Homlokzatszigetelés, tetőszigetelés KEOP-5.1.0-2009-00032.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Tegyük Együtt!” Program az önkéntesség elterjesztéséért Pest megyében TÁMOP / A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete és a NIOK.
Advertisements

E-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft Budapest, Róbert Károly krt ▪ Telefon: (1) ▪ Fax: (1)
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Passzívházak, energiatudatosság Szakmai Napok 2010.október YTONG őszi továbbképzések 2010 Kreditpontos építészoktatás 2010 ősz SZF.VÁR AKASZTÓ BUDAPEST.
Az emeltszintű járóbeteg szakellátás fejlesztése a Lenti Kistérségben a Dr. Hetés Ferenc Rendelőintézet revitalizációjával NYDOP-5.2.1/B LENTI.
Nyílászáró csere KEOP Ablak csere kivitelezése július 20. – október 14.
K ÖZÖSSÉGEK FENNTARTHATÓ ENERGIAPOLITIKAI ESZKÖZEINEK FEJLESZTÉSE JÚNIUS JÚNIUS JÚNIUS JÚNIUS JÚNIUS
Siker és üzlet BRISCH KFT A Pénz nem alszik
Zalaszentgróti Foglalkoztatási Paktum szerepe a foglalkoztatásban
Madarasi Óvoda bővítése DAOP /B
Az ÉARFÜ NONPROFIT KFT - szerkezete, felépítése, a színes mozaik.
A keszthelyi kistérség településeinek épületenergetikai fejlesztései A „REBE” Régiók együttműködése a bioenergetikai tudástranszfer és az energiahatékonyság.
Tehetségpont létrehozása
Energetikai támogatási rendszerek Június 03. Lipcsik Melinda Energia Központ Kht.
Szent László Alapfokú Oktatási Központ Türje a Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül a „Hálózati tanulás – együttműködés” című TÁMOP / azonosítójelű.
„Infrastruktúrafejlesztés a várpalotai kórházban”
1 …mert mindenki fogyasztó ! Tájékoztató kampány a Közép- dunántúli Régióban TAMOP /2 KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS A projekt az Európai Unió támogatásával,
„Környezetvédelmi vállalkozói inkubátorház létesítése Rákospalotán” KMOP-1.5.3/A PROJEKTINDÍTÓ RENDEZVÉNY január
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Új bölcsőde építése Kartalon – passzívház közeli energiatakarékos formában KMOP
„A sződi Hunyadi János Általános Iskola épületenergetikai korszerűsítése” KEOP-5.3.0/A/ Sajtóközlemények gyűjtése és elemzése.
KEOP / A barlangokban egykor kialakított világítási rendszerek energiatakarékos, a lámpaflóra kialakulását és terjedését minimalizáló.
A VINDORNYA-LÁP ÉLŐHELYÉNEK HELYREÁLLÍTÁSA, FEJLESZTÉSE (KEOP
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
TÁMOP A/1-11/1 Eljárásrendi tudnivalók – adminisztratív információk.
ELSŐ SZINTŰ ELLENŐRZÉS ALAPJAI South East Europe Programban
BAKS KÖZSÉG SZENNYVÍZCSATORNÁZÁSA ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁSA
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
„Hidat építünk” az energetikai tanácsadók szerepe Magyarországon
A felsőoktatási ágazati nyilvántartások fejlesztési irányai – TÁMOP Stéger Csilla Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű.
A EUROSTUDENT V felmérés Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / ) Főkedvezményezett:
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Homlokzat szigetelés és nyílászáró csere KEOP
Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata. Felújított közösségi téren, kamerarendszer kialakítása Közvilágítás korszerűsítése Panelházak közötti zöldfelület.
A Nyugat-dunántúli Operatív Programok jelenlegi helyzetének bemutatása
1 Lakossági fórum A Lónya-Barabás határátkelő-helyekhez vezető utak korszerűsítési munkái II. ütem építése március 5.
„ Megváltozott munkaképességű munkavállalók –
Nagykanizsa és Térsége TISZK Szakképzés – szervezési Kiemelten Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Református templom (torony, homlokzat) felújítása Sárkeresztesen A Sárkeresztesi Református Egyházközség a vidéki örökség megőrzése címén nyert támogatást,
Energetikai támogatási rendszerek Július 30. Lipcsik Melinda Energia Központ Nkft.
DÉMÉTER PROGRAM AZ ABA-NOVÁK KULTURÁLIS KÖZPONTBAN TÁMOP 3.2.3/09/ „Építő közösségek”, közművelődési intézmények az élethosszig tartó tanulásért.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Pécs, mint kulturális főváros. Kulturális főváros A Pécs 2010 Kulturális Főváros projekt Pécs városának az Európa kulturális fővárosa cím elhódítása köré.
A Fertő-tó nádas területeinek üzemelési terve A projekt az Ausztria-Magyarország Interreg IIIA Közösségi Kezdeményezési Programban, az Európai Unió és.
A projekt az Europai Unio támogatásával, az Europai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
Energetikai korszerűsítés a Szőnyi Benjámin Református Általános Iskolában és a Szathmáry Kollégiumban KEOP /E/ Nyitórendezvény.
Zuglói társasház energiahatékonysági felújításának tapasztalatai Dzsiki Ferenc Lagross Kft. Budapest,
„Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai TÁMOP C-09/ „Trambulin”
RÉV Projektiroda Átvezetés Munkacsoport. Egységes Szolgáltatás Módszertan Átvezetésszolgáltatás-módszertan A munkacsoport tevékenységének célja.
Ajka város Belváros 1. akcióterület rehabilitációja KDOP /2f Pályázati összefoglaló KÖZÉP-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS OPERATÍV PROGRAM.
Új innovatív beszerzési modellek (PcP – Pre-Commercial Procurement) és alkalmazásuk Fenntarthatóság és energiahatékonyság a közbeszerzési eljárásban Miskolc,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Műltunk.
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
Ásotthalmi tanyavilág élni akar Gátsoron DAOP-4.1.3/B Ásotthalmi tanyavilág élni akar Kissoron DAOP-4.1.3/B Az Európai Unió támogatásával,
Munkaerőpiaci-szolgáltatásokat végző szervezetek lehetőségei
Projektzáró rendezvény
TOP vas megyei aktualitásai
Háziorvosi rendelő fejlesztése Ásotthalmon
ÁROP /C/A A komplex programmal segítendő leghátrányosabb
Projekt ismertető Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
NYITÓ KONFERENCIA Egészségügyi alapellátáshoz kapcsolódó
Főutca program PILISVÖRÖSVÁRON
Archeológiai és Művészettörténeti Központ
Előadás másolata:

Homlokzatszigetelés, tetőszigetelés KEOP

Homlokzatszigetelés kivitelezése január 15. – április 30.

A kezdetek…

… az ablakcsere után …

…már így is éles a kontraszt… július január 15.

Körbeállványozva

A főbejárat átalakulása…

A belső udvari front átalakulása

A látvány önmagáért beszél….

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósult meg.

„A Szombathelyi Vasútegészségügyi KHT Egészségügyi Központ épületének külső homlokzati felújítási illetve hőszigetelési munkálatai” KEOP Kedvezményezett: Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft Budapest, Podmaniczky u Közreműködő szervezet: Energia Központ Nonprofit Kft Budapest, Váci út 45.