Könyvkiadó www.angolsuli.hu. AngolSuli www.angolsuli.hu Angoltudás könnyen, szórakozva.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Beiskolázás és pályaválasztás a Szent László ÁMK-ban.
Advertisements

TIOP 1.1.1/09/ Angol nyelvi modulok feldolgozása tanulói laptopok segítségével.
E-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft Budapest, Róbert Károly krt ▪ Telefon: (1) ▪ Fax: (1)
A BOLYAI JÁNOS GIMNÁZIUM
Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
TIOP 1.1.1/09/ Digitális reál-is? Készítette:Mátisné Szultos Erzsébet.
Terézvárosi Kereskedelmi és Közgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ 1074 Budapest Dohány utca 65.
Tájékoztató az emelt szintű érettségiről a 10-dik évfolyamosoknak
Pályázati megbeszélés a résztvevő összes kollégának BRAVIA TEREM, JÚNIUS 18. KÉSZÍTETTE: KATONA KRISZTINA TÁMOP /
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
TÁMOP-5.5.5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és hatósági munka erősítése Társadalmi szemléletformálás – a komplex.
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Könyvkiadó AngolSuli Angoltudás könnyen, szórakozva.
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
TÁMOP A/ projekt:„SZIGET, AMELY BEFOGAD” – AZ INKLUZÍV ELLÁTÁS EGYÜTTMŰKÖDŐ, EGYMÁSRA ÉPÜLŐ MODELLJE SZOLNOKON.
NYELVI KÉPZÉS AZ ÓBUDAI EGYETEMEN Elfogadta a Rektori Tanács
A Magyar Köztársaság kormánya. Folytatódnak a kormány oktatási esélyegyenlőségi programjai Arató Gergely államtitkár prezentációja Budapest, augusztus.
Könyvtári digitális tartalmak az oktatási multimédiák számára
A két tanítási nyelvű képzés helyzete a magyar közoktatásban Készítette: Fazekas Csaba a Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatóhelyettese a Kétnyelvű Iskoláért.
Bonyhádi Oktatási Nevelési Intézmény
Informatika matematika speciális tagozat - tematika évfolyam -
Kimeneti követelmények a 8. osztály végén
NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS NYELVI EL Ő KÉSZÍT Ő ÉVFOLYAMMAL INDULÓ EMELT IDEGEN NYELVI KÉPZÉS.
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Nyelvtanárok szemléletbeli paradigmaváltása Győr, október.26 Rusznak Karolina Dr. Végvári Valentyina PTE BTK Szláv Filológia Tanszék Pécsi Orosz.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Világ – Nyelv, az idegennyelv-tudás fejlesztésének kormányprogramja. FPN Budapest, 2004.
Az internetes könyvvásárlás
Bagaméri Zsuzsanna, BME Nyelvvizsgaközpont
Tóth Gergely Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola Informatikai jellegű szakképzés iránti igények és elhelyezkedési.
Kommunikáció az egyetemen
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
Tanulói lemorzsolódás 2009/2010. tanév. A 2008/2009. tanévben tanulóink közül 42 fő bukott meg (tavaly 45). Közülük 2 tanuló bukott 3 vagy több tárgyból,
Tanulói laptopokkal a középszintű magyar érettségi felé
Aaa. Nők és családon belüli erőszak elleni lépések  től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (jogelődje ICSSZEM)és a civil szervezetek egyeztetése.
Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Tájékoztató az emelt szintű érettségiről a 10-dik évfolyamosoknak
Korona Üzleti és Szolgáltató Központ Makó, Széchenyi tér
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Iskolánkban az angol nyelv oktatása csoportbontásban történik már első osztálytól. Első osztálytól harmadik osztályig heti 2 órában, negyedik osztálytól.
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
Összeállította: Kovács Tibor igh. A NDRÁSSY GYULA G IMNÁZIUM ÉS K OLLÉGIUM Nyílt nap
Bonyhádi Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
„ A NAGY KÖNYV ” Programtervezet. Mi is ez? év legjelentősebb kulturális eseménye Játék, amelynek lényege, hogy mindenki szavazhat kedvenc magyar.
„Az ormokra nem hívják az embert, oda fel kell kapaszkodni!”
Összeállította: Kovács Tibor igh. A NDRÁSSY GYULA G IMNÁZIUM ÉS K OLLÉGIUM Nyílt nap
Szent László Gimnázium
MAVE Budapest, május 24. INCLUSIVE – project bemutatása E-learning „A távolságot, mint üveg golyót, megkapod..” /József Attila - Altató/ Wenhard.
Határtalanul!.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Kedvenc szerkesztő szoftverem: WORD Készítette: BODOR PÉTER Felkészítő tanár: RAVASZ IMRÉNÉ Iskola: HERENDI NÉMET NEMZETISÉGI NYELVOKTATÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA.
Új pályainformációs eszközök - filmek Czanik Gábor.
A német nyelv távlatokat nyit Nyitott kapuk napja.
Köszöntjük a pályaválasztási szülői értekezlet résztvevőit! Nyíregyháza, szeptember 29.
Szülői értekezlet 5.B
Általános iskolai német sorozatok
Érettségi eredmények május
ATALANTA Oktatási Kft. Nyelvi képzések.
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Angol nyelvi tagozat.
Érettségi eredmények 2017.
Idegen nyelvek tanítása az alternatív iskolákban
Kétszintű érettségi 2018 május
Előadás másolata:

Könyvkiadó

AngolSuli Angoltudás könnyen, szórakozva

A kezdetektől...  Az AngolSuli Kft. könyvkiadó 2008-ban lett megalapítva  Jogelődeivel 1999 óta foglalkozunk nyelvoktató segédletek előállításával  A LibroTrade Kft.-vel 2008 nyara óta működünk együtt; azóta kaphatóak kiadványaink az általuk kiszolgált boltokban és láncoknál  2008 karácsonyára jelent meg első magyar nyelvű, nem nyelvoktatással foglalkozó, szépirodalmi kiadványunk  2010-ben sikeres irodalmi pályázatot szerveztünk, mely folytatásaként Treiber Ottó két műve, Szélben, viharban és Vihar után jelent meg  Mindkét kiadványt bemutattuk a Nyugati téri Alexandra Pódiumon  2008 óta vagyunk kapcsolatban a Pécsi Direkttel; legtöbb kiadványunkat forgalmazzák  Kiadványainkat kiállításokon népszerűsítjük; fontos a közönségkapcsolat

Nyugati téri Alexandra Pódium

Kiállítások: Makó, Szolnok

Kiállítások: Kiskunhalas, Kecskemét

☺2008-ban jelent meg ☺Hiánypótló, teljes magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat tartalmazó, modern kurzuskönyv, mely az alapfokú nyelvvizsga szintjét célozza meg ☺Top 9 helyig feljutott az Alexandra webáruházban (most #19 a kategóriájában) ☺Teljes hanganyaga, sok letöltés ingyen elérhető ☺Munkakönyv is kapható hozzá ☺2013-ban két változatban kerül ismételt kiadásra Legsikeresebb kiadványunk...

Hamarosan kapható, előrendelhető ☺Egyszerűsített nyelvtani anyag és tartalom kezdő felnőttek számára ☺Gyakorlatias, modern kurzuskönyv, melyet csoportosan és önállóan is lehet használni ☺Kedvező ár ☺Teljes hanganyaga ingyen elérhető ☺Teljeskörű terméktámogatás ☺TÁMOP tanfolyamokhoz ideális

Az év második felére tervezett ☺Az eredetivel szinte teljesen megegyező, csak hibajavításokat tartalmazó változat ☺Az a tanár, aki megszokta az eredeti változatot, használhatja azt is a tanításhoz ☺Kedvező ár ☺Továbbra sincs igazi vetélytársa a piacon ☺Teljes hanganyaga ingyen elérhető ☺Teljeskörű terméktámogatás

Kaphatóak a sorozat további tagjai Háromkötetes kurzuskönyv, mely a népszerű nyelvvizsgákhoz és érettségihez egyaránt igazodik – alap-, közép-, és felsőfokon

Miért 3 kötet? ☺Az egyes részeket, amint elkészültek meg tudtuk jelentetni ☺Kedvezőbb ár, mint egy vastag könyvnél ☺Kevésbé elrettentő a tanuló számára ☺Normál tankönyv mellé kiegészítő lehet az iskolai oktatásban (bár nem tankönyvlistás) ☺Teljes hanganyaga ingyen elérhető ☺Teljeskörű terméktámogatás

Nem csak hivatalosan...  Világviszonylatban is egyedi, 18-as karikát viselő kiadvány  Középiskolások, egyetemisták kedvence  Jó sajtómegjelenést kapott  Második legsikeresebb kiadványunk a Positive English tankönyvet követően  Top 2 helyig feljutott az Alexandra webáruházban (most #9 a kategóriájában)  Kb. az év végére tervezzük egy munkakönyv megjelentetését, mely várhatólag ismét magára vonja a sajtó figyelmét

Délvilág, Bors

Tests 4 Fun sorozat  Legelső kiadványunk, melyet már háromszor nyomtattunk 2007 óta  Könnyed, humoros tesztek, alap- és középfokon tanulók számára  Saját tanfolyamainkon a diákjaink egyik kedvence  Készítettünk hozzá tanári változatot (nincs kereskedelmi forgalomban)  A második kötet idén jelenhet meg

Best English Tests  Elsősorban TELC és ECL alap- és középfokú nyelvvizsgára készülőknek  Érdekes, híradás alapú, a modern nyelvhasználatot követő szövegek, melyeket a diákok nagyon kedvelnek  Azon kevés kiadvány közé tartozik, melyen a hivatalos TELC logó használatát a német központ engedélyezte  A készítésénél a szerző nyelvvizsgáztatói és nyelvoktatói tapasztalatát felhasználtuk

Már nem csak angolul...  Első szépirodalmi kiadványunk 2008-ban jelent meg  Helyi televíziós műsorban, illetve országosan a Klubrádió irodalmi műsorában népszerűsítettük  Rendkívűl jó kritikákat kapott  Sajnos, a kiajánlások ellenére is, az üzletek zömébe bő két év késéssel jutott ki  A forgalom szerény – hogyan lehetne javítani?  A sorozatot folytatni kívánjuk

Dr. Treiber Ottó franchise könyvei  Mindkettő be lett mutatva a Nyugati téri Pódiumon  Olvasmányosak, színesek  Rendkívül jó kritikákat, Dunaújvárosban nagy sajtómegjelenést kaptak  Történész szerint hiánypótló  Sajnálatos módon a fogyás nagyon szerény  Miben tudnának segíteni?

Nem minden kiadványunkat forgalmazzák... (Szépirodalmi antológia, angol és magyar nyelvű verseskötetek)

(A/6 képes füzetek óvodásoknak, kisiskolásoknak – teljes hanganyaggal a honlapon)

Néhány kiadvány a jelenleg előkészületben állók közül

Elérhetőségek Székhely: AngolSuli Kft., 6900 Makó, Kelemen László u. 39. Postacím: AngolSuli Kft., 6900 Makó, Szegedi u I. 1. Honlap: Telefon: +36/ / /

Összefoglaló  Az AngolSuli Kft. elsődlegesen hiánypótló nyelvi kiadványokat állít elő  Kereskedelmi partnereink segítségével jelenleg viszonylag stabil helyzetünk van a piacon  Szeretnénk egyre több szépirodalmi kiadvánnyal is jelentkezni  További segítséget kérünk a terjesztés erősítéséhez Hálásan köszönöm figyelmüket, és az eddigi összes segítséget! Dr. Németh Ervin ügyvezető