Balatonalmádi 2011. március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs vezérigazgató-helyettes Budapest, június 15.
Advertisements

HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai.. Témakörök •MFB Zrt. bemutatása •Finanszírozási programjaink –MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával
Benke Ákos vezérigazgató Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Az UMVP aktuális helyzetének bemutatása, és a kockázati tőke program K+F+I workshop
JEREMIE Program Magyarországon
Önkormányzatok finanszírozása
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
K V A vállalkozásfejlesztési programjai
Kis- és középvállalkozások finanszírozása Készítette: Gál Judit Pálos Attila.
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai
A vidékfejlesztés hitelforrásai. A Pannon Takarékszövetkezet Univerzális magyar kisbank 26 kirendeltség két megyében és Budapesten – újabb egyesülés előtt.
Vállalkozási ismeretek
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Hitelek, akár évi 4,5 %-ért, az Új Széchenyi Hitel Program keretében
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Kis és középvállalkozások helyzete és kilátásai Békéscsaba, május 16. Varga Gyula vezető-főtanácsos Nemzetgazdasági Minisztérium.
Akad még lehetőség! – Vállalati pályázatok uniós forrásból Gáspár Bence, főosztályvezető Budapest, június 17.
MagNet Magyar Közösségi Bank a hazai vállalkozásokért Dakó Andrea Invitel InnoMax Üzleti Reggeli.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával Bátora László vezérigazgató-helyettes Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Eger, szeptember 17.
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
A KKV-k számára elérhető támogatások. ÚSZT célok megjelenése a pályázati felhívásokban ÚSZT kitörési pontok Kkv-k fejlesztése Foglalkozta-tási hatás.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Vállalkozási ismeretek
Veszprém április 29.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
A Zempléni Regionális Vállalkozói Központ
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. Egy 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH Csoport küldetése: A KKV-k és az önkormányzatok.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
HEVES MEGYEI VÁLLALKOZÁS- és TERÜLETFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Mikrohitel Programok Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány Vállalkozói.
Az 53 éves Kis-Rába menti Takarékszövetkezet Köszönti a Fórum résztvevőit Május 31.
Vállalkozói mikrohitelek
MFB Rt. a hazai bankszektorban 100 %-ban állami tulajdonú Szakosított hitelintézet Az EU fejlesztési bankjaival megegyező tevékenység Forrásbevonás külföldről.
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
III. További finanszírozási alternatívák
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Kezeljünk válságot fejlesztéssel Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Kékesi Zsolt igazgató október 1.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
Előadás másolata:

Balatonalmádi március 08.

Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni

Ki vehet fel hitelt ?? Legfontosabb szempont: legyen egy életképes üzleti elképzelése!!!!!!! (mi nem akarjuk és nem tudjuk megmondani, mit csináljon) Akarjon fejleszteni – merjen kockáztatni

Általánosságok Csak forinthitel !!!!! Nincs árfolyam gond Saját erő szükséges!!!!! (25 %) Kamatfizetés a mindenkori tőke után Kamat elszámolása és fizetése: havonta történik Tőke törlesztése: változó mértékű lehet Fedezet kell: ingatlan (lakó vagy ipari) Üzleti terv kell!! (letölthető, kitöltendő!! Könyvelő vagy pályázatíró segítsége)

Fontos szempont A hitel visszafizetendő kölcsönforrás! Nem adomány!!!!!!! Előtörlesztést bármikor végre lehet hajtani ami díjmentes!!! Jelenleg elérhető változó és fix kamatozású konstrukció is. Fejlődnie, bővülnie kell a vállalkozásnak Új induló vállalkozás is felveheti!!!!!

„A” mikrohitel Összege: 7 millió forint Futamidő: 8 év (96 hónap) Türelmi idő: 6 hónap Kamat: változó ez a jegybanki alapkamat (most 6%) vagy fix 6,5 % a futamidő végéig Csak forgóeszközre: 3,5 M Ft 3 évre!!

„B” mikrohitel Felvehető összeg maximuma: 10,0 MFt. Futamidő beruházásnál: 10 év,  forgóeszköznél : 3 év (max 6 MFt) Türelmi idő: beruházásnál: 2 év,  forgóeszköznél : 2 hónap Kamat: 5,97 % induló (mindenkori EU referencia kamat)

Mire használható a Mikrohitel? Beruházás finanszírozásra Forgóeszközfeltöltésre Támogatások saját-erejének finanszírozására Támogatás-megelőlegezésre Sajáterő előteremtés más hitelprogramokhoz

Kombinált mikrohitel Bírálata: várhatóan március 15-től!!! Saját erő – mikrohitel – vissza nem térítendő támogatás Ügyletenként maximum 8 M hitel és 4 M támogatás lehet Kamat: maximum 9 % (Nálunk MNB alapkamat – most 6 %) Lehet más hitele is a vállalkozásnak

Példa Projektösszeg: Nettó ,- Ft Saját erő: ,- Ft VNT: Ft Mikrohitel: ,- Ft Hiteltörlesztés összege: 3 év futamidő: ( =2990) 5 év futamidő: ( =3152) 8 év futamidő: ( =3395)

Internetes elérésünk (tájékoztató, hitelkérelem nyomtatvány, stb) (levelezés, kérdés, javaslat, stb.)

Kollégá n k elérhetőségei Horváth Veronika Veszprém Tel: 88/ 424 – 033 vagy 30/

Köszönöm figyelmüket! Pipis István Veszprém Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány /