Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! 2016.01.11-15 Iskola 02. TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Párizsis szendvics paprikával Félbarna kenyér Erdélyi csorbaleves Teljes kiőrlésű kenyérrel Grízes tészta eperöntettel Natúr kefír zsemle Só:1,2 g Allergén:1,6,7 Só: 3,6 g Allergén:1,3,7,12 Só: 0,6g Allergén: 1,7 Kedd Margarinos zöldpaprikás szendvics Fehér kenyér Pikáns tojásleves Sertés pörkölt Zöldbabfőzelék Teljes kiőrlésű kenyér Alma Zabkeksz Só: 1,3g Só:3,8 g Só: 0,8g Szerda Málna tea Kőrözött hosszzsemlében Paprikával Sütőtök krémleves pirított tökmaggal Roston csirkemell Mediterrán paradicsommártással Burgonyával Fetás sajtkrém Uborkával teljes kiőrlésű kenyér Só:0,6 g Allergén:1,7 Só: 3,6g Allergén: 1,7,,12 Só: 1,5g Csütörtök Meggyes tea Zalás-sajtkrémes szendvics uborkával (teljes kiőrlésű kenyér Olasz zöldségleves Marhahúsos gombóc Barna mártással, erdei öntettel, pirított burgonyával Sajtos pogácsa Só: 0,7g Só:3,2 g Allergén: 1,3,7,12 Só: 1,6g Allergén: 1,3,7 Péntek Briós Magyaros burgonyaleves Bácskai rizses hús vitamin salátával Mackósajt zöldség Só:0,9 g Allergén:1,3,7 Allergén:1,3,12 Só:0,8 g Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek