1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MEGÉRKEZETT A LEGNAGYOBB VIDEÓHIRDETÉSI FELÜLET A MAMMUTMAILRE! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ.
Advertisements

„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Az új rendszer a CobraConto.NET.
OfflineXtrMag a magyar extrém sport - és életmód magazin Médiaajánlat – 2009.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Kötelezettségek 10. feladat kidolgozása
Cafeteria megoldások - Nálunk többet ér a pénze!
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
ÉRETTSÉGI UTÁN TANÉV.
Eurosport Média ajánlat 2014.
BIZTOSÍTÁS-KERESŐ SZPONZORÁCIÓ TÁMOGATÓI AJÁNLAT május
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
„Az élet női oldala”. Sminkvideók a Life.hu-n Tények •Life.hu: 170 ezer egyedi látogató decemberben A Life.hu átlagos napi belföldi látogatószáma decemberben.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
InfoRádió árlista - Érvényes: január 1-jétől- Budapest, november 18.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
1 Fehérvár Rádió 94,5 Mhz Médiaajánlat 2011 Médiaajánlat 2011.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
KÖZKÉZEN Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! Farkas Tamás tanácsadó.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
VIP Magazin MÉDIAAJÁNLAT. Nemzetközi magazin, megjelenik:  Magyarországon  Romániában (román nyelven),  Szlovákiában (szlovák nyelven).
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Reklámok az interneten: célozni tudni kell! Erőss Csaba.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen.
30. Feladat – 6-7-es Minden Kft. A feladatok az alábbiak: Könyvelje le a január havi gazdasági eseményeket számlasorosan költséghely- költségviselő elszámolást.
Egyedi karácsonyi csomagok December. 1. csomag HKSzCSPSzoV Bumeráng Összesen.
Piller Rudolf SzélerőVép Kht.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Árkedvezmény program természet által ihletett....
Ápolóeszköz kölcsönzés Négy hónap tapasztalatai Dr Pusztai Erzsébet.
FELVI Média A fiatalok figyelnek ránk!. Médiaértékesítés az OFIKnál 2005-ben indult, elsősorban az online és a nyomtatott médiában 2006-tól adatbázisok.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Kötelezettségek 7-8. feladat kidolgozása
MAGYAR GYERMEKLABDARÚGÓ SZÖVETSÉG
Kormányszóvivői tájékoztató Ösztönző díjak a felsőoktatásban Növekvő támogatások és hallgatói juttatások szeptembertől Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális.
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Comenius Logo (teknőc).
Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.
IDMSYS projekt GOP Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása, GOP pályázati ablak A.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
2014. október 3.. A PR CIKKRŐL A szerkesztőségi anyagoktól jelzéssel, (x)-szel vagy hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint.
Média Ajánlat.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
ISMÉTLÉS A LOGOBAN.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
-A vidékfejlesztési miniszter 11/2013. (III. 5.) VM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a LEADER térségek közötti együttműködés.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
2006/072007/ / / /11 Partnerségben Budapestért.
Előadás másolata:

1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)

•Példányszám: 15 e •Terjesztés: a több mint 320 Elfogadóhelyen, iskolákban, orvosi rendelőkben, közintézményekben •Ajánlat: 1/1 old. • Ft + ÁFA helyett Ft + ÁFA •Oldalpár: Ft + ÁFA Megjegyzés: 1 oldalon 16 civil szervezet hirdetése fér el, így szervezetenként 5 e Ft + ÁFA az ár ŐsFehérvár magazin

Az Alba Plázában naponta több mint látogató fordul meg 14 Ft/mp + ÁFA helyett 7 Ft/mp + ÁFA Kedvezményes reklámspot gyártási díj: 5 e Ft + ÁFA

Kosárpárbaj •Példányszám: 2 e db •1/1 old. •60 e Ft + ÁFA helyett Ft + ÁFA

Vállalásaink a városi civilszervezetek javára Minden árból 25-50% kedvezmény, a fentiek szerint Amennyiben hirdetnek az ŐsFehérvár Magazinban, az összes, más helyi médiába szánt hirdetést is elkészítjük, egységes arculattal, méretre igazítva Ha hirdetnek az Alba Plaza rádióban, a nálunk gyártott spotot más helyi rádióknak is átengedjük

Kapcsolat Telefon: 22/ Kapcsolattartó: Tóth Gabriella: 06-20/ További információ: