Jutalék Terv.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Advertisements

The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Tahitian Noni International
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Előadás másolata:

Jutalék Terv

80% Ausante jövedelmek 3 4 2 5 1 6 JUTALÉK FELVÉTEL: Csapat jutalék 3 Matching bónusz 4 Ajánlói bónusz 2 Végtelen különbözeti bónusz 5 Kiskereskedelmi árrés 1 Egyéb ösztönzők 6 Ausante jövedelmeinek 80%-át utalhatja ki a saját bankkártyájára - illetve a számlájára. A maradék 20% a kötelező tőkeszámlájára kerül, hogy újabb egységeket vásárolhasson. 80% 20% JUTALÉK FELVÉTEL:

1. bevétel: Kiskereskedelmi értékesítés Az Ausante-börze lehetővé teszi, hogy Ön nagykereskedelmi áron vásárolhasson további értékesíthető egységeket (Unitot). Ezeket a saját kiskereskedői oldalán - világpiaci áron tudja eladni. Az itt jelentkező árrés figyelemreméltó profitot generálhat Önnek.

Amiért segít másokon, hogy CO2 semlegessé váljanak, 2. bevétel: Ajánlói bónusz Amiért segít másokon, hogy CO2 semlegessé váljanak, ajánlói bónuszt kap. Az ajánlói bónusz a CV 15%-a. Mértéke attól függ, hogy Ön és az Önhöz csatlakozó partner az alábbi három közül melyik csomagot vásárolta meg. Személyes csomag 320$ 200CV Családi csomag 960$ 600CV Üzleti csomag 2.880$ 1800CV 30$ 90$ 270$ Commissionable Volume (CV) – Jutalékalap pontértéke

3. bevétel: Csapatjutalék / Bináris bónusz Segítsen abban másoknak, hogy ők is CO2 semlegessé váljanak - valamelyik csomaggal! Helyezze el őket a BINÁRIS struktúrájában, a gyengébbik lábára és tanítsa nekik ugyanezt! A Csapatjutalék összege maximalizált - és hetente kerül kifizetésre. Személyes csomag 600$ hét Családi csomag 3.000$ hét Üzleti csomag 15.000$ hét Amikor a gyengébbik lába, egy adott héten eléri az 500 CV-t / vagy ennél többet, akkor ÖN a CV 15%-át, min. 75$ Csapatjutalékot kap.

3. bevétel: Csapatjutalék / Bináris bónusz Nagyobbik lábon 30.000 CV Kisebbik lábon 20.000 CV KÜLÖNBSÉG 10.000CV JUTALÉK 3.000$ A két pontérték különbsége 10.000 CV átkerül a következő hét forgalmába. A kisebbik láb pontértékének 15%-a, 3.000$ kerül kifizetésre azon a héten.

A bináris bónusz és az ajánlói bónusz 3. bevétel: Csapatjutalék / Bináris bónusz A bináris bónusz és az ajánlói bónusz EGYÜTTES EREJE ! ERŐLÁB 1. 540$ 2. 540$ 3. 540$ 3/1 4. 270$ 540$ 3/2 4/1 5. 270$ 270$ 540$ 4/2 5/1 5/2 270$ 270$ 270$

Követelmény: mindkét lábon legyen 1 – 1 partnere 4. bevétel: „Matching” bónusz Tegyen sikeressé másokat is munkájával a csapatában. Ha Ön Családi vagy Üzleti pozícióval, személyesen csatlakoztatott előírt számú partnert, és ők Csapatjutalékban részesülnek, akkor Ön Matching bónuszt kap utánuk, a szponzorvonal 7. szintjéig. Ez a Csapatjutalékuk 3 vagy 5%-a, az Ön minősítési szintjétől függően. Mélység - Szint Csapatjutalék %-a Követelmény: mindkét lábon legyen 1 – 1 partnere 1-3. szint 3% Legyen 2 partnere 4. szint 3% Legyen 4 partnere 5. szint 3% Legyen 6 partnere 6. szint 3% Legyen 8 partnere 7. szint 5% Legyen 10 partnere

A Matching bónusz 6 + 1 szintje SZPONZORVONAL SZINTJEI A SZINTEK JUTALÉKAI 1. 3% 2. 3% 3. 3% 4. 3% 5. 3% 6. 3% 7. 5%

5. bevétel: Végtelen különbözeti bónusz Amikor a Bronz, vagy ennél magasabb üzleti szintre minősül, ettől kezdve jogosulttá válik a Végtelen bónuszra. Ez akár a 14%-a is lehet azoknak a Csapatjutalékoknak, amit az Ön struktúrájában, az Ön közvetlen partnerei keresnek. A minősülési szinthez kapcsolódó pontforgalmak nem vesznek el, hanem halmozódnak! Pozíció Kvalifikáció a gyengébb lábon v. saját szponzorált Bináris bónuszok %-a (örök kifizetés) Bronz 20 000 CV 2% Ezüst 3 Bronz partner 4% Arany 3 Ezüst partner 6% Platina 3 Arany partner 8% Rubin 3 Platina partner 10% Smaragd 3 Rubin partner 12% Gyémánt 3 Smaragd partner 14%

4% 2% 5. bevétel: Végtelen különbözeti bónusz 14% 12% 10% Gyémánt szint 14% 4% 2% Smaragd 12% Rubin 10%

6. Egyéb ösztönzők

Egy kis ismétlés Csomag neve Ár Offset egység Ajándék egységek Ajándék Nincs regisztrációs díj. Nincs és nem lesz havi üzemeltetési-, sem éves díj! Csatlakozáshoz válasszon ki egy Önnek megfelelő csomagot. Csomag neve Ár Offset egység Ajándék egységek Ajándék költőpénz Csomag CV Személyes csomag 320 $ 1 000 250 25 $ 200 CV Családi csomag 960 $ 3 000 1 000 100 $ 600 CV Üzleti csomag 2 880 $ 9 000 6 000 300 $ 1 800 CV Csoport Jutalék kifizetéshez nem elvárás, hogy Önnek mindkét lábán legyen közvetlen partnere. Induláskor 100%-ban a gyengébb láb építésére koncentrálhat, így is megkapja a gyengébb láb pontforgalmának 15%-át. Szoftverünk lehetővé teszi, hogy Ön bárhová el tudja helyezni partnereit, a struktúrában belső lábakat is indíthat, bevételt generálva szponzoráltjainak.

tulajdonítja a sikerét ! A SIKER elemei Bill Gates 3 dolognak tulajdonítja a sikerét ! IDŐZÍTÉS: Jó időben – jó helyen lenni ! VÍZIÓ: Lehetőséget látni egy piacban ! Ami a legfontosabb: CSELEKEDNI !

Mi a teendője ? www.ausante.com/felhasználónév Látogasson el ajánlójának honlapjára és csatlakozzon! www.ausante.com/felhasználónév Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot ! Válasszon magának egy felhasználó nevet ! Tűzzön ki céljait a kívánt bevétel elérése érdekében ! Ajánljon minél előbb Ön is 2-4 új Partnert ! Az Ön által szponzorált emberek is tegyék azt amit Ön!

Partnerként hozzájut Saját Ausante ajánlói weboldalához. A saját kiskereskedői weboldalához. Ausante nagykereskedelmi börzéhez. Ausante pénzügyi jutalék rendszeréhez. Személyes Ausante bevételi számlájához. Promóciós anyagokhoz. Képzésekhez és rendezvényekhez. Első osztályú marketing anyagokhoz.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMÜKET!