BMW.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarok a számítástechnikában
Advertisements

 A Spider Racing-et egy összeszokott, sok időt együtt töltő baráti társaság alapította 2007-ben.  A csapat hivatalosan a 2010-es évtől szeretne összeállni.
Shanghai Stock Exchange - SSE -. AZ SSE TÖRTÉNETE CÍMSZAVAKBAN •1990. november 26-án alapították •2004-re több, mint 37 millió befektető és 837 vállalat.
Klesch Gábor Murguly Gábor Tatár Zoltán Balázs
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények
Iskolatörténeti hét  A murakeresztúri Zrínyi Miklós Általános Iskola a központi iskolaépület 50 éves évfordulójára, január 21-től január 26-ig iskolatörténeti.
A Budapesti Értéktőzsde Részvénytársaság éve december 15. Jaksity György elnök Budapesti Értéktőzsde.
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
Készítette: Bordás Gábor, mozgóképkultúra és médiaismeret szakos hallgató IMAGE ELEMZÉSE Szeretettel köszöntöm előadásomon! Az elkövetkező percekben az.
Hernádi László TUDÁS, SEBESSÉG, GYŐZELEM. A pilóta és a titkos „összetevők”
Az AUDI AG az általában Audiként ismert német autógyártó cég, melynek székhelye a németországi Ingolstadtban található óta 99,7 %-ban a Volkswagen.
A Formula-1 világa.
Magyarországi jármű- és járműalkatrész-ipar, ezek szerveződései
AZ AZUR VÁLLALAT BEMUTATÁSA
A Budapesti Értéktőzsde szerepe, jelentősége a közép-európai (osztrák, cseh és lengyel) tőzsdék között. A kuvikok nevében üdvözlöm a tisztelt zsűrit és.
Vizsgaanyag A POP UTÁN.
Dr. Hinfner Miklós Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Budapest, december 15.
Kezdetektől napjainkig Készítette: Tánczos Andrea (TAAOAAI.ELTE)
Bogdán András Péter EHA kód: boaqadi.elte 1.
Könnyűzenei lexikon: Omega
Forma 1. A Forma-1 rövid ismertetése A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma– 1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi.
A Forma I világa Bemutató. A Forma 1 történetéből: elődje, gyökere az európai Grand Prix Motor Racing volt 1909-től 1911-ig, 1915-től 1920-ig és 1940-től.
Az APEH-hoz benyújtott bevallások adatai alapján
A BMW (Béla Művek, Watzakpuszta) évi üzleti beszámolója A év kimagaslóan sikeresnek mondható a BMW történetében. A cég fő profilja, a gépjárműfejlesztés.
A diákat jészítette: Matthew Will
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Számítógépes alapismeretek Bemutató Könnyűzenei lexikon: Omega.
DAG topologikus rendezés
A forma-1 világa Drahos István ELTE-IK 2008
A Forma-1  A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma–1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA)
Számítógépes alapismeretek 1. beadandó Forma 1 világa.
Ciklus és trend a magyar gazdaságban,
Humánerőforrás Kontrolling
GKI Zrt., Öngólok után – kell egy gazdaságpolitika Szeged, október 1. Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt.
Magyar Szó Lapkiadó, Újvidék DÉLVIDÉKI KÖZÉLETI NAPILAP
Csáki Zoltán Országos Széchényi Könyvtár Digitális folyóiratok tartalomjegyzékeinek feldolgozása az OSZK-ban (EPAX projekt) NETWORKSHOP 2008.
1 © kurtán sándor 2011 érdekérvényesítés és érdekegyeztetés az eu-ban munkavállalói szervezetek.
2006. június 13.Környezetvédelmi Világnap - aktuális kutatási kérdések a környezetvédelemben 1 Zajtérképezés Magyarországon A stratégiai zajtérkép mint.
A diákat készítette: Matthew Will
A diákat készítette: Matthew Will
Az opciók értékelése Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew Will 21. fejezet McGraw Hill/Irwin.
Hogyan bocsátanak ki értékpapírokat a vállalatok? Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, 2005 A diákat készítette: Matthew.
1 Foglalkoztatási kihívások, avagy mitől beteg a magyar gazdaság és a társadalom LIGA REGIONÁLIS TANFOLYAM 2010.NOVEMBER EGER Dr. Szabó Imre VDSzSz/LIGA.
Nemes Nagy Ágnes.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Olvasásismeret 2006/2007 II. félév Beniczky Péterné.
1. feladat Makó és Veszprém között a távolság 270 km. Reggel 8-kor elindult egy vonat Makóról 60 km/h sebességgel. 9-kor Veszprémből indult egy gyorsvonat.
Kormányszóvivői tájékoztató február 24. Európa Terv a versenyképes gazdaságért.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Számítógép generációk
Miért EU? Kereskedés az európai értéktőzsdéken Készítette: Kostyál János.
„ Megváltozott munkaképességű munkavállalók –
Az ugor alapnyelv belső keletkezésű lexikológiai és grammatikai elemei
A Carsoft új BMW Ultimate Pro 3.0-s verziója köszönti Önt! A Carsoft új BMW Diagnosztikai rendszere átfogó megoldást nyújt az összes BMW típusú járműre.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Tőzsdeklub Vegyipari cégek a tőzsdén január 12. Olvasó Árpád TVK Kovács F. László BorsodChem Miró József Cashline.
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
Szecessziós épület 1910 építési év 37 albetét 2013 május óta áll a kezelésünkben Új építésű két épületből álló lakópark 14 albetét 2008 szeptember óta.
Prémium Autóápolás.
Márka - Brand Általános megfontolások Márka típusok
Mikroszintű versenyk é pess é g. Az üzleti szervezetek versenyképességének elemzése, a versenyképesség növelése Egy, a magyar közgazdászok által 1995-ben.
Magyar villamosmérnök Számítástechnikus Informatikus
A mi földink.
50 éves a SZÉPHŐ Zrt. távhőszolgáltatási üzletága
március március március 31.
Kerékpártúrák. Kerékpározás előnyei Olcsó, használatát nem korlátozza a benzin árának az emelkedése. Gyors. A kerékpár csak látszólag lassú közlekedési.
Luxus részvényalap. Tartalom A luxus szektor és főbb jellemzői Aviva Luxus Portfólió Top 10 * luxuspiaci vállalat Befektetési kockázat Összefoglalás *
Múlt és jövő A 15 éves Budapesti Értéktőzsde szerepe a hazai tőkepiac fejlesztésében Szalay-Berzeviczy Attila elnök június 16.
Vállalati pénzügyek II.
Előadás másolata:

BMW

A BMW (Bayerische Motoren Werke AG, azaz Bajor Motorgyár Rt A BMW (Bayerische Motoren Werke AG, azaz Bajor Motorgyár Rt.) autók, motorkerékpárok és motorok német gyártója. A vállalat székhelye Münchenbentalálható. A BMW Csoport a BMW-ből, a MINI-ből és a Rolls-Royce-ból áll. 2006-ban 48,999 milliárd eurós forgalom mellett 2,874 milliárd eurós nettó nyereséget ért el. A konszern világszerte 106 575 alkalmazottat foglalkoztat. A cég részvényét jegyzik a német tőzsde DAX indexében.

Az 1960-as évek 2002-es sportszedánjának leszármazottja, kategóriája egyetlen hátsókerékhajtású autója. Elérhető 3 és- 5 ajtós, kupé és kabrió változatban is.

Középkategóriájú autó, 1975-től gyártják Középkategóriájú autó, 1975-től gyártják. Az F30-as kódjelű jelenlegi változat már az hatodik generációt jelenti. Az eladások nagy részét ez a modell teszi ki.

A 6-os széria a BMW luxus-túrakupéja, melynek alapját az ötös sorozat adja. A modellkínálatba 15 év után 2004-ben visszatérő sportkupé, ill. kabrió. Van M6-os változata az M5-ösből kölcsönzött motorral. 2011-ben bemutatkozott a GrandCoupé változat, mely négyajtós kupéként a Mercedes CLS és az Audi A7 ellenfele.

A BMW részt vesz a versenysportban, például a Formula–1 küzdelmeiben, a túrakocsibajnokságban (WTCC és 24 órás verseny), továbbá utánpótlássorozatokban (Forma BMW). A BMW Oracle Racing kihívócsapat a 32. Amerikai Kupa vitorlásversenyen.

Igazgatói 1922–1942 Franz Josef Popp 1942–1944 Fritz Hille 1948–1957 Hanns Grewenig 1957–1960 Dr. Heinrich Richter-Brohm 1962–1965 Dr.oec. Karl-Heinz Sonne 1965–1969 Gerhard Wilcke 1970–1993 Dr. Eberhard von Kuenheim 1993–1999 Bernd Pischetsrieder 1999–2002 Prof. Dr. Joachim Milberg 2002–2006 Dr. Helmut Panke 2006- Dr. Norbert Reithofer

Köszönöm a figyelmet!!!