Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TISZTA FEJJEL A Magyar Rendőrség információs kampánya.
Advertisements

EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Alap Termékek.
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
EGÉSZSÉGKONYHA PROGRAM FŐ TÉNYEZŐK: -SAJÁT SZOKÁSAIM -KÖRNYEZETI HATÁSOK.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
„Ez az icike-picike mind megette!”
Helyes táplálkozás.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Egészséges táplálkozás
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
KÉSZÍTETTE: Földi – Szaniszló Lilla
Számold meg a fekete pontokat!
A gyógyszercsomagolás formai, grafikai megjelenése
A Gazdaságfejlesztési Operatív Program értékelése GOP konstrukció és KMOP tükörkonstrukció.
Az igazat mondó Csokoládé.
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
OMBIA ÉS SOAP&CAIR SZAPPAN 150g
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
Az igazat mondó Csokoládé.
Tejfogyasztási szokásaink a demográfiai változások tükrében
Gyakorló feladatok Mikroökonómia.
Életkor TESZT.
„Egészségedre” témahét. „Egészségedre” témahét „Egészségedre” témahét.
Szükségük van a gyerekeknek táplálék- kiegészítőkre?
WELLNESS-KARRIER ÚTMUTATÓ
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Az igazat mondó Csokoládé ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
Resveratrol "Borban az igazság!"
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
A gyógyszercsomagolás formai, grafikai megjelenése
KIÉGETTSÉG VIZSGÁLAT 2011/12.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
A gyermek egészségének alapja. A gyermek egészség formulája a gyerekek harmonikus fejlődésében rejlik. A Vision folytatja a gyermekek részére létrehozott.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Rétegmodellek 1 Rendelje az alábbi hálózati fogalmakat a TCP/IP modell négy rétegéhez és a hibrid modell öt rétegéhez! Röviden indokolja döntését. ,
A helyes táplálkozás.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
A KÖVETKEZŐKBEN SZÁMOZOTT KÉRDÉSEKET VAGY KÉPEKET LÁT SZÁMOZOTT KÉPLETEKKEL. ÍRJA A SZÁMOZOTT KÉRDÉSRE ADOTT VÁLASZT, VAGY A SZÁMOZOTT KÉPLET NEVÉT A VÁLASZÍV.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
A Gyógyszerhamisítás veszélyei Szellemitulajdonjog-védelem a gyakorlatban III. rész Amit egy középiskolásnak tudni illik... TE DÖNTHETSZ!
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
10. rész :Táplálékunk összetevői
Spirulina, a mindennapi multivitamin Előadó: Farkas Barna Sándor.
Pulyka az egészséges táplálkozásban
WELLNESS SZETT MEGRENDELÉS
Tisztelt Szülők! Az alábbi kérdések megválaszolásával kérem segítsék munkánkat! Nincsenek jó, vagy rossz válaszok. Kérem minden kérdésnél azt az egy.
2. Helyzet- és igényfelmérés (Kutatás 1.)
Előadás másolata:

Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! A Wellness-KVÍZ 1 Válaszolja meg az alábbi kérdéseket: 1. Hetente hányszor érzi magát szétszórt- nak, éhesnek vagy ingerlékenynek? A Soha B 1 vagy 2 alk. C 3 vagy 4 alk. D Gyakrabban 2. Hetente hányszor érzi magát fáradtnak vagy kimerültnek? A Soha B 1 vagy 2 alk. C 3 vagy 4 alk. D Gyakrabban 3. Naponta hány gramm nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt? A 500 g vagy több B 300 g C 150 g D 75 g vagy kevesebb 4. Hetente hányszor eszik halat? A Több mint 3 B 2-3 alk. C 1-2 alk. D 0-1 alk. 5. A rendszeres bőrápolás ellenére is küzd a finom vonalakkal, ráncokkal, bőrszárazsággal és a bőr rugalmatlanságával? A Nem B Igen WELLNESS- ÉRTÉKESÍTÉS

Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! A Wellness-KVÍZ 1 - értékelés Tegyen egy X-et abba négyzetbe, amelyikhez tartozó válasz be lett jelölve, és rendelje meg a személyre szóló Wellness-termékeket! 1. Eper/vanília /csokoládé ízesítésű italporok és Wellness ízesített levesporok □ A - □ B Szükség esetén használja az italporokat vagy a levesporokat □ C/D Fizessen elő az italporokra és/vagy a levesporokra 2. Wellness-csomag □ A - □ B/C/D Fizessen elő a Wellness-csomagra 3. Multivitamin és ásványi anyagok tabletta* □ A - □ B/C/D Fizessen elő a Multivitamin és ásványi anyagok tablettára vagy a Wellness-csomagra 4. Omega 3-zsírsavtartalmú étrend- kiegészítő kapszula * □ A - □ B/C/D Fizessen elő az Omega 3-zsírsav- tartalmú étrend-kiegészítő kapszulára vagy a Wellness-csomagra 5. Svéd antioxidáns étrend-kiegészítő kapszula * □ A - □ B Fizessen elő a Svéd antioxidáns étrend- kiegészítő kapszulára vagy a Wellness-csomagra * Ha a 3., 4. és 5. kérdésben is szerepel valamilyen termékjavaslat az Ön számára, akkor érdemes a Wellness-csomagot választania, mivel az mindhárom terméket tartalmazza! WELLNESS- ÉRTÉKESÍTÉS

2 nd Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! 6. Mit gondol a testsúlyáról? A Tökéletes, ezért szeretném megtartani B Elvagyok vele, de szívesen fogynék kb. 5 kilót C Jobban érezném magam, ha fogynék 10 kilót vagy többet D Nagyon szeretnék leadni 20 kilót vagy többet 7. Mit gondol a hajáról és a körmeiről? A Tökéletesek! A hajam és a körmöm is hosszú és erős! B Egyiknek vagy másiknak vagy mindkettőnek az állapotát szeretném javítani 8. Tudta, hogy a gyermekei vagy az unokái a táplálkozások során nem jutnak hozzá az összes szükséges tápanyaghoz? A Nincsenek gyermekeim/Nem tudtam B Sejtettem, hogy így lehet C Tisztában vagyok vele 9. Körülbelül mennyi nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak a gyermekei vagy az unokái naponta? A 400 g B 200 g C 100 g D 50 g vagy kevesebb 10. Hetente hányszor esznek halat a gyermekei vagy az unokái? A Több mint 3 B 2-3 C 1-2 D 0-1 A Wellness-KVÍZ 2 WELLNESS- ÉRTÉKESÍTÉS

Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! A Wellness-KVÍZ 2 - értékelés 6. Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporok és Wellness ízesített levesporok a Roadmap javaslatai alapján □ A Roadmap 2 (testsúly megtartás) és előfizetés a fenti termékekre □ B/C/D Roadmap 1 (fogyókúra) és előfizetés a fenti termékekre 7. Étrend-kiegészítő L-cisztein-hidroklorid- tartalommal a haj és a köröm egészségéért □ A - □ B Válassza a haj és köröm egészségét szolgáló étrend-kiegészítőt 8-9. WellnessKids Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő □ A - □ B/C Fizessen elő a WellnessKids Multivitamin és ásványi anyagok étrend- kiegészítőre 10. WellnessKids Omega 3-zsírsav- tartalmú étrend-kiegészítő □ A - □ B/C Fizessen elő a WellnessKids Omega 3- zsírsav-tartalmú étrend-kiegészítőre Tegyen egy X-et abba négyzetbe, amelyikhez tartozó választ be lett jelölve, és rendelje meg a személyre szabott Wellness-termékeket! + WELLNESS- ÉRTÉKESÍTÉS