Nemzeti Innovációs Hivatal

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Advertisements

Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
OTP Kockázati Tőkealap I.
Enterprise Europe Network Vékásyné Gál Zsuzsanna regionális vezető.
INKUBÁTOR KOMÁRNO – Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Adrián Horváth.
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Fejlesztési források a piac szemével Essősy Zsombor elnök Magyarok a Piacon Klub.
Kormányszóvivői tájékoztató Sikeres Magyarországért Hitelprogramok Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter Veres János pénzügyminiszter.
Hogyan támogatják a bankok a kkv-k beruházási elképzeléseit? Budapest, november 30. dr. Tamás Gábor.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
Rövid beszámoló egy tört évről 2013 Klaszter Klubest Bertalan Zsolt elnök.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál igénybe vehető szolgáltatások Lászlóné Tanács Edina szolgáltatási igazgató november 15.
AZ ÚJRAIPAROSÍTÁST TÁMOGATÓ INTÉZMÉNYI KÖRNYEZET
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
JEREMIE program tervezése a as programozási időszakra
GINOP 1. prioritás A vállalkozások versenyképességének javítása
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Regionális innovációs fejlesztési lehetőségek az Új Magyarország Fejlesztési Tervben Kleinheincz Ferenc főosztályvezető, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.
Besenyi Sándor Regionális szakmai munkatárs Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Régiós szakmai műhely - Szeged A „FoglalkoztaTárs.
Üzleti Angyalok az innováció sikeréért
Határon átnyúló vállalkozásfejlesztési kapcsolatok.
Kormányszóvivői tájékoztató. Lendületbe hozzuk a vállalkozásokat Dr. Kóka János Gazdasági és Közlekedési Miniszter.
A kormányzati K+F+I politika prioritásai, különös tekintettel a gyógyszeriparra Dr. Nikodémus Antal Nemzetgazdasági Minisztérium, Innovációs és K+F Főosztály.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Introduction to the BBS | 2009 | ‹#› Szolgáltatások kis- és középvállalkozásoknak.
Karancsi Tamás - ügyvezető
Innováció ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban SET GIFT.
Magyar KKV-k sikerei és együttműködései a globális IT iparban
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Dr. Makra Zsolt projektvezető
Wekerle Terv A magyar gazdaság Kárpát-medencei léptékű növekedési stratégiája Vagács István Főosztályvezető Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési.
Az innováció, mint a versenyképes gazdasági növekedés alapja
MFB Rt. a hazai bankszektorban – A tulajdonos, a tulajdonjog gyakorló – A Bank társadalmi szerepvállalása – A Bank tevékenysége 2.
KÜLGAZDASÁGI ÉS KÜLÜGYMINISZTÉRIUM A külgazdasági kormányzat fókuszában a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok erősítése, a kkv-k piacra jutásának segítése.
Think tank utózöngék Dr. Mészáros György június 20. BMGE Egyetemek és az innováció.
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
MFB Rt. a hazai bankszektorban 100 %-ban állami tulajdonú Szakosított hitelintézet Az EU fejlesztési bankjaival megegyező tevékenység Forrásbevonás külföldről.
BRUNDA GUSZTÁV vállalkozásfejlesztés, innovációs menedzser szakközgazdász KRF Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Zrt. befektetési, és fejlesztési.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
A Pécsi Tudományegyetemen innovációs tevékenysége
Vállalkozásfejlesztés Kazincbarcika térségében Wächter Balázs.
Corvinus Nemzetközi Befektetési Rt. Határon átnyúló tőkeprogramok kis- és középvállalkozások számára Márk Péter Igazgató.
Exportáljon velünk! A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) szolgáltatásai kis- és középvállalkozásoknak Rendás Ágnes tanácsadó Belföldi Regionális Hálózat.
AZ ITD HUNGARY ZRT. ÉS AZ ENTERPRISE EUROPE NETWORK VÁLLALKOZÁSOKAT TÁMOGATÓ TEVÉKENYSÉGEI Pólus Program Információs Napok 2009.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
A gazdaságfejlesztés finanszírozási lehetőségei Dr. Szegvári Péter Stratégiai Igazgató.
Regionális Vállalkozásfejlesztés Dr. Billo Kármen főosztályvezető-helyettes Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
KKV-k külpiacra lépése és finanszírozási lehetőségeik *** A HITA szerepe a kereskedelemfejlesztésben Miskolc, november 13.
Kárpát Régió Üzleti Hálózat Dr. Billo Kármen osztályvezető Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
Regionális Vállalkozásfejlesztés Dr. Billo Kármen osztályvezető Regionális és Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Főosztály.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN AZ ÜZLET Vállalkozói hálózat kialakítása Hajdú-Bihar és Bihor megyékben Két ország, egy cél, közös siker! Szőllősi Nóra Adrienn projektmenedzser.
A hitelgarancia szerepe a kkv-k finanszírozásában 2010 Garantiqa Hitelgarancia Zrt.
Salgótarján, május 19.. Pályázók köre: kisvállalkozások Támogatható tevékenységek és a támogatás mértéke: -Projektötlet minősítése – max. 3 millió.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
az önkéntes kamarai tagság
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
ACT SME: A kis- és középvállalkozások határon átnyúló üzleti kapcsolatainak elősegítése KKV-k fejlesztési eszközeinek, forrásainak és erőforrásainak európai.
Miskolc, október 21. dr.Szilágyiné Baán Anna titkár
Zalaegerszeg, 21 February 2018
Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH)
Előadás másolata:

Nemzeti Innovációs Hivatal A Nemzeti Innovációs Hivatal kutatás-fejlesztést és innovációt támogató szolgáltatásai Spaller Endre elnök Nemzeti Innovációs Hivatal    

Innovációs szolgáltatás A NIH funkciói és tevékenysége NIH Államigazgatási Ügynökségi Közvetítő funkciók Innovációs szolgáltatás KFI adatbázis Oktatás KFI stratégia alkotás Nemzetközi KFI együtt-működések

1000 ÚJ INNOVATÍV KKV 2020-ig A SIKERES MAGYARORSZÁG FELTÉTELE Befektetés a jövőbe Nemzeti Kutatás-fejlesztési és Innovációs Stratégia (2013-2020) A SIKERES MAGYARORSZÁG FELTÉTELE 1000 ÚJ INNOVATÍV KKV 2020-ig

A KFI szféra szereplői a Nemzeti Innovációs Hivatal szolgáltatásait működésük bármely szakaszában elérhetik.

Az innovációs szolgáltatás Célpontjai Jellemzői a KFI szférában érdekelt magánszemélyek, fiatal vállalkozók, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok, intézmények, egyéb szerveződések, akik konkrét kérdéssel érkeznek és a Hivatal segítségét, támogatását kérik térítésmentes országos személyre szabott az ügyfélnek a rendszerbe ki-belépési lehetősége van

Telefonon új lehetőségek nyújtása Telefonon új lehetőségek nyújtása Az ügyfél útja Kapcsolat- felvétel Telefon Rendezvények Regionális Partnerek Ügyfélszolgálat EGYÉB Nemzetközi Kapcsolatok Levél Oktatások Versenyek Kiállítások Üzletfejlesztési Tanácsadás Pályázati Tájékoztatás Szolgáltatások NIH Szolgáltatás Pénzügyi Tájékoztatás Külpiac Külső partnerek Közvetítés befektetők felé Belső munkatársak Innovációs Piactér és kapcsolati rendszer Után- követés Telefonon új lehetőségek nyújtása Telefonon új lehetőségek nyújtása

Üzletfejlesztési tanácsadás A mentorprogram Vállalkozásfejlesztési tanácsadás A cégalapítástól A piaci részesedés növeléséig Szabadalom és iparjogvédelm A folyamat bemutatása Mentorálás Mentorpárok létrehozása „Mentorom nem csupán szakmai (könyvelési, adózási, vezetői számviteli) tudásával járul hozzá a projekt előrehaladásához, de rugalmasságával, folyamatos elérhetőségével olyan alapot biztosít a vállalkozásomnak, melyre bátran építhetek. Emiatt csatlakoztam a mentor programhoz is, hogy az üzletvitel egy-egy részterületén szakmailag megalapozott és aktív segítséget kapjak.” Coaching Személyes tanácsadás Innovációt támogató beszerzések (PcP) PcP partnerek generálása

Innovációs Piactér Innovációs Piactér Energetikai Projekt Termékfejlesztés Know-How Együttműködő Partner Pénzpiaci szereplők A NIH projektmenedzsment szolgáltatásaival összekapcsolja és elősegíti az innovatív technológiák alkalmazását Kiállítás Rendezvény Oktatási Intézmények

Pályázati Tájékoztatás Az ezredik ügyfél Hazai pályázati források INNOVÁCIÓS ALAP Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok EU-s pályázati források HORIZONT 2020 SZÉCHENYI 2020 GINOP VEKOP Nemzetközi együttműködések NORVÉG ALAP KÉTOLDALÚ KAPCSOLATOK A NIH 1000. ügyfelét Saudi partneri megállapodáshoz segítette. Izraeli, Indiai, Japán, Francia SAFEA-Kína Saudi Együttműködés TéT attasé 13 országban

Pénzügyi tájékoztatás Zöld Sziget fejlesztése Állami finanszírozás Széchenyi K.T. Zrt. Kvfp Zrt. MFB MFB Invest Zrt. RFH Zrt. Corvinus K.T. Zrt. Start Garancia Zrt. Export finanszírozás MEHIB Eximbank Eu-s finanszírozás Garanciák Kockázati tőke A NIH kockázati tőke befektetőhöz segítette hozzá a projektet. Jeremie Alapok Hitelprogramok Magántőke finanszírozás Inkubátorok Üzleti angyalok Kereskedelmi Bankok

HOGYAN ? 1000 ÚJ INNOVATÍV KKV Innovációs Piactér és kapcsolati rendszer Közvetítés befektető felé belső munkatársak Oktatások Versenyek Kiállítások Pénzügyi Tájékoztatás Pályázati Tájékoztatás Külpiac Külső partnerek Üzletfejlesztési Tanácsadás Kérem vegye igénybe szolgáltatásainkat !