Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Találkozzunk a felhők felett!
Advertisements

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Társasházi Közös Képviselők Klubja – Csepel ( )
BRANDÉPÍTÉSSEL AZ ONLINE ÉRTÉKESÍTÉSÉRT Budapest,
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM)
1 A tanácsadás projekt jellegének hatása a tanácsadó-ügyfél kapcsolatokra Dr. Nádor Éva Ph.D Főiskolai tanár BGF KKK.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
Értékesítés menedzsment Susányi Tamás V.:
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
QUALIFORUM - NYERGES ATTILA GYORSJELENTÉS A GÉMOSZ ANKÉTRÓL (ROAD-SHOW A KÉPZÉSRŐL) május 26. Galyatető.
Utófeszített vasbeton lemez statikai számítása Rajzi rész
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Tud Ön hullámlovagolni? 2012 után a kibocsátás-kereskedelemben Baráth Barna Vertis Zrt szeptember 15.
Humánkineziológia szak
EKOP Elektronikus levéltár
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
Szoftverfejlesztés és szolgáltatás kiszervezés Folyamatjavítási mérföldkövek a világon és Magyaroszágon Bevezető gondolatok Dr. Biró Miklós.
Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,
Tűrések, illesztések Áll: 34 diából.
CRM Customer Relationship Management –
Pázmány - híres perek Pázmány híres perek.
6. Előadás Merevítő rendszerek típusok, szerepük a tervezésben
Darupályák tervezésének alapjai
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
CAS Software AG Richtig informiert. Jederzeit und überall. Jól informáltan, mindig és mindenhol. Ahogy mi a CRM-t látjuk….
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
CRM: fejlesztés avagy fejlődés. Dr
Banki termékek értékesítése elektronikus csatornákon keresztül Dr
1 Szoftverfejlesztési folyamat a gyakorlatban Tamás Árpád – QualSoft Kft
Festményei 2 Michelangelo Buonarroti Zene: Gregorian Amazing Grace N.3
dr. Szalkai István Pannon Egyetem, Veszprém
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban” elnevezésű kiemelt projekt közvetlen célcsoportját érintő SZÜKSÉGLETFELMÉRÉS.
FEJLESZTÉSI FELADATOK FINANSZÍROZÁSA Gazdaságfejlesztési pályázatok a tervezéstől a megvalósításig - több száz nyertes pályázat tapasztalatai alapján -
szakmérnök hallgatók számára
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
Kirándulás, Apáthy-szikla – Árpád kilátó - Hüvösvölgy
1 NÉHÁNY GONDOLAT AZ (INTÉZMÉNY) AKKREDITÁCIÓ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRŐL Dr. Veress Gábor egyetemi tanár MAB, január 22.
var q = ( from c in dc.Customers where c.City == "London" where c.City == "London" select c).Including( c => c.Orders ); select c).Including(
Készítette: Gocsál Ákos, Gocsál Klára, Fehér Péter 1 A program megvalósulását az Apertus Közalapítvány támogatta. Internet az oktatásban – taneszközök.
Do not put content in the brand signature area 7 szűk esztendő? Nemes Krisztián ING Lease Hungary értékesítési igazgató VIII. Manager konferencia Tata,
2007 november 28.1 Szonda Ipsos-GfK Hungária országos rádióhallgatottsági mérés 2007 október ●MódszertanMódszertan ●15+ célcsoport 15+ célcsoport  ●15+
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.

Egy életút tapasztalata a takarmányozás jegyében Dr. Steven B. Németh.
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.

Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
A t e r m é s z d a l Csak az erős ember ismeri a szeretetet,
C. R. M ? SZÁMADÓ NAP C. R. M SZÁMADÓ NAP 2006.
Iktatás és selejtezés folyamata
1 Gyorsul a gazdaság növekedése. 2 Nő a beruházás.
Uraim és hölgyeim, itt az új 2011-es Pirelli Naptár A naptár első része a nők naptára, míg a második rész a férfiaké.
Hazai vámhatósági tapasztalatok és legjobb gyakorlatok az AEO-kal való együtt működés terén Konopás András százados2014. június 24. NAV KAVIG Konopás András.
Nem jön elég lead! Nem tudtok eladni! Eredményt, növekedést szeretnék!
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Adattár alapú Vezetői Információs Rendszer (AVIR) Fejérvári Bence március 26.
A meghívás alapjai Előadó: Tibai Eszter. - Vannak akik nagyon jó meghívók - Nehezen megy, félnek a kudarctól - A meghívás is értékesítés - A célja időpont.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Nyilvánosság biztosítása a TIE projektben
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Előadás másolata:

Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató

Miért fontos a több szerződés? 3 Készítette: | dátum:

Partnereink egzisztenciája a Generali egzisztenciája 2 Készítette: | dátum:

Több szerződéses ügyfelek, CRM folyamatokkal Folláth Csaba CRM tanácsadó

Az Attention CRM Consulting a Generali megbízásából tanácsadói támogatást nyújt az alkuszoknak annak érdekében, hogy növeljék a többszerződéses ügyfelek számát, ezzel stabilizálva állományukat, egzisztenciájukat. (Egy elem a „Generali Vállalkozásfejlesztési Program alkuszok számára” akciótervből.) ATTENTION BEMUTATÁSA A GENERALI ÁLTAL AZ ALKUSZAI SZÁMÁRA SZPONZORÁLT CRM TANÁCSADÓ CÉGKÉNT. 5 Készítette: | dátum:

Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc Témák CRM 25 perc Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc 6 Készítette: | dátum:

CRM 25 perc Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Témák CRM 25 perc Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc 7 Készítette: | dátum:

A CRM SZÓ JELENTÉSE ÉS KAPCSOLATA A TÖBBSZERZŐDÉSES CÉLLAL 8 Készítette: | dátum:

Ügyfél életciklus megközelítés Szisztematikus ügyfélkezelési folyamat Customer Relationship Management Ügyfél életciklus megközelítés Szisztematikus ügyfélkezelési folyamat Módszertan Szoftver 9 Készítette: | dátum:

Ügyfél életciklus megközelítés A CRM megközelítés lényege az ügyfél életciklus szemlélet. A CRM leegyszerűsíti az ügyfélszerzést, garantálja az ügyfél elégedettséget és szisztematikusan biztosítja az újraértékesítést és ezáltal a hosszú távú stabilitást. Ügyfélszerzés Ügyfél elégedettség Újraértékesítés A CRM LÉNYEGE, HOGY NEM EGYSZERI ELADÁSBAN, HANEM EGY EGYSZERI ELADÁSBAN, MAJD SZINVONALAS ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁSBAN ÉS SZISZTEMATIKUS ÚJRAÉRTÉKESíTÉSBEN GONDOLKODIK ÉS ENNEK A FOLYAMATNAK A MEGVALÓSíTÁSÁRA VEZETI A CÉGET 10 Készítette: | dátum:

Sikeres szerződés Gyenge kiszolgálás Kiváló Célzott ajánlat Ügyfélkiszolgálás és keresztértékesítés Sikeres szerződés Gyenge kiszolgálás Kiváló Célzott ajánlat Általános ajánlat EZ AZÉRT FONTOS, MERT ÁLTALÁBAN ÚGY LEHET ÚJRA SZERZŐDNI, HA AZ ÜGYFÉL ELÉGEDETT ÉS A MEGFELELŐ IDŐBEN A MEGFELELŐ AJÁNLATTAL SZÓLíTJUK MEG 11 Készítette: | dátum:

Szisztematikus ügyfélkezelési folyamat HA EGY ALKUSZ CÉG CRM FOLYAMATOT CSINÁL, AKKOR A TANÁCSADÓ SEGíTSÉGÉVEL DEFINIÁL EGY CRM NÉLKÜL ÁLTALÁBAN AD HOC ÜGYFÉLKEZELÉSI FOLYAMATOT EZ BIZTOSíTJA, HOGY A TANÁCSADÓK A MEGFELELŐ LÉPÉSEKET TEGYÉK ÉS FELTÉTLEN MEGTEGYÉK AZ ÉRTÉKESíTÉSI SZAKASZBAN HOGY HA AZ ÜGYFÉL KÉR VALAMIT AKKOR KONTROLLÁLT FOLYAMATBAN SZOLGÁLJUK KI ÉS HOGY A MEGLÉVŐ ÜGYFELEKET NE FELEJTSÜK EL ÚJRA MEGKERESNI KÜLÖNBÖZŐ EGYÉB TÉMÁKKAL (AJÁNLATOKKAL) 12 Készítette: | dátum:

52 SZÁZALÉKNAK 3-6 SZOR KELL UGYANAZT HALLANIA, HOGY BEFOGADJA A SZISZTEMATIKUS FOLYAMAT KIALAKíTÁSA AZÉRT FONTOS, MERT AZ EMBEREK 52+25 SZÁZALÉKÁNAK BIZALOMÉPÜLÉSI KARAKTERISZTIKÁJÁHOZ EZ PASSZOL 52 SZÁZALÉKNAK 3-6 SZOR KELL UGYANAZT HALLANIA, HOGY BEFOGADJA AZ EMBEREK 25 SZÁZALÉKÁNAK PEDIG IDŐ IS KELL EZÉRT HA VAN EGY SZISZTEMATIKUS FOLYAMAT, AKKOR A TANÁCSADÓK VÉGRE FOGJÁK HAJTANI A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET ELLENKEZŐ ESETBEN, A GYAKORLAT AZT MUTATJA, HOGY EGYES ÜGYEK ELSIKKADNAK, MIKÖZBEN TOVÁBBI KAPCSOLATFELVÉTELEKKEL SZERZŐDÉST HOZHATTAK VOLNA A SZEGMENTÁLÁS nlp SZEGMENTÁLÁS 13 Készítette: | dátum:

Első kapcsolatfelvétel Igényfelmérés Találkozók, levelek, emailek Módszertan Lista előkészítése Meglévő ügyfél Új ügyfél Első kapcsolatfelvétel Igényfelmérés Találkozók, levelek, emailek Ajánlat Szerződés Ügyfélkiszolgálás A CRM EGY VISZONLYAG EGYSZERŰ (CÉGRESZABHATÓ) MÓDSZERTANT AD AZ ÉRTÉKESíTÉSRE, ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁSRA, ÚJRAÉRTÉKESíTÉSRE EZT SOK SZOFTVER TÁMOGATJA, AMELYEKNEK AZ ALAPLOGIKÁJA ÁLTALÁBAN UGYANAZ – A FENTI 14 Készítette: | dátum:

MÉG EGY ÉRV A SZISZTEMATIKUS MŰKÖDÉS MELLETT A TAPASZTALAT AZT MUTATJA, HOGY A KERESKEDELEM MÉGSEM MŰVÉSZET, HANEM SOKKAL INKÁBB EGY FEGYELMEZETT VÉGREHAJTÁST IGÉNYLŐ TEVÉKENYSÉG HA VANNAK CRM FOLYAMATOK, AKKOR TÖBBET VÉGEZNEK A TANÁCSADÓK, AMI MÁR A MENNYISÉGI NÖVEKMÉNY MIATT IS GARANTÁL NÖVEKEDÉST 15 Készítette: | dátum:

A CRM FOLYAMATOKAT CÉLSZERŰ CRM SZOFTVEREKBEN LEKÉPEZNI, AMELYEK AZTÁN MŰKÖDÉSBEN TARTJÁK AZOKAT EZEN FELÜL EGYSZERÜSíTIK A TANÁCSADÓK NAPI MUNKÁJÁT SZOFTVER 16 Készítette: | dátum:

Szegmentáláshoz szükséges információk Privát és szervezeti ügyfél Ügyfélinformáció gyűjtés és megosztás Alapinformációk Pénzügyi portfolió Pénzügyi célok Szegmentáláshoz szükséges információk Privát és szervezeti ügyfél Családi kapcsolatok Ügyfél kapcsolat történet A CRM SZOFTVEREK EGYRÉSZ SEGíTIK AZ ÜGYFÉLINFORMÁCÓK GYŰJTÉST 17 Készítette: | dátum:

18 Készítette: | dátum:

19 Készítette: | dátum:

Egyszerű elérhetőség (telefon, web, tanácsadó) Ügynyilvántartás Ügyfélkiszolgálás Egyszerű elérhetőség (telefon, web, tanácsadó) Ügynyilvántartás Automatizált belső ügykezelési folyamat Minőségbiztosítás Határidők Kommunikáció Egyszerű tájékoztatás (telefon, web, tanácsadó) További termék ajánlás BIZTOSíTJÁK A SZISZTEMATIKUS ÜGYINTÉZÉST AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATI KÉRÉSEKNÉL 20 Készítette: | dátum:

21 Készítette: | dátum:

Szegmentálási információ gyűjtés Szegmentálás, célzott ajánlatok Szegmentálási információ gyűjtés Sok szempontú, folyamatos szegmentálás Szegmens listák bármikor Proaktív „kampányok” Tanácsadó Bejövő hívás Kimenő hívás Levél, email LEHETŐVÉ TESZIK A SZEGMENTÁLÁST ÉS CÉLZOTT ÚJRAÉRTÉKESíTÉSI KAMPÁNYOK, ÉRTÉKESíTÉSI AKCIÓK ELŐKÉSZíTÉSÉT ÉS VÉGREHAJTÁSÁT 22 Készítette: | dátum:

23 Készítette: | dátum:

Ügyféltörténet a tanácsadónál Gyakori ügyfélmegkeresések biztosítása Értékesítés támogatás és menedzsment Ügyféltörténet a tanácsadónál Gyakori ügyfélmegkeresések biztosítása Telefon Személyes Sztenderd értékesítési folyamat Garantált és irányított párbeszéd tartalom Irányított, áttekinthető tanácsadói tevékenység BIZTOSíTJÁK, HOGY A MEGGYŐZÉSI FOLYAMAT MEGFELELŐEN TÖRTÉNJEN MINDEN EGYES ÚJ POTENCIÁLIS SZERZŐDÉSNÉL 24 Készítette: | dátum:

25 Készítette: | dátum:

Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Témák CRM 25 perc Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc 26 Készítette: | dátum:

Nincs elfelejtett ügyfél, ügylet, feladat Előnyök az alkusz szemszögéből Nincs elfelejtett ügyfél, ügylet, feladat Több ügyfélkontaktusra kerül sor Szisztematikus második szerződés értékesítés Gyakoribbá válik a megfelelő időpontban történő, megfelelő üzenet, ezáltal javul a nyerési arány Áttekinthető a tanácsadói tevékenység 27 Készítette: | dátum:

És nem csak az esélyük nagyobb arra, hogy elérjék a növekedési célt, hanem az iparági átlag kétszerese a növekedésük. 28 Készítette: | dátum:

Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc Témák CRM 25 perc Előnyök alkusz szemszögből 05 perc Előnyök ügyfél szemszögből 05 perc 29 Készítette: | dátum:

Pontosan megértette a helyzetemet Az alkuszom Pontosan megértette a helyzetemet „Jó” terméket ajánlott és gyorsan szerződtem Amikor kértem valamit, könnyen elértem a tanácsadót/a céget és azonnal elintézte Időnként felhív és érdekes információkat oszt meg velem a pénzügyekről Időnként megkeres releváns ajánlatokkal 30 Készítette: | dátum:

Helyszíni konzultáció Október: GENERALI CRM NAP Generali Vállalkozásfejlesztési Program Helyszíni konzultáció Október: GENERALI CRM NAP Október: GENERALI PARTNER CRM PROJEKT PÁLYÁZAT 31 Készítette: | dátum:

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!