSA ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁSA
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
GÖDÖLLŐI KIRÁLYI KASTÉLY A Gödöllői Királyi Kastély, komplex, környezetbarát üzemeltetést lehetővé tevő újjáépítése és családbarát szolgáltatásokkal történő.
„Bűnmegelőzési jó-gyakorlatok” „Biztonságos Élet-Tér” című bűnmegelőzési pályázat bemutatása Pópity Beatrix r.zls. bűnmegelőzési előadó.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
KETTŐ AZ EGYBEN: MÚZEUMPEDAGÓGIAI KÉPZÉS ÉS GYAKORLATI HELY KIALAKÍTÁSA A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM JUHÁSZ GYULA PEDAGÓGIAI KARÁN Dr. Viskolcz Noémi Szegedi.
Nagykanizsa és Térsége TISZK Szakképzés – szervezési Kiemelten Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Koordináció az egyes környezetvédelmi projekteknél Kis András Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezető-helyettes Szolnok szeptember 26.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
Elérhetőségek: 7621 Pécs, Mária u. 3 06/ pannontermal.hu Dél-Dunántúli Gyógy-és Termálfürdők Egyesülete.
Klaszter és egyéb vállalkozásfejlesztési pályázatok 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
„Kontra-fék” Kerékpáros konferencia Győr, szeptember 21.
A projekt az Európai Unió támogatásával, a Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ELŐZMÉNY KMOP /B_2 kódszámú.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
4 Tender Hungary Kft. (Sziklai Zoltán)
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
A Gödöllői Királyi Kastély kiemelt projekt keretében történő fejlesztése Budapest, Vajdahunyad vára, február 24.
Pályázatok 2011 Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa Babós Csaba, ügyvezető igazgató.
- Megújuló energiák felhasználásának elterjesztése - kiemelten a napenergia közösségi felhasználásának széles körű népszerűsítése és alkalmazása - az.
SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZÖTT TERVEZETT FEJLESZTÉSEI
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
A LENERG a Hajdú-Bihar megyei önkormányzatok szolgálatában Előadó: Vámosi Gábor, igazgató Energia Infónap Debrecen,
Projektzáró rendezvény Intelligens iskolák létrehozása az újszászi tanulók egyenlő esélyeiért TIOP-1.1.1/ projekt.
CSMKIK Ipari Tagozat évi stratégiája Január.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Műltunk.
Mitől innovatív egy vállalkozás? Nyert a pályázatom! Hogyan tovább? Segítünk a megoldásban!
Esély, Lehetőség, Tehetség, ELTE Iskola felújítás az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az Európai Unió támogatásával.
Ásotthalmi tanyavilág élni akar Gátsoron DAOP-4.1.3/B Ásotthalmi tanyavilág élni akar Kissoron DAOP-4.1.3/B Az Európai Unió támogatásával,
Milyen feltételek mellett jöhetnek létre a Tisza-tavi turisztikai régió bal parti TDM szervezetei?
1. 2 SZOMBATHELY SZEREPE AZ EURÓPAI SZENT MÁRTON KULTURÁLIS ÚTVONAL LÉTREHOZÁSÁBAN Grünwald Stefánia Szombathely MJV Stratégiai és Idegenforgalmi csoportvezető.
Helyi Fejlesztési Stratégia intézkedéseinek bemutatása
Projektzáró rendezvény
Turizmusfejlesztési és együttműködési tapasztalatok a Debrecen és Hortobágy helyi TDM szervezet elmúlt 4 és fél éve kapcsán Halasi Csaba egyesületi elnök.
2017. július 5..
Megújul városunk egyik főútja, a Mártírok útja
Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési Egyesület
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén vállalkozói szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
LEADER pályázati lehetőségek az Innovatív Dél-Zala Helyi Akciócsoport területén önkormányzati szféra számára Kulcsár Norbert, Innovatív Dél-Zala Vidékfejlesztési.
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Századfordulós ékkövek – tematikus kalandozások a szecesszió varázslatos világában HUSRB/1203/212/121 sajtótájékoztató Szeged, Dr. Igaz Ágnes.
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Napirendek Megnyitó Együttműködési megállapodás megvitatása, elfogadása Irányító Csoport megválasztása, Irányító Csoport elnökének megválasztása Egyebek.
Közösségi Szinten Irányított Városi Helyi Fejlesztések (CLLD )
Zárórendezvény.
Előadás másolata:

A szegedi Móra Ferenc Múzeum látogatóbarát fejlesztése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

A fejlesztés előzményei A Marketing Csoport előzetes felmérése a látogatói igényekről Vezetői igények, elképzelések megfogalmazása Marketing terv, műszaki tervek, tanulmányok előkészítése, ROP pályázat készítése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

A projekt tartalmi elemei Előcsarnok és kapcsolódó terek átalakítása Épületgépészeti, belsőépítészeti és elektromos fejlesztések Mobil audio-vizuális eszközök beszerzése Nyomdatermékek, kiadványok készítése Eligazító táblák Arculattervezés Szelektív hulladékgyűjtés Egyéb új szolgáltatások A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Pályázati partnerek Móra Ferenc Múzeum. Csongrád Megyei Önkormányzat Megyei Múzeuma Csongrád Megyei Önkormányzat Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Szeged és Térsége Turisztikai Szolgáltató Közhasznú Társaság A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Előcsarnok és kapcsolódó terek átalakítása A régi porta helyén kialakított új pénztár és átjáró az új ruhatárhoz A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Előcsarnok és kapcsolódó terek átalakítása A főlépcső körüli tér utólagos kitöltő falaktól megtisztítva, büfé funkció ellátásárakialakítva A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Előcsarnok és kapcsolódó terek átalakítása A múzeumi bolt helyisége az átalakítás előtt és után A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Az általános világításfejlesztéseSpeciálisképmegvi-lágításbeszerelése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Az általános világításfejlesztéseSpeciálisképmegvi-lágításbeszerelése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Akadálymentesítés: Lift átépítése Földszinti bejárati ajtó Akadálymentes wc ParkolókKlimatizálás: Kilenc kiállító helyiség Három raktárhelyiség Elektromos hálózat felújítása A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Intelligensálmennyezetek A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Eddig megvalósult projekt elemek Eligazító táblák elhelyezése Tűzjelző rendszer felújítása Alagsori kiszolgáló helyiségek Gravitációs szellőző felújítása Arculattervezés, arculati kézikönyv Pelenkázó, gyerek foglalkoztató A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Megvalósítás alatt álló projekt elemek Érintő képernyős terminálok telepítése A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Megvalósítás alatt álló projekt elemek Mobil és beépítettaudio-vizuálistechnikaieszközök A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Megvalósítás alatt álló projekt elemek Nyomdatermékek beszerzése: Múzeum ismertetők Kiállítás leporellók Múzeumi leporellók Ajándékcsomagok Szelektív hulladékgyűjtés A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

A projekt költségvetése A projekt teljes nettó értéke: Ft ROP támogatás: Ft Önerő mértéke: 5% Önerőt biztosítja: Csongrád megyei Önkormányzat Belügyminisztérium A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

A partnerek szerepe Csongrád Megyei Önkormányzat: Önerő biztosítása Megyei múzeumi szervezet információi Szeged Megyei Jogú Város: Parkolóhelyek biztosítása Városi turisztikai információk biztosítása Szeged és Térsége Turisztikai Szolgáltató Közhasznú Társaság: Városi és megyei turisztikai információk biztosítása A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment

Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Németh Zoltán projekt menedzser A projekt az Európai Unió és a Magyar Kormány támogatásával valósul meg projektmenedzsment