INVITEL INNOMAX DÍJ 2010. I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Találkozzunk a felhők felett!
Európa újra bízik az IT-ban Mit jelent a cloud computing? Kinek, miért előnyös? Nemzetközi kitekintés – trendek, esettanulmányok, avagy hogy csinálják.
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Gyülekeznek a felhők a felsőoktatás egén - avagy a cloud learning szárnyalása a kibertérben SERES – MISKOLCZI - FÓRIKA - LENGYEL.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
okostelefon alkalmazások a turizmusban
A Sajtóinfo online kommunikációs szolgáltatásáról Batki Zsolt kommunikációs tanácsadó (ELTE BTK Kommunikáció Tanszék, Sajtóinfo szolgálat),,Marketing,
Magyarország Fogyasztóvédelmi Politikája Országos Konferencia Budapest, 2011.június 16. A fogyasztók oktatása Dr. Horváth György Fogyasztóvédők Országos.
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
A design szerepe Végvári Imre, kreatív igazgató Online Marketing - Keresőmarketing, Linkmarketing és Egyéb technikák.
Internetezők az elektronikus kormányzatról és az Európai Unióról április 3. II. online média mobil- kommunikáció autók, márkák, vásárlás idegenforgalom,
Iroda a felhőben.
Válaszok válság idején: hogyan hat a válság a gyógyszeripari piackutatásra? Szerencsés Dóra Egészségügyi kutatások vezetője Millward Brown Healthcare.
INVITEL InnoApps Fejlesztői különdíj Szórakozz! kategória.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
INVITEL INNOMAX DÍJ I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások.
Onlinemarketing.hu Kft. A Magyar Online Hirdetési Adatbázis rövid bemutatása. Készítette az Onlinemarketing.hu Kft.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
A határ, mint innovációs megújulási tengely INNOAXIS projekt-nyitó konferencia. Csanádi Attila PhD hallgató november 16. Szabadka Az Információs.
Informatikai megoldások egy kézből
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Célcsoport elérése – online támogatással Go East! – a ki nem használt lehetőségek birodalma.
Vízhányó József ELTE GIS MeetUp 2011.
CRM Customer Relationship Management –
Közösségi oldalak Készítette: Tóth Petra Felkészítő tanár:
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
E-beszerzés Bravo csoport.
Informatikai igények a toborzás és kiválasztás piacán (saját szempontú vizsgálat) Kunos Andrea – MediaGo Alapítvány
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
Domain Name System – DNS keresése az interneten.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Web Application for Resource Planning
2009. október 19. Szegedi Tudományegyetem BTK Informatikus Könyvtáros Szak 1 NEMZETKÖZI TARTALOMIPAR ÁGAZATOK ÉS TRENDEK 7. előadás.
INVITEL InnoApps Fejlesztői különdíj NYERTESEK. Ne szórakozz! Kategória győztese.
Szerző neve: Zsembery György Dátum: november 30. InnoMax Díj 2011 Innováció újratöltve.
INVITEL InnoApps Fejlesztői különdíj 2010 NYERTESEK.
Működőképes Elektronikus Ügyintézési Modellek e-Szignó Üzleti Megoldások Barsi András Attila Microsec Kft november 12.
Közúti baleseti statisztikák elemzése. Közúti baleseti adatok eredete Rendőrség által helyszíni adatrögzítésből nyert adatok.
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
Emma telefonos ügyfélszolgálat
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
©2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice ©2011 Hewlett-Packard Development.
Fejlesztés Menedzser ismertető II.rész 1 A Projektekről nyilvántartott fontosabb adatok Alapadatok, Mérföldkövek, Emberi erőforrások, Költségek, Szoftver.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
2006.augusztus — Budapest BO stratégia tervezet Előadó:
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
Térinformatika Domján Ádám.
Nyílt rendszerek összekapcsolása
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Mit értékesít a vezető? A középpontban TE vagy! Jagodics Tamás.
IKTA-FÓRUM Fehér Éva Projektmenedzser Budapest IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése DARFT Informatikai.
4.Tétel: xDSL, VoIP, FTTx, NGN
Jogi informatika1 INFORMATIKA III. alkalom szeptember ELŐADÓ.
Online sajtó- és médiafigyelés hatékonyabban avagy Magyar Telekom sikersztori Csuri Csaba.
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Vállalkozásmenedzsment
Elektronikus aláírás és iratkezelés
Vállalatirányítási rendszerek bevezetése és tapasztalatai a KKV szektorban Oldal Zoltán vállalati tanácsadó Gy-M-S Kereskedelmi és Iparkamara KKV vezetők.
INVITEL INNOMAX DÍJ 2010.
dr. Geges József Ovidius Co. Ltd.
Legyen megtalálható vállalkozásom az interneten!
Kinek törték már fel az autóját?
Előadás másolata:

INVITEL INNOMAX DÍJ 2010

I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások

A kategória győztese: GISDATA Kft. (ESRI Magyarország Kft.) Fejlesztés: GISearch térkép-alapú keresőmotor

GISDATA Kft. Leírás: A személyre szabott reklám jelenleg ismert leghatékonyabb módszere az internetes keresőmotorok alkalmazása. A GISearch technológia a keresőmotorokat kiterjeszti a térbeli vetülettel. A keresések nem relevancia, hanem földrajzi közelség alapján kerülnek rangsorolásra, így a mobileszközökön tipikus, helyzetalapú keresések végrehajthatóvá válnak. Eredmények: A keresőmotor nem csupán végfelhasználói szolgáltatásra lesz alkalmas, hanem automatizált POI adatbázis-szolgáltatások nyújtására is.

A kategória különdíjasa: Mg Park Fejlesztés: Kertépítés online támogatással

Mg Park A KÜRT Zrt. különdíja elsősorban az innovatív szemléletet a személyiséget díjazza. Azt az attitűdöt, hogy egy egyszemélyes kertészettel foglalkozó mikrocég vezetője felismeri, hogy muszáj egy szinttel feljebb lépnie vállalkozásának és képes saját erejéből megtanulni, hogy hogyan kell alkalmazni az internetet. Leírás: Manapság elengedhetetlen az internet, az és a weboldalak használata. A vállalkozás előrelendítésében nagyon sokat segített a levelezőrendszer használata és a weboldal fejlesztése. Eredmények: Közvetlen és gyors elérés, azonnali reagálási lehetőség, írásbeliség. Ezzel az újítással a vállalkozás az egész ország területéről elérhetővé vált. A weboldalon lehetőség van a vizuális megjelenítésre, aminek nagyon nagy hatása van.

II. KATEGÓRIA fős vállalkozások

A kategória győztese: NETLOCK Kft. Fejlesztés: Hiteles Elektronikus Taggyűlés

NETLOCK Kft. Leírás: A Hiteles Elektronikus Taggyűlés (Public Key Infrastructure) rendszer egyedülálló módon ötvöz több különálló távkonferencia funkciót. Egyszerre biztosítja találkozók, megbeszélések, gyűlések menetének és eredményeinek hiteles rögzítését, a jogszabályi megfelelést, szem előtt tartva a rugalmas és költségkímélő használatot. Eredmények: A piacon létezik többféle megoldás gyűlések elektronikus eszközökön történő megtartására. Azonban egyik sem biztosítja a döntések teljes bizonyító erejű (azaz valós joghatással bíró), akár közjegyző által is elfogadható hitelességet.

III. KATEGÓRIA fős vállalkozások

A kategória győztese: NEXON Kft. Fejlesztés: Költséghatékony komplex humán erőforrás menedzsment és vállalatirányítási megoldás

NEXON Kft. Leírás: Az utóbbi években népszerűvé váltak a SaaS formájában kínált megoldások. A koncepció az elmúlt években leginkább a vállalatirányítási rendszerek (ERP), illetve az emberi erőforrás-kezelés (HRMS) területén terjedt el. A NEXON piacvezető alkalmazásai teljes körű megoldást jelentenek a humánerőforrás menedzsment területén. Eredmények: A megoldás lehetővé teszi, hogy jelentős informatikai üzemeletetési és beruházási költségeket megspórolva a KKV szektor szereplői is hozzájussanak a legkorszerűbb ERP és HRMS rendszerekhez, felzárkózva ezzel a nagyvállalati szegmensben lévő versenytársaikhoz.

INVITEL INNOAPPS DÍJ 2010

„NE SZÓRAKOZZ!” KATEGÓRIA

A kategória győztese: Huszár Csaba Fejlesztés: Car GPS alkalmazás

HUSZÁR CSABA – Car GPS alkalmazás Leírás: Az alkalmazás képes lementeni az autó koordinátáit, majd oda-vissza tud navigálni a Google Maps segítségével. Ugyanígy képes bármilyen helyszín koordinátáinak lementésére és utólag visszanavigálni bennünket. A programban twitter kliens is van, így meg tudjuk osztani másokkal azt, hogy épp hol vagyunk. Eredmények: Sokkal könnyebb lesz megtalálni a különböző helyeket illetve parkolóhelyeket, mert a programon belül két érintés után már látjuk, hogy pontosan hol is parkoltunk le.

„SZÓRAKOZZ!” KATEGÓRIA

A kategória győztese: Ivády Zsolt Fejlesztés: Gondolkodj okosan

A Gondolkodj Okosan egy kvíz alapú online játék amely 4, minden magyar ember számára fontos témakört ölel fel. Segítségével megmutathatjuk, hogy mennyire vagyunk jártasak a jog, a KRESZ, az etika, vagy magyar történelem terén. Ivády Zsolt - Gondolkodj okosan

A kategória győztese: Kátai Imre József Fejlesztés: CoverWall

A CoverWall alkalmazás egy eszköz arra, hogy újra felfedezzük rég elfeledett zenei albumainkat. Segítségével mozgó, interaktív háttérképet varázsolhatunk számítógépünkre, amely segít felidézni a régen hallgatott albumokat, vagy kiválasztani, hogy mit hallgassunk akkor, amikor éppen nincs ötletünk, hogy mihez is lenne kedvünk. Kátai Imre József - CoverWall