Simonyi dicsőség kopjafa Egyházasfaluban Avatás tervezett időpontja: 2009. május 2. szombat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Vándorpóló mozgalom Együttes!
Advertisements

Mi a járható út a hatékony civil kampányokhoz? Különös tekintettel az 1%-os kampányokra egy konkrét példán szemléltetve S. Takács Zsuzsanna január.
Induló képzéseink – 2008/2009-es tanév Lovassy László Gimnázium  :  : Lovassy László Gimnázium Induló képzéseink 2008/2009-es.
Dr. Dietz Ferenc polgármester Március 12.
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
„Útközben” – nyitókonferencia Budapest – szeptember 24. Új módszerek alkalmazási tapasztalatai esetismertetésen keresztül TÁMOP /
A MENTORÁLÁS AZ ESÉLYTEREMTÉS LEHETŐSÉGE
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Kortárs városfejlesztési modellek
Tehetséggondozás a gyakorlatban Opening Doors Program ( )
Egészségfejlesztésének lehetséges irányvonalai
BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN.
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
Információs Társadalom Parlamentje, június 1., Budapest Magyarság az információs társadalomban Szövetség a Közös Célokért társulás, Felvidék  Az.
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT március 26. © Baráth László.
E-Levéltár projekt Vidra András Projektigazgató
„ A kompetencia-alapú pedagógusképzés programjainak disszeminációja a Nyugat-Dunántúlon ” HEFOP /0 8 / /1.0 A projekt eredményei.
BÉKÉS ÉS KÖRNYÉKE BIOKULTÚRA EGYESÜLET TEVÉKENYSÉGE Csarnai Erzsébet Biotermelők együttműködési lehetőségeinek szélesítése a magyar román határ mentén.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
A XXI. század kihívásai és a magánbiztonsági ágazat válaszai MBVE X. Konferencia Tapolca Német Ferenc Az SzVMSzK elnöke.
A REGIONÁLIS INNOVÁCIÓ IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK HÁLÓZATI MEGKÖZELÍTÉSE korreferátum ME RFK ülés Kecskeméti Főiskola, Gépipari és Automatizálási Műszaki.
Bányatisztképző Iskola Selmecbánya Bányatisztképző Akadémia Selmecbánya 1808 – Erdészeti Tanintézet Selmecbánya 1846 – Bányászati és Erdészeti.
ÜLLŐI ÁLTALÁNOS IPARTESTÜLET
Tehetségek segítése a természettudományok területén
Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Főiskolai Kar
„A SZLOVÁK- MAGYAR HATÁRON ÁTNYÚLÓ FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MOTORJÁNAK BEINDÍTÁSA” című projekt eredményei című projekt eredményei Előadó: dr. Iváncsics.
BORDÁS ANDREA: A KOMÁROMI VÁROSI EGYETEM CHERD–H KONFERENCIA Debrecen, május 14. A teljesített küldetés.
MIBEN ERŐS ÉS MIBEN GYENGE AZ MRTT Elnöki beszámoló a évi közgyűlésen Magyar Regionális Tudományi Társaság.
Beszámoló az Öveges József Fizikaverseny I. és II. fordulójáról 2006
Többcélú kistérségi társulások működési szabályai, zavarai
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar A vidék fejlesztésének titka, a sikeres vidéki térségek és települések Nyugat-Magyarországon.
Zárjuk a 2011-es évet Előadó: Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna a kisvállalati adózás szakértője
Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság KÉSZEN AVÉSZBEN KÉSZEN AVÉSZBEN A viharokra történő felkészülés Győr-Moson-Sopron megyében Előadó:
2011. évi Közgyűlés Jutalmazás, kitüntetés Sallai Gyula, elnök május 25.
A Széchenyi István Általános Iskola igazgatójaként köszönetemet fejezem ki mindazoknak a magánszemélyeknek, vállalkozóknak, vállalatoknak, alapítványoknak,
A vidéki tér sikertényezői
„New Hungary” Rural Development Programme Győr, április 27–28. Gönczi Zsolt Ügyvezető igazgató A vidék fejlesztésének titka – a civil szerveződés.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
2008. március 27. Magyar Tartalomipari Szövetség – A/016 – EQUAL IT mentor projekt.
“A Matáv hozzáad” A Matáv társadalmi szerepvállalása.
A 2008/2009-es tanév 6 iskola közösségi életének szervezésével kezdődött.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG LEADER Program a sikeres magyar vidékért Közösség, Összefogás, Tudás.
Éves Konferencia- Annual Report Irányító Bizottság: Elnök: D. Terdik György DE IK dékán Tagok: Dr. Kardon Béla EMMI Dr. Sallai Gyula BME, FIRCC Nagy Miklós.
„New Hungary” Rural Development Programme „A nemzetközi gazdasági válság hatásainak a vidéki térségekben történő kommunikációja” című Komárom-Esztergom.
Sikeres pályázás az EU-ban - Pályázatírói Információs Nap (2009. április 28., Budapest) NCA-NK-08-D-P-0053 Forrásteremtés Együtt a Munkaerőpiac Fejlesztéséért.
Iskolák határok nélküli együttműködése.
Nemzetközi kapcsolatok RFÜ Vissi András Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht Sopron, február 1.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Mikroelektronika Laboratórium Tájékoztató
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A Nemzeti Civil Alapprogram szerepe a civil szektor fejlesztésében
Vas Megyei Szakképzés-szervezési Társulás Kamarai előadás március 2.
A mi jövőnk a mi kistérségünk Civilek Együtt A Kistérségért Szövetség.
Önkormányzatiság Romániában – helyzetkép és jövőkép Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke INNOVA KONFERENCIA Szabadka
GYERMEKORVOSOK ELSÖ ÉRDEKVÉDELMI KONFERNCIÁJA GYÖR 2008 május
A 150 éves Magyar Tűzoltó Szövetség ( ) társadalmiasítása május 25.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Lovas Attila igazgatóKÖTIVIZIG Duna térségi programalkotó tanácskozás, Érd, június 07.
1998 Almássy Endre Liebe Pál
Nemzetközi Rehabilitációs Központ
Szakfordító és tolmácsképzések Csillebérc augusztus 29. Dr. Sárvári Judit OKM Felsőoktatási Főosztály
 1997 jún 26-án születtem  Az első szavam a kanál volt.  2000-ben megégettem a kezemet  2004-ben voltam először táborban  2012 óta vagyok Firesz.
2005 a fizika éve 2004 december-2006 február Jelentés az ELFT elnöksége számára.
100 ÉVES AZ INTÉZETÜNK 1. A Milleker-korszak
2005. április.Road Show Szeged1 Ifjúsági Bizottság Tóth Gergely, Nagy Péter április 12.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
ÉLETTÉR Közösség- és Településfejlesztő Egyesület.
Prof. emer. Dr. Donáth Tibor köszöntése Semmelweis Egyetem Baráti Köre Dr. Monos Emil fiziológus szakorvos, a Baráti Kör elnöke
Üzleti jog BSc BMEGT55A001 V17.
Én miért választottam a BME Villamosmérnöki szakát?!
Előadás másolata:

Simonyi dicsőség kopjafa Egyházasfaluban Avatás tervezett időpontja: május 2. szombat

A felhívás A MAGYAR NEMZETŐRSÉG GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI SZÖVETSÉGE, TAGJAINAK KEZDEMÉNYEZÉSÉRE ÚGY DÖNTÖTT, HOGY CHARLES SIMONYI ÁPRILISÁBAN SIKERESEN MEGTETT ŰRUTAZÁSÁT MÉLTÓKÉPPEN MEGÖRÖKÍTENDŐ, MÁJUS 2- ÁN, A MAGYAR MŰSZAKI ÉRTELMISÉG NAPJA ELŐTT IS TISZTELEGVE, DICSŐSÉG KOPJAFÁT AVAT EGYHÁZASFALUBAN, A SIMONYI-CSALÁD SZÜLŐFALUJÁBAN, SIMONYI KÁROLY PROFESSZOR MELLSZOBRA KÖZELÉBEN. A NEVEZETES ESEMÉNY MÉLTÓ MEGÜNNEPLÉSE CÉLJÁBÓL E FELHÍVÁS KIBOCSÁTÁSÁVAL ARRA KÉRJÜK A MAGYAR MŰSZAKI ÉRTELMISÉG VILÁGRASZÓLÓ EREDMÉNYEIRE OLY BÜSZKE POLGÁRAINKAT, MAGÁNSZEMÉLYEKET ÉS VÁLLALKOZÓKAT, CÉGEKET ÉS INTÉZMÉNYEKET, ÖNKORMÁNYZATOKAT ÉS CIVIL SZERVEZETEKET, HOGY PÉNZADOMÁNYOKKAL SEGÍTSÉK A NEMES CÉLKITŰZÉS MEGVALÓSULÁSÁT. A SZERVEZÉS ÉS A TÁRSADALMI KONTROLL ÉRDEKÉBEN BIZOTTSÁGOT KÉRTÜNK FEL, AMELY FELÜGYELI A PÉNZADOMÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁT ÉS KOORDINÁLJA A SZERVEZÉSI TEENDŐKET. A PÉNZADOMÁNYOKAT AZ ERRE A CÉLRA NYÍTOTT, ALÁBBI ÁTUTALÁSI SZÁMLÁN FOGADJA ÉS KEZELI A MAGYAR NEMZETŐRSÉG GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI SZÖVETSÉGE, AMELY BEJEGYZETT KÖZHASZNÚ TÁRSADALMI SZERVEZET Adószám: Cégjegyzékszám: Pk.T /2004/4. Számlaszám: TÉTI TAKARÉKSZÖVETKEZET Nemzetközi utalásokhoz IBAN kód: HU Swift kód: TAKBHUHB Megjegyzésben feltüntetendő: „SIMONYI DICSŐSÉG KOPJAFA” A pénzadományokról igazolást állítunk ki. Kelt Budapesten-Győrött, május 7-én Dr. Horváth László Dr. Kóczy T. László D.Sc. Bródy János a Budapesti Puskás Tivadar egy. tanár, a Széchenyi Istvánokl. villamosmérnök Távközlési Technikum igazgatója Egyetem Műszaki TudományiKossuth-díjas zeneszerző Kar dékánja dalszövegíró Kuti József Dr. Czapáry-Martincsevics András nyug. főiskolai docensnőr.ddtáb., a Magyar Nemzetőrség Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének elnök-parancsnoka

A terv és jelentéstartalma Az ALAP – a Földgömb TŰZÉLESZTÉS szimbóluma – „peckes csillag” VIHAROS jel = mozgalmas élet MAGYAR KERESZT – SZÉKELY KERESZT a teherbírás jele MOLNÁRGOMB = tanult ember NAP jegye a fény, melegség = életadás, életerő LÁMPÁS = a tudás, a követendő példa, A „fény” egy közösség számára

A helyszín: Egyházasfalu, a Simonyi Károly Általános Iskola előkertje A felállítás tervezett helye

Kérjük erkölcsi és anyagi támogatásukat! Jó ügyet szolgálunk! Hagyományainkban van a jövőnk és becsületünk! Köszönöm figyelmüket! További információ: Dr. Czapáry-Martincsevics András GSM: