ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
Advertisements

B-vércsoport.
A táplálkozás rendje.
Egészséges táplálkozás Mindent tudunk róla A csapból is ez folyik Unalmas téma Nem lehet semmit enni Mi jut eszünkbe róla ?
Az ókori sumér étkezési szokások
Az egészséges táplálkozás irányelvei
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
2005. november 4. Egy híres európai matematikus két dologra volt igen büszke: egyrészt arra, hogy roppant ízletes krumplis fánkot tudott készíteni, másrészt.
Környezetismeret 2. osztály
térképek.,pillanatnyi időképek...
A Z EGÉSZ SZÁMOK HALMAZA (I SMÉTLÉS ) 3. óra. M IÉRT SZÜKSÉGES BEVEZETNI AZ EGÉSZ SZÁMOKAT ? Végezd el a műveleteket! = = 52-56= Melyik.
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
Német étkezési szokások
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Tanfolyam címe TANÁR NEVE | TANFOLYAM SZÁMA. Tanfolyam leírása  Írja be a tanfolyam anyagának rövid összefoglalását.  Hely  Előadások: hétfőn, szerdán,
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK II.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Vérzékenységben szenvedő és gyenge látású űrhajósok számára
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
Élelmiszer lábnyom.
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
(Gyorsan öregedő bőrű, ideges űrhajós részére.)
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 43.hét Október Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Idegi problémás , és gyengén látó embereknek .
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Tanár neve | Kurzus száma
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Budapest 19. Étkeztetés a Kispesti iskolákban
Előadás másolata:

ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét 2017. Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda EBÉD Hétfő Nyírégi gombóc leves Mákos tészta Gyümölcs Kedd Brokkoli krémleves pirított kiflikorongokkal Tavaszi csirkeragu Penne Szerda Erőleves eperlevéllel Serpenyős burgonya kolbásszal Csemege uborka Csütörtök Májgaluska leves Rántott halfilé Párolt rizs Joghurtos mexikói saláta Müzli szelet Péntek Csókakői kolbászleves Teljeskiőrlésű kenyér Aranygaluska Vanília öntettel Allergének: 1.Glutént tartalmazó gabonafélék, 2.Rákfélék, 3. Tojás, 4.Hal, 5. Földimogyoró, 6. Szójabab, 7. Tej és tejtermék(laktóz is) 8. Diófélék, mandula, 9. Zeller, 10.Mustár, 11.Szezámmag, 12.Kén-dioxid, 13.Csillagfürt, 14. Puhatestűek